slm kızlar size elektrik süpürgesi sesi eşliğinde yazıyorum
benim kız hiç umursamaz olmuştu normlde bu tür sesleri ama demekki özlemiş neyse yine bıkana kadar işimi görür
nasılsınız bakalım biz hala aynıyız sağlıklı olsunda alıştım artık
geçmişe daha bakmadım son sayfadan alıntı yapayım dedim unutmuşum
seatleon hemen denicem dediğini papatya ve kimyon hımm
evde papatya yok ama hemen aldırayım
eylül son günlerde canı çok acıyormuş gibi içli içli ağlıyor ne yapsak susmuyor aslında kaka sorunumuz yok ama geçen gün yapmakta zorlanınca resmen mahvetti hepimizi ne yapsak yok susmuyor çığlık çığlığa hiç böyle yapmamıştı aklımız gitti sonra yatırdım ağladıkça dizleinden büküp bacaklarını karnına bastırdım bebekler ıkınırken makatıda sıkıyorlarmış ya heh işte ağlama sırasında ara ara nefesi kesiliyordu o aralarda az az pırt pırt yaptı oh dedik
allahım dedim sizin bebekler kaç günlerce yapamıyor alllah yardımcınız olsun benim kız olsa varya
ah o emzikle ne mücadeleler verdimm bennnn
o attı ben verdim öürdü yine verdim hatta yavrum bikeresinde kusacağından atmış anlamadım hala tıkıyorum ağzına
sonra oda bende alıştık çünkü doktor çok emdiğinden kusuyor dedi araları açmamı söyledi yemek borusuna zarar vermemek için emziğe alıştırmak zorundaydım
senin gibi yağışık yaşıyorduk ağladıkça emmek istiyordu şimdi gündüzleri 2 saatte bir emiyor bazen 3 saatide buluyor uyanmazsa ama genelde uyanıyor
geceleri biraz daha uzuyor
ama şu var evde 6 tane emzik var
nuk 2 hem silikon hem kauçuk,avent,chicco bizim cadı bunların hiçbirini almadı sonra arkadaşım wee dene dedi ve aldı
yani belki denemek lazım diğerlerini alır almaz attı ama wee aldığında biraz tutuyordu yine atıyordu ama olsun dedik sonuçtada ona alıştı
allah yardımcın olsun bilirim o yapışık yaşamak çok zor
neyse azıcık geçmişi okuyumda belki işime yarar bişeyler daha bulurum