- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen zaten çok kilo almamıştıınn demesi kolay tabii
bende 1 ay sonunda cumartesi gittim kaşım bıyığım al al bitmedi valla ne uzamış eve gittiğimde kızım beni tanımadıı baktı uzun uzun suratıma hahaha
denedim hayatım sen dedikten sonra onlarıda aldım ama malesef
Yakisikli bebeklerin guzel anneleri :) sunnet icin ne dusunuyorsunuz, daha col erken ama biz cumartesi gunu bebegi sunnet ettiricez nasipse
denedim hayatım sen dedikten sonra onlarıda aldım ama malesef
Benim kizda 2 gunde bir yapiyodu kakasini sonra kolic end diye bitkisel surup icirdim ondan sonra yapmaya basladi yapiyo diye surubu buraktim.simdi de bir iki yudum sut yada mama emse hemen kakayi fiskirtiyor.artik sut mideye inmeden popoya gidiyor diyorum.eskiden sicmiyor diye endise ediyodum simdide cok siciyor midede durmadan siciyor diye endise duymaya basladim.bi ortasini bulamadim ya.
Kizlar benim kiz gece 12 den sabah 7 ye kadar uyumuyor besikte salliyorum ayakta salliyorum battaniyede salliyorum yok uyumuyor sallamayi birakincada aglamaya basliyor valla cinnet gecirmek uzereyim.bazen birakiyorum aglarsa aglasin diyorum bu sefer daha cok aglamaya basliyor.annem olmasa cocuga zarar verecegimden korkuyorum cok sinirleniyorum ve kendimi kaybediyorum.ne zaman duzene girecek.ilk 1 ay cabuk gecti ama bu 2.ay bir turlu gecmek bilmiyor bana.gunduzum gecem birbirine girdi ya.ha bi huyumuzda var uyumadigi zamanlar 10 dakka ancak aglamafan duruyor.biseyi yok allaha sukur sagligi yerinde sedece zevk olsun diye agliyor
Bugun aksam beklenen kakalar geldi neysekiii
Ay cok mutlu oldum :))
Fitil fln vermedim kendiliginden geldiler cok şükür
Ama cok pis kokuyor ya Ekşi ekşi off
Deniz ys benım kızda ole. Ust uste aynı gun kakasını yapmadı. İki uc gunde bir aöa ona sukur. Bu gece bizde yaptık sukurr. Kolicend yada bio gaia ılacı denesem mi acepp. Değilse bole pazartedi persembe orucu gıbı paxartesi persembe kaka gunumz olur bizimm
4-6 nöbeti başladııı
Gizem senin gene iyimis bizim 12 - 7 nobetimiz.su an hala ayaktayiz ve daha 3 saatimiz var :))
aa yuhh kötüymüüşş:26:
11de uyuduk akşam 3te uyandı emdi mama yedi şuan boş boş bakınıyo:9
Relaxing Hair Dryer Sound.. 2hrs ASMR - YouTube
denedinmii
sonumuz o valla emzik tutsa bi nefes alıcam ama yok anam inatçı
Cinnet gecirmeye ramak kaldi.seytan aklima neler neler getiriyor allahim sabir ver.