2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469
Ercelf senin de mi iştahın yok nolcazzz böyle yaa
Humana vitaminli mi yani yemeklerden aldığımız vitamin gibi olur mu
 

Canım kaç günlük oldu bebeğin ve kaç kilo? Bu arada hergün ya da iki günde bir banyo yap sıcak su da sütü arttırıyo. Kafana çok takma 50 cc az değil, biz şimdi 4kilo olduk doktor kilosuna oranla günlük 500cc'lik beslenme yeterli dedi. Sen 3 saatte bir 50 cc veriyosan ve 2 kere de mama veriyosan yeterli olabilir. Peki bebeğin ağlıyo mu aranıyo mu? Benimki çok obur, doktorun dediği kadar mama verince dayanamıyor kendi yeleğini nevresimini en olmadı kolumu falan emmeye çalışıyo o yüzden ben biraz daha fazla veriyorum, kıyamıyorum
 
ben kahvaltıda koca bi tabak dereotu maydonoz yiyorum zeytinyağlı limonlu.
aralarda sürekli humana,lactamil,rezene,tarçınlı ıhlamur içiyorum.ve su tabiki.
öğlen ananem ne yemek yaptıysa artık sadece kurubaklagil çiğ sebze meyve yemiyorum.her yemeğin yanında üzüm -kayısı hoşaf veya elma- ayva kompostosu içiyorum.

sabah 6'da,öğlen 1 gibi bide gece yatmadan 30 cc mama veriyorum yoksa memeyi bırakmıyo hiç iyice emzik etti beni mayışıp uyumak için kullanıyo sırf ağzında tutuyo bazen

sarılık olmasa takviye yapmaz zorlardım ama çabuk atlatması için mama vermek zorundayım (

serpilcimmm konuşmuştuk dün zaten ama burdanda tebrik ederim canım sarılık hepimizde var geçicek inş :))
 
Son düzenleme:

Canım Allah yardımcınız olsun...



Kızlar iyi moral verdiniz valla Allah razı olsun:)
 

Bizde 24 gunluguz 3.paketi kullanmaya basladik dun. Masallah lari var bebislerin yeterki pislesinler kabiz olmasinlarda.
 

Hamikelikkkkk takvimimmmm
Ay yok olmuş (
Cok tuhaf oldummmmm kızlar.
Ne kdr alışmışım megerse....

Gizem ne kdr duzenlisin maşallah
 
Bizim 15 günlük oldu 2 tane bez bitti 3. paketi açtım Deniz..göbeği 5 gün düştü yıkamıştım öncesindede sonrada yıkadım bebeği..
canım cok uzuldumm ( hayırdır kart borcundan dolayımı yoksa ticaret mi?
Ticaret canım restourant açmıştı eşim battı 3. haciz 1.de bilgisayarımı aldılar 2.de yazdılar binlira verdik gittiler buda 3. hepsi ayrı yerlerden..
Amin inşallah canım hamile ikende geldiler üzülmemek elde değilki eşimde hala çalışmıyor saçma sapan şeylerin peşinde dolanıyor sütüm filan gitti zaten yemek yiyemiyorum üzüntüden

Canım olmadım ilk geldiklerinde benim nufüs kağıdımı istediler imza banane beni ilgilendirmez veremem dedim akşama kadar oturdular verdim yanlızdım evde..
Bu borçta esnaf sanatkarlardan benimde imzam var onla borçları kapatıp düze çıkıcaktık oraya ödiycektik göya ama eşim salak salak işler yaptı yine o parayıda yedii evde 2 koltuk takımım var hatta bir odada çekyat var 3 tane oluyor uff bilmiyorum nasıl düzelicek..
 

Hamikelikkkkk takvimimmmm
Ay yok olmuş (
Cok tuhaf oldummmmm kızlar.
Ne kdr alışmışım megerse....

Gizem ne kdr duzenlisin maşallah

teyzem ananem olmasa aç kalırdım heralde deniz çişimi nerdeyse kucağımda eylülle yapıcam bırakmıyo ananeme verdim şimdi al gazını çıkar diye.onlar gidince ne halt edicem bilmiyorum (
 
teyzem ananem olmasa aç kalırdım heralde deniz çişimi nerdeyse kucağımda eylülle yapıcam bırakmıyo ananeme verdim şimdi al gazını çıkar diye.onlar gidince ne halt edicem bilmiyorum (

Gizem abowwwww napcan kızzz
Ağlıyor mı bıraktığında :/:26:
 

Benim de ikisinden 40cc süt geliyor. Sarılık olduğu için Aptamil veriyorum. 10cc veriyordum, kilo alamadığı için 15-20cc'ye çıkardık doktorun tavsiyesiyle. Yani her iki saatte bir 15cc mama verip bir de emziriyorum. Genelde tek memeden alıyor. Bazen de ikisinden de. Neredeyse tüm zamanım onu beslemekle geçiyor. Yine de kilo almıyor, nereye gidiyor bu kadar yiyecek anlamıyorum.
Bir de mamasını kaşıkla veya şırıngayla veriyorum biberon yüzünden memeden soğumasın diye. Pek süt sağmıyorum, ne var ne yok içiyor zaten.
 
