canım benimmmm
emraha çekmiş bebeğim gerçi emrahın yeşil ama bu yeşile dönermi mavimi kalır bilmiyorum ,,mavi kalırsa emrahın babasının mavi ayy ona çekmesiin yeşile dönsün
kukişine bi çıbıkk sokup hemen girişinden akıntı örneği alıyolar canım sanırım öyle yanii.
gitmen gerekiyo :))
baktım da doğumdan sonra ilk yumurtlama 3.aydan sonra olurmuş genelde.en son ki ilişkide sonrasında pembe akıntı geldi bende heralde lohusa kanamasından kalan geliyo pembe falan diye düşündüm.:4cubuklardan Ayyy bende çok severim yeşil göz kiz gizeemmm ama zümrüt yeşili gibi koyu severim..
Nedir bu kadinlarin çektiği bu cubuklardan. Beni cagirmadi Dr bisi olurmuki?
cnm kim seni smear testi için cagırdı kı...
normalde 6 yda yada en olmadı 1 senede bır smear testı yaptırmamız lazım
kadın hastalıkları konusunda bılınclenmek ve eger bıseyımız varsa erken teshısle tedavı olabilmek ıcın (kanser vs.. vs..)
çatal a yatıyorsun ve ;
Smear alınması son derece basit bir yöntemdir ve kesinlikle ağrı ve acıya neden olmaz. Jinekolojik muayene esnasında vajinal spekulum takıldıktan sonra serviks görülür. Plastik fırça ile serviksten (rahim ucundan) vajinaya dökülen hücreler toparlanır.
Ya Dr un doğumdan sonraki muayenede cagirmadi su gün gel bunu yapcaz diye? Cagirmasi mi gerekiyordu? Napiciiim ben simdi kendimmi gidiyim? Offf o kadarda korkunç anlatmissinki deniz yani heee ztn kil oluyorum boyle mevzulara biliyin beni:)
Bide deniz içerdeki dikisler nr kdr sürer düzelmesi siz mikmike basladinz mi? Ben daha orayi hic almadim korkudan batikon Doluyorum hala korktugm için. Ağda yapmaya cesaretin yok duzelmismidir acaba ya bi akil ver bu kardeşine? Napiyim kizlar S.O.S S.O.S. S.O.S :///
kesınlıklee sütümle doymuyor oglumm.. artık daha cok mama verıcem mecbur..
ac bırakmıcam yavrumu..
şu lactamil ide alıp ıceyım dıyorum ıgrenc mı tadı nasılll???
Artik daha çok mama vercem deme kizim daha az temizlik yap evi pislik götursün sen dinlen uyu sütün olsun kuşum yaa.
Tmm bugün aldırayım eşimeee
Kızlar dün cektim bunu
Eki Görüntüle 944816
Oooo anali evlatli yakiyosunuz anam ortaligi. Gobusun hic kalmamis deniz bende az kaldi ama hala çok zayifim :))
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli bayadir giremiyorum biz iyiyiz kızım 2aylık oldu bu da kızım
Eki Görüntüle 944859
Anam massallah barekallah. Cimcime iki aylik olmuş ozlettin kendini ozlemmmm. KV isleri ne oldu uzun zamandır Yoktum ben değişikliklerden hbrim yok kusura bakma.
Hasene doktor doğumdan sonraki 6. haftada çağırıyor kontrole. Sezaryen normal farketmiyor. Deniz anlatmış Smear'ın nasıl yapıldığını. Doktor bi de kültürle idrar tahlil ve kültürü de yaptı.
Kızlar benim doktor 3 aydan sonra korunursunuz şimdi bi şey olmaz dedi.
Deniz süper görünüyorsun. Ben çok kötü hissediyorum kendimi, hala hamile gibiyim, hiçbir şey yakışmıyor. 6 kilo fazlam kaldı, çoğu göbek ve belde
((
Gizem sen nasıl bir yan yatış yastığı kullanıyorsun? Benimki yastığın içinde bile sırt üstü dönmeyi başarıyor.
Kiz cagirmadi beni Dr um napsam acaba gitmesem olmaz mi en azindan kolik nobetlerimizi atlatana kdr. Çok yoriluyorm çünkü o kdr yol tepecek takatim yok
(
Ben yorgani sikistiriuorum sirtina yine donemiyor:))