- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
sonumuz o valla emzik tutsa bi nefes alıcam ama yok anam inatçı
Gzm bambino denedin mi benim oglum sadece onu kabul.etti okadar cesit emzigi varken
Gercekten cok rahatlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende aldım hakikaten onlar 4 tl aventi 5 e aldım.
ama aynı cins bendekiler?Yumşaklığı falan.göğüsten göğüse farkedebilir bende wee çok oturdu ama tutmadı beni oğlan tabii
hepsni de e bebekten aldım.Allah Allah ya...şüphe ettim şimdi bak
Allahimmmm kocam geldi cok sukurrr
Cok yorulmustum artık :/
Arala yemek yediriyor sofrayida kendi kurdu
ay ne güzel benimkinin gelmesine daha koca 3 saat var,
gelince de direkt yatağa gidiyor zaten ben yine çocuklarla ve yorgunluğumla başbaşa kalıyorum
ayy deniz 2 gündür de serdar hstaydı ne bebeği verebildim ne yaklaşabildim ama dün tam bir bunalımdı
bbek sürekli bende en son ağlama krizine girdim
bide 7 den 11 e kadar kısa aralıklarla sürekli memedeydii
en son isyan ettim..
onlar da olmasa halimiz harap onu anladım..
bide benimki gelse altıma yapıcamm gidemiyorum
meme kolik bu kız çıldırcam
zayıflama topiğine yazdım canım ben de, Cuma ları tartılma günü olmasına bayıldım :)
Diğer kızlar sizi de bekliyoruzz hadii :)
bizde tartı yok hahaa
eşime beni kucagına al bakıyım zayıflamışmıyım kaç kilo gitmiş derim artık
artık klozette emzirirken mıçacazzz
Öyle bişeyi düşünmek dahi istemiyorm
Başımı duvarlara vururdum herhalde
Çünkü bnm Aral cok zor bi cocuk ona normalde bi ordu lazım
Aralik bebeklerinin hepsi huysuz olduguna gore merak etmeyin kizlar :) hepimiz eski halimize doneriz son dert bu olsun gizem bende annemlerde kaliyorum dogalgaz arti klima calistiriyorum su faturalar gelmeden bi kacsam surdan diyorum :) sizede fena gelmis allah yardimciniz olsun
ayyy kızlar aynı dertten muzdaribiz
yüzüme bakılcak halim kalmadı kaşlar uzadı saçlar iyice şekilsiz oldu
kıyafet desen tayt eşortman ikilisi arasında gidip geliyorum
sıkıldım artık zayıf insanları gördükçe içim gidiyor
Allah tan haftasonu kırk uçurmaya bursa ya ananemize gidicez
bende cumartesi gününe kuaförden randevu aldım
az biraz kendime geleyim yeter artık ((
zayıflama topiğide çok iyi olmuş
normalde ben de her pzartesikilomu kontrol ediyordum
ama artık sizlerle beraber cuma ya alıyorum :)))
gazamız mübarek ola ...............
canım kiraz uçlu ya da mini damla emziklerden denedin mi biberon ucuna benziyor onlar belki tutar onları
kızlaaar internetszlik zormuş yaa neysee bizim kırkımız çıktıı büyüdü benım gül dudaklıım
Yakisikli bebeklerin guzel anneleri :) sunnet icin ne dusunuyorsunuz, daha col erken ama biz cumartesi gunu bebegi sunnet ettiricez nasipse
emzirirken yapmadığım bir o kaldı zaten ama böyle giderse o da olacak
canım kiraz uçlu ya da mini damla emziklerden denedin mi biberon ucuna benziyor onlar belki tutar onları
Allahtan ben tam kafamı duvarlara vurmak üzereyken izin günü geliyor
Canim ben çok istiyordum eşim pek sıcak bakmıyordu dogunca çok küçük hayatta olmaz dedi bende doktorumuza soralım bi dedim ilk muayenede sorduk çok onerilmiyor annesi artık yenidoganfa dedi acı duymaması imkansız topuk kanı alınırken bile açıyor dedi 3aylik olunca bakarız darmi diye birşey soyledi sanırım tam anlamadım belki o zaman dedi esimde 3-4 yaşında yaptiralim dedi o zamanda kendilerini tanıma donemiymis derken 6-7 yaşına kaldı olay tabi bi sorun olmazsa ınş olmazda kafanı karistirmakta istemem hâlâ eşime diyorum enfeksiyon falan olursa bak zor olur diye verdiği cevap yabancılar da sünnet yok onlar napiyo o zaman do bende tamamen ona bıraktim