2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın kızlar....hnk takviminde pek yakışmış
arada banada dua edin kızlar bende aralıkta 2.kez anne olabilirim inşallah ....

inşallah fatmaipek Allahım seninde yüzünü güldürsün. hayırlısıyla sağlıklı 2. bir evlat nasip etsin

geçen sene tam bugün anne olacağımı öğrenmiştim beklenen doğum tarihim 8 aralıktı bebeğim 28 kasımda dünyaya geldi hayatımıza anlam kattı, sizlerde bu mutluluğa sorunsuz erişirsiniz inşallahh 2013 aralık anneleri hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum kesinlikle tadını çıkarmalısınız

hoşgeldin hayılrı olsun hamileliğin sağlıklı bir hamilelik geçirirsn inşallah.

canım kan hormon idrar testi falan isteniyor ben de kalp atışlarından sonra yaptırmayı düşünüyorum o zamana kadar da gebelik ve değerler oturmuş oluyor. ben de medikal park gebze ye gidicem henüz gitmedim sen gittinmi hiç fiyat politikaları nasıl muayne ücretleri falan değişiyomudur acaba her hastaneye göre?

cnm bak değerin ne güzel artmış.yap artık takvimini.bilgilerini verirsen senide eklerim listemize

canım takvimi bi doktora gideyimde yapcam inşallah haftaya .
yaş 30 ilk çocuk istanbul son regli 6 mart tahmini doğum 11 aralık

kızlar gideceğimiz hastaneleride yazalım fikir olur en azından bizler için.
ben istanbul avrupada avcılar hospitalda nil hnma gidicem 1 kere normal muayene gitmiştim gecen sene.
butaraflarda önericeğiniz doktor var mı acaba

selam kızlar hepinize bende aralık annesi olucam kısmetse iki hafta sonra kese için gidicem umarım herşey yolunda gider sizlerle burada paylaşımlarda bulunuruz

Merhaba kizlar bende aralik annesi olcsm sanirim. Son adet tarihim 7 mart. Bugun ogleden sonra idrar testi ile ogrendim. Henuz kan testi yaptirmadim.

merhaba bende geldiiim :) sat 28 şubat

1 nisan da beta hcg 4086 çıktı buğün yine test yaptırdım yarın yine öğrenicem kaç olmuş

adanada yaşıyorum

selam kızlar hepinize bende aralık annesi olucam kısmetse iki hafta sonra kese için gidicem umarım herşey yolunda gider sizlerle burada paylaşımlarda bulunuruz

Hoşgeldin canım.senle ben aynı gibiyiz 1 gün var aramızda ben 15 nisanda gidcem doktora.sende mi o sıralar gidcen. hadi hayırlısı bakalım.doktor kontrolü paylaşımları da yapalım kızlar. birbirimizi tamamlamış oluruz.

Son düzenleme:
merhaba bende geldiiim :) sat 28 şubat

1 nisan da beta hcg 4086 çıktı buğün yine test yaptırdım yarın yine öğrenicem kaç olmuş

adanada yaşıyorum

Hoşgeldin canım hayırlı olsun. Kıslaar iyice kalabalıklaşıyoruz ne güzelll.

cnm merhaba bebişin hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...yazdıkların eksik çıkmış ama istanbul damısın. bende koşuyolu medipol e gidiyorum perihan hanıma.

evet İstanbul'dayım bağcılardaki medipole gidiyorum canım.Bu arada senin de bebişin hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…