Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sutu az olan arkadaslar oncelikle firininiza birkac sogan koyup kozleyin o nu yedikten sonra bir bardak su icin ve hurma yiyin inanilmaz sut yapiyor denenmistir denemenizi tavsiye ederim
sutu az olan arkadaslar oncelikle firininiza birkac sogan koyup kozleyin o nu yedikten sonra bir bardak su icin ve hurma yiyin inanilmaz sut yapiyor denenmistir denemenizi tavsiye ederim
Hadi hakikaten mi kolik bebelerdede ise yarar mi aceba? Kiz sen milupanin gece cayida vermiştin galiba o ise yatamadi mi? Ben şincik hangisinden alayim ya?
Canim inan çok sevindim bencedr hiçte kötü birşey yapmiyosun. Allah senin sütunu de arttirsin inş. Benim sütüm de az biliyorum nasil bir duygu olduğunu. Allah saglicakla büyütmek nasip etsin...
Yok canim inanki bilmiyorum... Ama önemli birşey değildir inş. Allah korusun bütün bebisleri...
Canim cok guzel benim ilk kizimin iki gane sut kardesi var massallah sutum coktu iki kiz cocuk daha emzirdim yani suan 4 kizim var eskiden yaygindi suan kimse yanasmiyor ama
Bence dinimizde var resullahefendimizde;sav de sut annesi var
dene canim bol bol su ic ama yavas yavas bu gun doktora gittim sut alerjisi icin yemediklerimi saydim cok sadirdi hemen basla sadecece hayvansal gidalar yeme icme dedi ekmegin icinde sut ve peynir varsa onlarda yenmiycek tam tahil ekmek yiycem suan meyve yiyorum cok mutluyum:suan konusmak icin cok erken tam kesin emin olalalim konusuruz dedi beni diyetisyene yonlerdi diyetisyen bana ne yapcak bilmiyorum yarin goruscez sanirim diyetisyen yediklerimi kontrol edip uzmana yonlendiriyormus yumurta dana eti meyve sebze ekmek digerlerini hepsini yememi soyledi bebegi surekli gozlemle dedi sende yap sekerim goz temasiniz varmi sana gulumsuyormu diye sordu suan icin bu kadar gelismeleri yazarimDeniyeceğim hemen inşallah işe yarar ya:)
doğum yaptığım hastaneden inanılmaz memnun kalmıstım
orda bana özel yemekler geliyordu
soğan közlemesi, helva ve komposto özelllkle veriliyordu
süt yapsın diye
hurma yememi de söylemişlerdi
bir de gündüz uykusu cok iyi geliyor süte
banyo yaparken göğse masaj cok iyi geliyor
bol sıvı
ve suyu 3-5 lt arası iç demişlerdi
yudum yudum iç yoksa direk wc ye içmiş olursun demişlerdi
cidden bunlar süt için cok iyi seyler
dene canim bol bol su ic ama yavas yavas bu gun doktora gittim sut alerjisi icin yemediklerimi saydim cok sadirdi hemen basla sadecece hayvansal gidalar yeme icme dedi ekmegin icinde sut ve peynir varsa onlarda yenmiycek tam tahil ekmek yiycem suan meyve yiyorum cok mutluyum:suan konusmak icin cok erken tam kesin emin olalalim konusuruz dedi beni diyetisyene yonlerdi diyetisyen bana ne yapcak bilmiyorum yarin goruscez sanirim diyetisyen yediklerimi kontrol edip uzmana yonlendiriyormus yumurta dana eti meyve sebze ekmek digerlerini hepsini yememi soyledi bebegi surekli gozlemle dedi sende yap sekerim goz temasiniz varmi sana gulumsuyormu diye sordu suan icin bu kadar gelismeleri yazarim
Selam taze annişler ve onların küçük mucizeleri.
Ben kullanan varsa bir şey danışmak istiyorum.
Kısmetse Nisan da bende anneyim.
Bebeğimin gün içinde benimle evimin odalarında rahatlıkla dolaşabileceği, uyuyabileceği ve uyanıkken içinde sallayıp oyalanabileceği bir ürün almak istiyorum tavsiyesi olan var mı?
Kizlar bebeginiz kaç günlük ve herhangi bi düzelme var mi aceba? Biz 51 günlük olduk ama son bi kaç gündür cozuttuk yine.. Hic düzelme varmi sizin bebislerde?
Kizlar nasilsiniz gece uykuya hasret kaldim ecrinim buyuk kizim ateslendi gozunde irinli capaklanma vardi hastaneye gittik beyse bronsit fan yok grip olmus giz icinde sutue silecegim sutumde azalma var vucudum yorgun ufak bebegimde geceleri huysuz. Ayin 13 de çine gidiyorum 6 ay ufffff
canım geçmiş olsun nazarmı değdi sana sütün azaldı insallah ecrin cabucak düzelir asya ya bulaştırmadan. pek uzun gidiyorsun busefer çine, su gibi geçsin zamanKizlar nasilsiniz gece uykuya hasret kaldim ecrinim buyuk kizim ateslendi gozunde irinli capaklanma vardi hastaneye gittik beyse bronsit fan yok grip olmus giz icinde sutue silecegim sutumde azalma var vucudum yorgun ufak bebegimde geceleri huysuz. Ayin 13 de çine gidiyorum 6 ay ufffff
canım aynı durumdayız benim kızım da emzik niyetine kullanıyor biara biberonla mama ya da süt veriyordum şimdi ona da öğğğh yapıyor emziği hiç tutmadı zaten göğüs uçlarım beyazlaştı artık sürekli bebeğimin ağzında çünkü:) kırkı çıkınca düzelir dediler dün kırkımız çıktı bir umut bekliyorum bakalım bu sab dediğin ne yaaaArkadaşlar bir bebek emziğe nasıl alıştırılır yaa !! Memekolik resmen tıka basa tok ama emmeden asla sakinleşmiyor! Emziği bi türlü aldıramadım. Sab'ı seviyor diye ondan damlatıp veriyorum 2 cok cok snr yok! Benim göğsümmüş gibi apzını kocaman açıyo beceremedi bi türlü. Emzik oldum resmen yapışık yaşıyoruz. Nolur bi akıl bi umut ışığı yaa
canım aynı durumdayız benim kızım da emzik niyetine kullanıyor biara biberonla mama ya da süt veriyordum şimdi ona da öğğğh yapıyor emziği hiç tutmadı zaten göğüs uçlarım beyazlaştı artık sürekli bebeğimin ağzında çünkü:) kırkı çıkınca düzelir dediler dün kırkımız çıktı bir umut bekliyorum bakalım bu sab dediğin ne yaaa