2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Arkadaslar meraba hepimiz daha yeni yeni bebeklerimizi ogrendik insallah saglicaklada aliriz kucaklarimiza :KK66: merak ettigin ilk doktor kontrollerinizde doktorun istedigi testler varmi sizden ?. Birde istanbuldakiler hangi hastaneye gidiyor ben suan medical park fatihe gidiyorum ..

Canım hoşgeldin aramıza .İlk kontrolde bir sürü test isteniyor,ben 4 tüp kan ve idrar verdim.Bir çok değere bakıyorlar.Ben de ikinci doğumumu medicalpark fatihte gerçekleştirdim canım doktorum ise leyla hanımdı ve çok memnundum.

Bu arada diğer hamile arkadaşlar ve adayları hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Ne güzel daha da çoğalalım inşallah.

slm kızlar.. naasılsınız bakalım??
rüzigar cnm umarım nicki doğru yazmışımdır çok teşekkür edrim desteğin için cnm saol.
bne şöyle 2 günümüğ özet geçeyim. hatırlarsınız ilk gittiğim dr dış gebelik olabilir dedi. beta değerim 500 çıkmıştı perşembe gel değer 2 katına çıkarsa normal gebesin yoksa dış gebesin demişti.
bunun üzerine 2 gün bekleyemedim çarşamba günü başka dr dan randevu aldım. ssksız çalışan bir hastane olduğu için çok ilgileniyorlardı. biraz pahalı oldu ama yapcak bişey yok.
neyse gittik alttan muayene etti ve keseyi gördük. dediki dışta falan değil gayet sağlıuklı. ağrılarının olması normal panik yapma alışıyor vücudun dedi daha doğrusu alışmaya çalışıyor.
10 gün sonra yine gel bu defa karından ultrasonla bakalım içi dolacak o kesenin dedi.
yani saolsun baya rahatlattı beni.

rüzigar cnm umarım nicki doğru yazmışımdır çok teşekkür edrim desteğin için cnm saol.
bne şöyle 2 günümü özet geçeyim. hatırlarsınız ilk gittiğim dr dış gebelik olabilir dedi. beta değerim 500 çıkmıştı perşembe gel değer 2 katına çıkarsa normal gebesin yoksa dış gebesin demişti.
bunun üzerine 2 gün bekleyemedim çarşamba günü başka dr dan randevu aldım. ssksız çalışan bir hastane olduğu için çok ilgileniyorlardı. biraz pahalı oldu ama yapcak bişey yok.
neyse gittik alttan muayene etti ve keseyi gördük. dediki dışta falan değil gayet sağlıuklı. ağrılarının olması normal panik yapma alışıyor vücudun dedi daha doğrusu alışmaya çalışıyor.
10 gün sonra yine gel bu defa karından ultrasonla bakalım içi dolacak o kesenin dedi.

merhaba kızlar benim ilk bebeğim olacak. en son 27 şubatta regl olmuştum, hesapladığıma göre 4 aralık görünüyor doğum tarihi. eve yakın bir hastanede tahlil yaptırdım sonuç pozitif. doktoruma cumartesi gideceğim, çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum nasıl bakacağım diye:) ben de medical park sultangaziye gidiyorum, aranızda oraya giden var mı

Obbi merabaa :) bende leyla hanima gidiyorum suan niyetim esra çebiydi ama kismet leyla hanima gittim guler yuzluydu ilk gidisimde yarin icin cagirdi tahliller ve keseyi gormek icin, memnunmuydun leyla hanimdan dogumun nasil olmustuuu

bne şöyle 2 günümüğ özet geçeyim. hatırlarsınız ilk gittiğim dr dış gebelik olabilir dedi. beta değerim 500 çıkmıştı perşembe gel değer 2 katına çıkarsa normal gebesin yoksa dış gebesin demişti.

mrb cnm bişey sorabilirmiyim ilk gittiğin günle sonraki gittiğin gün arasında ne kadr var acaba bnimde ilk gittiğimde bhcg 1100 çıkmıştı benim doktprum da dış gebelik ihtimalinin üzerinde durdu 1 hafta sonra gel tekrar bakalım eğer o zamanda olnmazsa dış gebelik dediyani ne kadar sonra gittinde alttan muayenede göründü şmdiden tskler:KK34:

tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin.drlarda niye hep olumsuz tarafından bakıyorki :KK47: cnm takvimde 3 hafta yazıyor nasıl okadar erken öğrendin.

ben adetten bir hafta önce öğrendim cnm test yaptım çıktı adte tarihimdede doktora gittim kan tahlilindede:))))

ben adetten bir hafta önce öğrendim cnm test yaptım çıktı adte tarihimdede doktora gittim kan tahlilindede:))))

ne kadar çabuk öğrenmişsin canım ben kızımı iki gün kala öğrenmiştim bu ayda da bir deneme yaptım:KK66:1 nisanda da şaka için test aldığımda negatifti ama adet tarihim yarın ya da öbür gün.bence bir şey yok çünkü göğüslerimde acı yok,iki gebeliğimin ikisindede göğüslerim acımıştı.ilk bebeğim düşüktü kızım çok şükür 2 yaşında...
bir de şöyle bir şey varmış kız bebeklerde bhcg daha yüksek olduğundan daha çabuk öğreniliyormuş.yani erken öğrenen annelerin kızları olma olasılığı yüksek.kız kardeşimde on gün kala öğrenmişti o da kız doğurdu..

Kızlaaaarrrr gunaydınnnnnn
Gunaydınnnnnnnn güzel Aralık anneleri :)
Dun Dr umun çalıştığı hastaneyi aradım 11 ine kdr dolu dediler
Bugün tekrar arayıp araya sıkıştırmalarını söylicem

Herkes iyidir umarım
Kızlar Dr a ne zaman gittiniz siz :44:

ne kadar çabuk öğrenmişsin canım ben kızımı iki gün kala öğrenmiştim bu ayda da bir deneme yaptım:KK66:1 nisanda da şaka için test aldığımda negatifti ama adet tarihim yarın ya da öbür gün.bence bir şey yok çünkü göğüslerimde acı yok,iki gebeliğimin ikisindede göğüslerim acımıştı.ilk bebeğim düşüktü kızım çok şükür 2 yaşında...
bir de şöyle bir şey varmış kız bebeklerde bhcg daha yüksek olduğundan daha çabuk öğreniliyormuş.yani erken öğrenen annelerin kızları olma olasılığı yüksek.kız kardeşimde on gün kala öğrenmişti o da kız doğurdu..

Merhaba esracım idrar testinden mi bahsediyorsun
Bende tam adet günümde yaptım ama testi aşmadan önce ztn tuvalete gitmiştim
Sonra gidip test aldım cok az bekledim su içtim hemen wc ye gittim idrarın birikmesini bekleyemedim
Üç damla damlattım teste ve zınk diye çıktı oğlumda böyle olmamıştı

Kızlaaaarrrr gunaydınnnnnn
Gunaydınnnnnnnn güzel Aralık anneleri :)
Dun Dr umun çalıştığı hastaneyi aradım 11 ine kdr dolu dediler
Bugün tekrar arayıp araya sıkıştırmalarını söylicem

Herkes iyidir umarım
Kızlar Dr a ne zaman gittiniz siz :44:

benim 3 temmuzda olmam gerekirken test 1 temmuzda pozitifti,3 temmuzda kan testinde 1250 çıktı.10 temmuzda gittim 5 haftalık tı vajinal muayne oldum dr 22sine çağırdı kalp atışı için.yani 7 haftalıkken hatta 6 haftalıkken karın usg ve kalp atışı duyuyorsun.

Sonra gidip test aldım cok az bekledim su içtim hemen wc ye gittim idrarın birikmesini bekleyemedim

ozaman bir prenses geliyor olabilir:)ikili testte de bhcg ye bakılıyor ya 50nin altı erkek üstü kız diyorlar şu ana kadar çevremde hep tuttu ama Allah bilir.erkek usg de önce kız testte varlığını önce bildirirmiş.zaten erkeklerin pipileri belli ediyor ya hep.kızlarda hep saklanıyor cinsiyet öğrenirken.

hayırlısı aslında ama işte bu da bir eğlence

Bende tam adet günümde yaptım ama testi yapmadan önce ztn tuvalete gitmiştim
Sonra gidip test aldım cok az bekledim su içtim hemen wc ye gittim idrarın birikmesini bekleyemedim yani

Aynı Msj bi çok kez gitmiş kızlar pardon :)
Bnm muhakkak Dr a gitmem gerek kızlar offf

gebelikte son adet tarihinizi hesaplarken adet olduğunuz kanama olan günmü kasdediliyor yoksa günün geliyor olmuyorsun ya , adet günün geçiyor en son olanmı ?

1 mart adet olduğum tarihti , 26 martta olmam gerekiyordu olmadım , 1 marta göre olunca 4 haftalık oluyor ama beta hcg düşük kalıyor ona göre , 26 mart sa 1 haftalık oluyor du 348 di betam,

hangisine göre hesaplıyorsunuz , adet olduğunuz ---kanama olan son adetiniz mi
adet gününüz gelipte olmadığınız 2. en son adetinizmi

kafam karıştı p.tesi kanda 348 çıktı ama kaç haftalığım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bana da ,

X