Ya benimkide öyle diyordu ama ben psikopat gibi ara ara deniyodum iste dun oldu belki güncelleme ile alakalidir pes etme :))Cok guzel anlatmıssın canım ama galiba ben beceremedm desteklenmiyor gbi bi hata werio ayarlardan sanırım neyse cok sagol tugbacım :)
Saolasin denizin aslında çirkin biliyorum kibarlik yapmaniza gerek yok:)) kargaya yavrusu anka görünürmüş:)))Günaydın canlarım
Tuğba cok yakışıklı bir oğlun var maşallah sübhanallah
Ayyy çok şükür Rabbime atlattiniz bir daha boyle şeyler yasamazsinz inş.Allah göstermesin yavrum. Çok merak ettik seni ama...Merhaba kızlar,çok özledim sizinle sohbet etmeyi...
Çok zor günler geçirdim biliyorsunuz aAllaha şükür bitti hepsi
Geride kaldı..15 gün yattı kızım kuvezde,ona süt sağdım götürdüm her gün
Crp'si önce 20 ye sonra 40a yükseldi..Daha sonrada 0,9 a düşünce taburcu olduk
Başparmağım kırılmıştı hatırlarsanız,onun sargılarıda dün alındı topallıom hala
Çocuklar salgından çok kötü etkilendi iyileşselerde aradan bir hafta geçince yeniden hastalar..
Spiral taktırdım bende bir hafta oldu,mik mik bizde de yok hala:))
Cadı gibi olacaklar senin kızın huyları aynı benimki gibi bende fenalardaydim hâlâ da öyle korkutmak istemem ama huyu nasılsa öyle kalıyor tabi diretmezsen ben hiç kiyamadigim için çok güzel kullaniyor şimdi çok nazlı çok mizmiz
Canim ben anladım sayende oldu benimkinden teşekkürler
Rica ederim canolar azicik yardimci olabildimse ne mutlu:)) ne kadar cokmusuz bilmeyen bende bi tek ben sanmistim:))Cok guzel anlatmissin cnm saol sayende bende ogrenmis oldum
mirakar bizim de küvetimiz o şekil, denicem yalnız yıkamayı
sukunet ben de öyle ılıtıyorum sağdığımı, doğru yapıyormuşum yine de tşkler canım anlattığın için
anıl biz de zinko kullanıyoruz dr günde 3 kez 4damla demişti ama ben akşamları veriyorum sadece
sen naaptın memnun kaldınız mı zinkodan?
deniz eski formunu yakalamışın kuşum
aysun iyi olmanıza sevindim canım, allahım bütün bebişlerimizi hastalıklardan korusun
sana da çok geçmiş olsun canım
kızlaaarrrrr gizem deniz kayraneren guelbeyaz hasene tugbiş agresifmelek özlem bebişler çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun
Amin cümlesininkini de bizimkilerde korusun inş Mevla güzelim. Valla 28 saatte 2 saat uyudum ancak oğlum bgn çok huysuz. Anneme gitsemde biraz kalsam eşim izin verir inş çok yiprandim