- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asiyi ucretsiz yapti canim hastane usg 137 tl aldilar.sanmiyorum ucretsiz oldugunu ultrasonun.bide ben dogumdan beri hic cig meyve yemedim sadece elma ayva o da komposto seklinde :):) bilemicem nari o yuzden kuzucuumm
Kizlar kayınvalide yada kayinpederiniz dogum hediyesi ne takti
Gizem cok komiksin koptum:)))
Deniz benimkiler 150 ve 200 tl takti
Ne kadan cok dimi
Esim tek cocuk yani bir de
Ayrica kvaldem bol kalabalik yapti
Annem anneannemi kaybetti, kvaldem annemden o halde yemek yapmasini bekledi koseye cekilip
Esim kizdi kadinin acisi var sen oturuyosun yemek bekliyosun dedi
Annem cenazeye gitti
İnanmak zor gelir belki kipirdamadan oturdu neye geldiyse
O halimle yemegi esimle yaptik
Ben hastaneden ciktim topluca eve geldik, kvaldem bizim eve gelmis yemekte yapmamis annem yapti, sonra kapidan girdik 5 dk sonra ben hastayim demeye basladi e yuhhhhh
Esimde anne ne hastaligi olmadik zamanda deyince birden gecti hastalik
Benim kvalde surekli hastadir ama yalandan biktirdi biktirdi
Cok sukur ki gitti
Esimde anladi ama artik annesinin ne kadar bencil bi insan oldugunu
Cok isterdim soyle bilgiili eli hamarat girisken bir kaynanam olsaydi bende ornek alsaydim ama nerdeeeee
Slm kızlar moralim bozuk bugün 10 gündür sebebini bilmediğim karın ağrısının sebebini öğrendim akciğerimde kan pıhtılaşması olmuş damar tıkanmış sezeryan esnasında kan sulandırıcı iğne başladım yarın akciğer damar filmi çektirecem kesimleşirse 6 ay vurulacakmışım bu iğneyi umarım iyi olurum da çocuklarımla artık ilgilenebilirim