ahahaha bütün aralık anneleri olarak hunileri takmışız
kalabalık misafir grubum geldi, kadının 15 yaşında engelli kızı vardı üst bedeni yaşında ama elleri ve kolları bizim bebekler kadar
babası kapıya kadar çıkardı oradan annesi kucakladı kanepeye koydu, kendi yedirdi içirdi.
tuvalete gitmek istedi utanarak annesine söyledi annesi kucağında tuvalete götürdü, sonra kucağında aşağıya indirdi ve gittiler
ben bütün gün ağladım, Rabbim ne zor bir imtihanmış, biz sağlıklı bebeklerimize zar-zor bakarken... en fazla 2 yıl emecekler 3 yıl kucak isteyecekler ama o annenin çilesi hiç bitmeyecek (
hiç usanmadan bakıyordu kızına ona iltifatlar ederek sevgi sözleriyle hizmet ediyordu, çok nankörüm çok şükürsüzüm dedim kendime...
o anne "ben ölürsem evladıma kim bakar " diye uykusuz geceler geçiriyor, bizim uykusuzluğumuz nedir ki? çok etkilendim çookk
birde üzerine takip ettiğim blogger'ın şu yazısını okudum
http://alternativewardrobe.blogspot.com.tr/2014/02/confession.html boş vaktinizde mutlaka okuyun, çocuk özlemini çaresizliğini hissedersiniz (
vel hasılı kelam, uykusuzum yorgunum gazlı kolik huzursuz ve uykusuz bir bebeğim var ve diyorum ki " Rabbim binlerce binlerce şükür halimize, sen bize bu günlerimizi aratma evlatlarımızı bize bağışla" Amin
aminnnn
rabbim o anneyede bol bol sabır versin uzun sağlıklı ömür versin inşallah
ben oğlumda çok çektiğimden kızım bana biraz daha katlanılabilir geliyor çok şükür halimize birde çabuk geçiyor zaman büyüyorlar diye her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ikinci çocukta insan daha iyi anlıyor heleki ilki baya büyüddüyse ikincisi baya evin neşesi oluyor :)
ilk çocuğu olanlar sonra üzülmemek için sizde her anın tadını çıkarın ben oğlum için çok üzülüyorum hep endişeyle geçirdim ağladım üzüldüm geçmeyecek sandım onada kendimede zor zamanlar geçirttim şimdi kızım ağlıyor biz gülüyoruz ağlaması bile güzel geliyor
hatta eşim anne diyor bu diyo oğlum ınga diyor diyo
merhaba kızlar. Sizden yardım istiyorum biz 1.5 aylık olduk dün kilo kontrolümüz vardı sağlık ocağında hemşire kilo artışı olmadı bebek doymuyor demekki dedi memeden ayrıldıktan sonra sıkıyorum göğsümü süt geliyor ve ağlamiyor da bebeğim dedim. Olsun o zaman yaramıyor ddi mama takviyesine başlayalım dedi. Hastaneden ilk günler sütüm gelmeyince aptamil anne sütü vermişlerdi 2 gün onu verdim fazla olmamak kaydıyla sütüm gelinced bıraktım dedim ona devam et ddi. Eve gelince baktım pakete 4 hafta içinde tüketin yazıyor. Içim rahat değil. Yeni alacağım artık. Ama sorum şu ne kadar vereceğimi miktar belirtmedi ve yine aynı marka mi alayım siz kullananlar hangisinden memnun kaldınız yardım edin lütfen
bende ilk günlerde aptamil verdim kutunun yarısından çoğu duruyor dolapta
eczacı 4 hafta olayına buzdolabında sakladıysanız bişey olmaz demişti bizde hep buzdolabında saklamıştık ama bilemiyorum tabi
bir ölçü veriyorduk ama o zaman küçüktü tabi