Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım senin sat kaçtı.bende gitmedim daha doktora ve bende 5+3üm. bide karından mı baktı vajinalmı.ben 7+1 de gitmeyi düşünüyorum.kalp atışıda duyulur umarım.
cnm bnm yaa çookk sevindim snn hamile olduğuna tekrardan hayırlı olsun inşaAllah:)) bnde haftaya cuma gtmeyi düşünüyorum 6+3 olucaz. ya bnm hçç belrtm yok baş dönmesi dışında korkuyorum bazen eşimde kzıyo ne güzel hamilelik geçiriyosun işte şükret dio.. hep şükrediyorum ama ne bileym arada midemde bulansa hçç fena olmaz hani
bnmde 10. gün değerim 254 idi ikimizinkide ikizdir inşaAllahh
Arkadaslar meraba hepimiz daha yeni yeni bebeklerimizi ogrendik insallah saglicaklada aliriz kucaklarimiza merak ettigin ilk doktor kontrollerinizde doktorun istedigi testler varmi sizden ?. Birde istanbuldakiler hangi hastaneye gidiyor ben suan medical park fatihe gidiyorum ..
GÜNAYDIIN nasılsın
teşekkür ederim canım iyiyim saol. oglum uyuyor bende tadını cıkartıyorum internette sen nasılsın:))
ne güzel ben de işteyim mesai başladı. yani bir taraftan iş yapıyorum bir taraftan da forumu takip ediyorum. ben bugun 6. haftaya girdim ama bu takvimde göstermıyor yarınmı gösterecek acaba.
minik kesenizi gördünüz mü hnk
sen tecrübeli bir annesin ben olsam doktordan cıkmamayı düşünürüm. ilk olması böyle birşey olsa gerek. sabırsızlanıyırum. meraklanıyorum. annelik sabrı öğretiyor demekki. bizde öğrenıcez sabretmeyi allah nasip ederse.
Topiginiz bebislerinz hyrli olsun kzlar...bende allahn izniyle agustos annesi olucam...yolu yariladik kizimla sukurler olsun.cift cizgiyi gordktn bi hfta snra doktora gdio keseyi gormustm ondan 6+2dede kalp atisini...kalbini ilk duydumda hamile oldugumu anladm gozlerm dolmustu...ìlk 3ay bulantilar kanamlar stresli gcti..gerci korku endise hc bitmiyo annelik icgudusu...smdi kizim tekmeliyo onu hissetmk harika bsey...allahm hepimize hamileligmizi guzel gcrmeyi nasip etsn saglikla kucagmza alalm yavrulrimizi bu ayin sonuna kdr sayinz cogalick..bririnizi 40yildr tniyo gbi olucksnz..bz agustos anneleri topignde cok sey pylasiyrz uzuluyrz seviniyrz ....hepinizi opuyorm