ya ben emzik yakistirmadim oğluna vermiyodum dayanabildigim kdr dayanicam diyodum dun gece emzikte verdim öğürdü itti.Tuğbaaa hiç bilmem ama emZik versen olmuo mu tutmuyo kanmıyo mu sıpA
Neler oldu anlattttt
Ayrıca aras da su an koynumda uyuyo yüzü koyun
Bunu da yeni huy edindi
Bakin anlatıyorum Esim benden hbrsiz araba almis eski model bisi ayagi yerden kesin yeter demiş nese dun onun tartismasini yaptik. Gecede Ahmed durmayinca gel bi tur atalim uyusun dedi yok mok dedimsede ciktik telefon fln bisi almadim ben yanima. Neşe arabaya bindik bizimki sustu memede verdim uyusun diye. Bide araba durdu istop etti calismiyo. Ahmed basit yaygarayi tuttu kolik nöbeti meme veriyorum almiyo pturdugim yerde ziplatiyorum ben tabi ama mahvoldum. Nese bide gitti adam bana bisi demeden kervan geçmez bi sokaktayiz yan tarafta piknik alanı arabanın kapilari acik. Ay.ödüm koptu kendim için değil oğlum için korktum kim bilir ne keşler vardır o parkta birakilir mk hic? Araba soğudu memem acil bi meme veriyorum bi ziplatiyorum bi türlü susturamadim cocugumu napicami sasirdim. Neşe sonra geldi taksi getirmiş öyle geldik. Eve geldim heee uyuttuk oglanida dedim esimde asabi ztn diye üstüne gitmedim ama bu dar boğazda ne gerek vardi bosuna para harcama 8bin Lora borcumuz var simdi holleyyyyy :///
Bilmiyorum ki milletinki büyüdükçe akillanir bizimkiler cozutuyor kizim bu aliskanlik olmaz inş. Bizim oğlan iki günde bi düzen degistriyo genelde inş geçici bisidir.Dunden beri kizim da bi tuhaf oldu
Ya neden boylelerki
Kac saattir uyumadi hatirlamiorum bile
kizlar benim oglumda bi ara göğüste uyuyordu gaz yüzünden rahatsız oluyolarmis anne sicakligi ile rahatliyolarmis karinlarina sicak bisiler koyun belki faydasi olur. Benimki iki gündür gece gündüz memede olmak istiyor.Offf anılll rüzgarda aynı yaaaa
Yüzükoyun göğsümde uyumaya bayılıyo
Mümkünatı yok gündüz başka şekilde uyumuyo yatırdığım anda uyanıyo
Yerimden kalkamıyırum
Üstüne yattığı göğsümde süt dolmuyo bu sefer
Şuandada hatta aynen bu o şekil uyuyo
Çokta huzursuz ıkınıyo sürekli bıktım bu gazın yavruma çektirdiklerinden
Napcaz bu uyuma şeklini