İyi akşamlar tazecik anneler ve güzel hamişler. Geçmişi okuyamadım doğum yapan bütün arkadaşların gozuaydin. Allah bütün bebislere saglik, sıhhat versin.
7-12-13 ctesi günü saat 13:00 de sezaryanla doğum yaptım. Oğlum 38+6 da 3100 gram 49 cm doğdu. Dün öğlen evimize geldik, ilaçların desteğiyle çocuklarımla ilgilenebilecek kdr az çok dolasabiliyorum. Sütüm dün gelmeye başladı ama hala az. Şimdi telden girdim yazmak baya zor oluyor, sonra daha detaylı anlatirim .hepinizi özledim.
 

Canım ameliyata geceden aç gidiyorsun lağman da yapıyorlar birde belden iğne yapılırken ameliyat sıradında kafanı ssbit tut hareket ettirtme
 
kızlar nişan geldi ama sancım bi kaç gündür olduğu gibi yarını beklicem artık dualarınızı esirgemeyin.
 
Doktor göbeği düştükten sonra yıkayın dediği için beklemedeyiz biz, göbek de düşmek üzere.

Maşallah, bol bol nazar duası oku.

Avent silikon göğüs ucu da deneyebilirsin, biliyorsundur zaten ama güzel koruyor ucunu.
Ya benim kuzum kilo da kaybetti teyzesi. Tek işimiz şu an onu beslemeye çalışmak.

Ercelf senin de mi iştahın yok nolcazzz böyle yaa
Humana vitaminli mi yani yemeklerden aldığımız vitamin gibi olur mu
Lactamil vitaminli kızlar, yiyemiyorsanız ondan için. Bi de ben her gün hurma yiyorum.

Canım limonu da az az ye bir süre.
Ya benimki de beni uyku yastığı gibi kullanıyor:)) emmese bile ağzı orda uyuyor. Kıyamıyorum da bırakmaya. Uyumaya vakit kalmıyor. Seninkinin sarılığı nasıl oldu?

Hamikelikkkkk takvimimmmm
Ay yok olmuş (
Cok tuhaf oldummmmm kızlar.
Ne kdr alışmışım megerse....
Aynen, bugün doğurmamız gerekiyordu ikimizin de:))

teyzem ananem olmasa aç kalırdım heralde deniz çişimi nerdeyse kucağımda eylülle yapıcam bırakmıyo ananeme verdim şimdi al gazını çıkar diye.onlar gidince ne halt edicem bilmiyorum (
Aynı şeyi düşünüyorum hayatım, annem gidince ne yaparız bilmiyorum. Çayımı bile ayağıma getiriyorlar. Saatlerce tuvalete gidemiyorum. Bebeğe tek başına bakıp eviyle de ilgilenenleri takdir ediyorum. Ben uyumayı bile beceremedim.

Hayırlı olsun bebişin, Allah analı babalı büyütsün. Hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici falan kullandın mı?
 
eger bebeği ve seni tehlikeye sokan bir durum yoksa neden erken sezeryan olucaksın . bir sorunun mu war sezeryan tarihin erkene alınmıs ? ben 1 hafta önce alınacağı halde korkuyorum açıkçası canım.

bildiğim kadarıyla bir sorun yok,normal doğum 6 ocak görünüyordu,ne kadar kalabilirse o kadar kalacak bebek icerde tam tarihi ayın 18 ınde oğreneceğiz
 
Kızlar benden öndesiniz birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum, yarın 35. haftaya başlıyorum inşallah. vajinadan içeri doğru bıçak yada iğne batması gibi sancım var. Ara ara girip 4,5 sn kadar sürüyor. Doğum belirtisi yada sancısı olabilirmi bu, siz yaşadınızmı acaba ??
 

ewet canım ama ben cok önceleride yasadım o sancı zonklamaları, gayet normal seyler bunlar ,vücut kendini normal doğuma hazırlıyor ve bebek buyuyor,asagı inmeye baslıo baskı yapıo otomatikman. doğum sancısı belden vurur sanmıyorum canım daha erken doğumuna.ama sen yine yazdıklarıma bakma bu benim yasadıklarım ve fikrim ,işin uzmanına görünmeni tavsiye ederim canım.
 
Ben bugün 36+5 deyim. Haftaya perş kontrole gidecem o gün tam 38+0 oluyorum. Sezeryan için 38+2 ye gün verir mi acaba cmt ye geliyor. Kilosuda dünkü kontrolde 3300gr çıktı gayet iyiymiş. Sezeryan için 38+2 erken olmaz dimi? Sezeryan olanlar siz hangi haftalarda oldunuz?
 

Teşekkürler, ilk defa yaşadım korktum biraz. Nettede çok fazla bişey yok genelde hamileliğin ilk haftalarında rahim büyüdüğünde yada idrar yolu enfeksiyonu vardır yazıyor. Bebeğimde normale göre 2 hafta önde , 37 çıkıyor ultrasonda, acaba doğum sancısı mı diye düşündüm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…