2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım hamilelik tarihi son adet kanamanın ilk gününden sayılır.hatta üç ay geri gidip 7 eklenir beklenen doğum tarihine.bhcg kişiden kişiye değişkenlik gösteriridi benim ilk gebeliğimde iki gün gecikmişti nbhcg3500 çıkmıştı çoğul olabilir dediler ama değilmiş.yani sen 1martta adet gördüysen bebeğin şuan 5 haftalık:)beklenen doğum tarihinde 6 aralık.tebrik ederim hayırlı olsun

ya bende merak ediyorum kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor ama göğüslerde bişey yok.hamile değilim bence aslında ertelemek istiyordum ama merak ediyorum var mı yok mu?eşimle 17.gününde yani yumurtlama döneminde birlikte olduk.bir seferden bir şey olurmu bilmiyorum:)kızda da öyle bir kez denedik ama oldu.şimdi bunuda merak ediyorum.
hamişler;göğüsleriniz acıyor mu?ya da hamile olup göğsü agrı acı olmayanınız var mı

Canım çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.

Hayırlı olsun canım bebişin.Aramıza hoşgeldin.

Günaydın aralık ayının güzel annleri?Keyifler nasıl?

günaydıın freedoom ben iyiym çok şükür sabah afedersın biraz istifra ettım ama şuana kadar çok iyiym Allahıma şükür işteyim zaten Allah yardımcım olsun evde başacıkarım belki ama işyerinde rezillik. bakalım nasıl olacak gidişat. sen nasılsın

Günaydın canım.Sen kaç haftalıksın takvim yapmamışsın göremedim.Ben 7+1 de gidicem doktora.

Canım adet olduğun kanama olan ilk gün kastedilior.

hayırlı cumalar hamişler nasılsınız?Kızlar bende arada vuran kasık ağrısı ayakta çok durursam da bel ağrısı var.Henüz doktara gitmedim doktorum 10-15 gün sonra gel dedi daha çok ufak inşallah hiç bir sorun yaşamayız kızlar hayırlısıyla

Canım benim karnımda da göğsümde de ağrı vardı hala var.

hamileler lütfen bir cevap arıyorum göğsünde acısı agrısı olMAyanınız var mı?yarın test alacağım ama merak ediyorum

Günaydın canım. Kraker falan al yanına iş yerinde.benim bulantım yok ama yinede iş yeri zor gerçekten.Benimde acayip uykum ve afedersin çişim geliyo zırt pırt wc ye gitmek zor gerçekten.

çok teşekkür ederim , o zaman 1 mart sat kabul edicem doktorada ona göre söyliyim , dr a yanlış bilgi mi verdim dedim kafam karıştı , 1 marta göre 4 haftalık oluyor ama dr beta hcg ye göre 1 haftalık dedi anlamadım pek , acemi olunca insan kendine yetemiyor :)

o zaman 6 aralık çıkıyor :) , ama beta ya göreyse yıl başında kısmetse bebeğime kavuşcam :)

hayırlısı olsun da zaman önemli değil,

o zaman beni de alın aranıza aralık 2013 te beraber ıkınalım :) sağlıklı kavuşalım inş bebişlerimize :) güzelmiş bu sayfa bilmediğim şeyleri sizlerden ögrenebilicem ne güzel.

Canım hoşgeldin. Belki geç döllenme olmuştur. Ama sen 1 martı baz alacaksın. yani 4+5 sin şu an.Bide takvim yap imza bölümüne

kızlar bir sorum olucak size benim batım 3-4 nisandı ben 1 nisanda idrarda gördüm ve o gün kan değerim 68 di ayın 3 ünde tekrar kan verdim adet günüm diyelim 111 çıktı ama ben ovulasyonla takip ediyordum ve ona göre çalışma yapmıştık yani ovulasyondan 13 gün sonra öğrenmiş oldum sizin değerleriniz nasıl çıktı acaba adet gününde kan veren oldumu acaba daha erken kan veren :) çok uzun sordum kızlar kusura bakmayın

birde ben ovulasyondan 1 hafta sonra göğüslerimöyle şişmiştiki ilk kez başıma geldiği için anlamıştım biraz aslında :)

esra senin bat kaç.Test yapma vaktin geldiyse yap istersen.
aslında ben 28 günde 1 oluyordum ama son iki aydır 30-31 e kaydı yani 28 güne göre dün 30 a göre yarın:)karışık oldu ama yarın olmam lazım öyle ya da böyle.adet sancım var ama bu gebeliktede vardır.göğüslerimin maşallahı var agrı acı yok.ama şüphem var.

hamileler lütfen bir cevap arıyorum göğsünde acısı agrısı olmayanınız var mı?yarın test alacağım ama merak ediyorum

benm normalde adet zamanımda hiç gögsüm agrımazdı şişmez acımaz dı , sancım olurdu sadece karnım şişerdi kasık bel agrısı olurdu , ama bu ay gögüslerim acayip acıyordu şiş sertti taş gibi hassaslaşmış gibi, aklıma pek getirmedim, ama hamileymişim , çokta istiyordum bu arada, geçen ay daha çok belirtim vardı olmadı , bu ay pek hamilelik belirtim yoktu ama oldu :) psikolojik olabileceğini düşünüyorum geçen ay çok taktım okuyordum ya millette şunlr oluyormuş bende niye olmuyor değilmiyim diye üzülüyordum, :) ama herkeste farklı oluyormuş, bu ay hiç yoktu umudumda yoktu bırakmıştım akışına düşünmedim oldu :) kısmet kasmayıp salıverince kendini oluyor heralde , hayırlısı olsun istiyorsan inş hamişsindir sende canm

Canım ben adetten 3 gün önce kan verdim.84 dü değerim.sonra iki gün sonra yani adetten bir gün önce 174 dü.bende ovulasyondan tam 13 gün sonra öğrendim.Telaşlanacak birşey yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…