- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Ya biZimde kakamız hep cıvık günde 3 kere falanÖncelikle geçmiş olsun canım inşallah sadece üşetmedir diyim... Benim kızımda da kesin teşhis henüz konmasa da büyük ihtimal inek sütü allerjisi var( bizim semptomlarımız şu şekildeydi.. Bazen sarı bazen yeşil kaka bazen ishal şeklinde başladı... Sonra iğne ucu kadar kan olduğunu farkettim kakasında... Akşam sadece belirli saatlerde kıvranıyordu karın ağrısı varmış gibi... Suratında ufak ufak sivilceler var... Dr inek sütü allerjisi olabilir dedikten sonra ben çok sıkı bir diyete başladım... Süt ve süt ürünlerini içeriğinde süt tozu olan hiçbirşeyi yumurtayı kuruyemişleri ve dana etini tüketmiyorum.... Bir ara kanımızın miktarı artmıştı toplu iğne ucundan biraz daha fazla oldu şimdi sıkı diyetle bazı kakasında çok az rastlıyorum ama tam olarak bitmiş değil...( mama kullanıyor musun bilmiyorum ama biz mamamızı da değiştirdik zira normal mamaların içinde inek sütü var.. Aptamil hipoallejenik mama kullanıyoruz... Çok zor bir süreç ve ne zaman biteceği de beli olmayan bir süreç... Allah yardımcımız olsun diyecek laf yok( sen diyet yapıyor musun yeşil kaka dışında başka şikayetlerin var mı??
Mukuslu
suratınca sivilceler var..
Her gece aynı saatte ağlaması var düzenli olarak
2kere kan gördüm dr önemsemedi
Acaba bizimki doğduğundan beri ishal mi öyle birley olabilir mi
tüm belirtiler uyuyor ama dr bize sorun yok demişti
Kilo alımı normal
Normal bir bebek kakası fotosu istiyorum ancak öyle anlayabilirim
4.aydan sonra mı amanıııııınnnnn!!!!Denizcim popon için Proctolog krem öneririm.
Sen 6. hafta kontrolüne gitmedin di mi? Zor bi doğum olduğu için gitmek istemiyordun yanlış hatırlamıyorsam. Ama gitsen çok iyi olacak. Ya önemli bir şey varsa?! Sonra daha zor olur hem senin hem çocukların için.
Benimki de bir sarı bir yeşil yapıyor. Sıkıntılı bir durum değil mukuslu değilse.
Süt alerjisi için test yapıldı mı? İnşallah değildir.
Bizim de bir ara ufaklık ishal olmuştu. Hem yeşil hem mukuslu yapıyordu ve kilo kaybediyordu. Gaita ve idrar tahlili ile kültürleri yapıldı. Gaita da sindirilemeyen maddeye rastlanmış. Süt alerjisinde de öyle oluyormuş. Bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Doktorumuz ishal enfeksiyondan olabilir, önce onu tedavi edelim dedi. Antibiyotik kullandık. Gerçekten ishal kesildi idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilince ve kilo almaya başladı. Kız bebekler malesef idrar yolu enfeksiyonuna çok açık. Tek anlama yolu da test.
Düzene girecekmiş canım. Hem bebeklere hem bize eziyet oluyor ama elden ne gelir. Bebeği kolik olan bir arkadaşım 4. ayda azaldığını, 6. Ayda tamamen geçtiğini söylemişti. İnşallah sizinkiler daha çabuk geçer.
Son düzenleme: