- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
günaydın kızlar....hnk takviminde pek yakışmış
arada banada dua edin kızlar bende aralıkta 2.kez anne olabilirim inşallah ....
Buarada benide listeye ekleyin lutfenn
Yasim 26
İstanbul
Son adet 27 subat .. Mobilden giriyorum umarim bu bilgiler yeterlidir..
canım inşallah sende bende ikinci kez anne oluruz bu aralıkta sat ne zaman seningünaydın kızlar....hnk takviminde pek yakışmış
arada banada dua edin kızlar bende aralıkta 2.kez anne olabilirim inşallah ....
Arkadaslar meraba hepimiz daha yeni yeni bebeklerimizi ogrendik insallah saglicaklada aliriz kucaklarimizamerak ettigin ilk doktor kontrollerinizde doktorun istedigi testler varmi sizden ?. Birde istanbuldakiler hangi hastaneye gidiyor ben suan medical park fatihe gidiyorum ..
cnm bak değerin ne güzel artmış.yap artık takvimini.bilgilerini verirsen senide eklerim listemize
canım inşallah sende bende ikinci kez anne oluruz bu aralıkta sat ne zaman senin
ilk çocuğun kaç yaşında kız mı erkek mi
Merhaba bizi de aranıza alır mısınız ?
selam kızlar hepinize bende aralık annesi olucam kısmetse iki hafta sonra kese için gidicem umarım herşey yolunda gider sizlerle burada paylaşımlarda bulunuruz
Merhaba kizlar bende aralik annesi olcsm sanirim. Son adet tarihim 7 mart. Bugun ogleden sonra idrar testi ile ogrendim. Henuz kan testi yaptirmadim.
merhaba bende geldiiim :) sat 28 şubat
1 nisan da beta hcg 4086 çıktı buğün yine test yaptırdım yarın yine öğrenicem kaç olmuş
adanada yaşıyorum
cnm merhaba bebişin hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...yazdıkların eksik çıkmış ama istanbul damısın. bende koşuyolu medipol e gidiyorum perihan hanıma.