Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ya benim 24 günlük oğlum var ve gazı var ne yapıpta çıkartabilirim gazını bide dün geceden beri kakasınıda yapmıyo lütfen cevap verin banaa
arkadaslar d3 vıtamınını 3 damla vercegım yerde yanlıslıkla 5 damla gıttı bısey olur mu korkuyorum yaa
Bizim bugün 40 mız çıktı şükür inşallah Yavrum düzene girer..
40 NI BİZ ÇIKARDIK ARTIK OLDUGU KADAR 40 KAŞIK suya dua okudu eşim hem bana hem bebeğe
sonra yıkadık bukadar başka bişey varmıydı bilemedim..
Önce bebeği sonra kendimi yıkadım yüzümde kabartılar çıktı banyodan sonra
Eşim diyoki çok güçlü dualar okudum günahların çıkmıştır arıza ya
biz burada gazdan uykusuzluktan şikayet ediyoruz, Alev öğretmen doğumdan bir saat sonra vefat etmiş
haberini gördüğümden beri kızıma baktıkça ağlayasım geliyor, Rabbim O'nu şehit kabul etsin geride kalanlara sabır versin.
Ailesi eşi ve bebeği geride kalanlar...
halime ne kadar şükretsek az. Rabbim şükürler olsun Sen bizi şükürsüzlüğümüz yüzünden affet
Genç öğretmen doğurduğu bebeğini göremeden öldü
instagram.com/lvyldrm
ayyy gÜlay koptum yaaaaaaa=)))Bizim bugün 40 mız çıktı şükür inşallah Yavrum düzene girer..
40 NI BİZ ÇIKARDIK ARTIK OLDUGU KADAR 40 KAŞIK suya dua okudu eşim hem bana hem bebeğe
sonra yıkadık bukadar başka bişey varmıydı bilemedim..
Önce bebeği sonra kendimi yıkadım yüzümde kabartılar çıktı banyodan sonra
Eşim diyoki çok güçlü dualar okudum günahların çıkmıştır arıza ya
bizimki bir tüp şeklinde damla sayarsak 1000damla falan=// sanırım ilaçlarımız farklı.arkadaslar d3 vıtamınını 3 damla vercegım yerde yanlıslıkla 5 damla gıttı bısey olur mu korkuyorum yaa
Yok canim bisey olmaz ama dikkat et bingildagjnin zamaninda kapanmasi onemli
ayyy gÜlay koptum yaaaaaaa=)))
hadi hayırlı olsun.arısı bizlerin başına....bende bir şey yapamam herhalde kime gitcem ki pofff=//
bizimki bir tüp şeklinde damla sayarsak 1000damla falan=// sanırım ilaçlarımız farklı.
bir tüp veriyorum ben her gün.sorun olacağını sanmam canım...
Benimde gidicek iryer yok birde grip salgını var farklı bir virüs evden çıkmasak daha ii çokkk bebek hasta domuz gribinden sonra bu çıktıayyy gÜlay koptum yaaaaaaa=)))
hadi hayırlı olsun.arısı bizlerin başına....bende bir şey yapamam herhalde kime gitcem ki pofff=//
bizimki bir tüp şeklinde damla sayarsak 1000damla falan=// sanırım ilaçlarımız farklı.
bir tüp veriyorum ben her gün.sorun olacağını sanmam canım...
devit-3 ılacın adı ama tek bı tüp benımkısı hergun aynı tupten verıyorum oyuzden bı anda fazla kacıyo canım
doktoruna bı söyliyim daha rahat olur senın dedıgın sekılde
arkadaşlar ya benim 24 günlük oğlum var ve gazı var ne yapıpta çıkartabilirim gazını bide dün geceden beri kakasınıda yapmıyo lütfen cevap verin banaa
biz burada gazdan uykusuzluktan şikayet ediyoruz, Alev öğretmen doğumdan bir saat sonra vefat etmiş
haberini gördüğümden beri kızıma baktıkça ağlayasım geliyor, Rabbim O'nu şehit kabul etsin geride kalanlara sabır versin.
Ailesi eşi ve bebeği geride kalanlar...
halime ne kadar şükretsek az. Rabbim şükürler olsun Sen bizi şükürsüzlüğümüz yüzünden affet
Genç öğretmen doğurduğu bebeğini göremeden öldü
instagram.com/lvyldrm
Benimde gidicek iryer yok birde grip salgını var farklı bir virüs evden çıkmasak daha ii çokkk bebek hasta domuz gribinden sonra bu çıktı
Ben çay kaşıgına 3 damla damlatıp veriyorum ağzına denk getirmem zor çünki sıkıyo çenesii kaşıgı zorla sokuyorum
yalnız değilsin canım merak etme... bende aynı durumdayım, sinir oluyorum, kırkımın çıkıp biran önce kendi düzenimi kurmayı bekliyorum, sürekli yanımızda birileri olduğu için bebekler bize alışamıyor diye düşünüyorumKızlar ben bebeğime yetemiyorum sanki. Ağlayınca susturamıyorum. Annem kucağına alınca kesiyor bağırtıyı. Sizde de aynı durumda olan var mı?
yalnız değilsin canım merak etme... bende aynı durumdayım, sinir oluyorum, kırkımın çıkıp biran önce kendi düzenimi kurmayı bekliyorum, sürekli yanımızda birileri olduğu için bebekler bize alışamıyor diye düşünüyorum
Bana doktorum "gece yemek yemesi gerekmiyor. uyandırmanıza gerek yok" demişti.Kızlar doktordan aldığım broşüre göre:
1-2 haftalıkken 50-70ml günde 7-8 kez
2-6 haftalıkken 75-110ml günde 6-7 kez
2 aylıkken 110-180ml günde 5-6 kez
3 aylıkken 170-220ml günde 5 kez
6 aylıkken 220-240ml günde 4 kez
Benim kızım 6. Haftasını bitirdi, şimdiye kadar 3 saatte 1 uyandırıyodum geceleri artık 4 saatte 1 uyandırabilirim o zaman?? Tabi kendi uyanmazsa..
Oleey 1 saat 1 saattir )
ya kızlar benim sütüm zaten azdı artık iyice azaldı yaa, sağıyorum ama 30 cc'den fazla çıkmıyor, zaten ucu olmadığı için ememiyorda, 1 saat uğraşıyorum emzirebilmek için en sonunda sinirlenip ağlama krizine giriyor hemen mama veriyorum sakinleşiyor karnı doyuncada uyuyor.
çok yorgunum doğru düzgün uyuyamıyorum, ne içersek içelim aslında uykuda çok önemli sanırım, birde sadece sağmak bende sütü azalttı galiba, moralim çok bozuk daha bir aylık bile olmadan sütüm bitecek mi acaba benim bugün 13.günümüz.
göz rengi benimkininde lacivert, inşallah mavi veya yeşil olur. benim gözlerim yeşil, dayı ve amcası mavi, babaannede yeşil.
kardeşiminde bebekliğinde lacivertti, şimdi masmavi gözleri var.
bu uyumama sorunu kaç günlükten sonra başladı kızlar? hep mi uyumuyordu
Evet canım kırkım çıksa da yavrumla baş başa kalsam diyorum ama o zamana kadar yanımdakiler yüzünden kucağa da sallanmaya da alışmış olacak. Bir annesine alışamayacak.