kızlar pazartesi 116 ıyde değerim bugun 308 oldu 2.65 katı artmış.iyi dimi ya söyle 3-4 kat artsaydı .
ama önemli olan 2 katı olmasıydı dimi
senin sat ne zamandı
kızlar pazartesi 116 ıyde değerim bugun 308 oldu 2.65 katı artmış.iyi dimi ya söyle 3-4 kat artsaydı .
ama önemli olan 2 katı olmasıydı dimi
hanımlar merhaba,ben bugün ilk doktor ziyaretimizi gerçekleştirdim minik kesemiz oluşmuş çok şükür.Ama kalp atışları için çok erken dedi 15 gün sonra gel dedi hayırlısı bakalım.Bu arada yım ve medipol ünv hastanesi Lebriz Hale hanıma gidiyorum aranızdan giden varmı medipole. Doktorumdan ise şimdilik memnunum.
canım inşallah bebişin seninledir bu ay sen de aramıza katılırsın.
malesef canim adet oldum ben
Benıde aranıza alınn bende aralıkta anne olcm ınsallah
herekese merhaba
yaklaşık 1 haftadır hamile olduğumdan şüpheleniyordum. gecen hafta idrar testi yaptırdım ve 2 .çizgiyi cok silik bir sekilde gördüm. hemen eşim ile doktora gittik ve beta hcg testi yapıldı fakat dğer 3,37 'ydi, o anki ruh halimi anlatamam size. dün tekrardan beta hcg testi yaptım ve değer 412,7:))) doktor yeni bir hamilelik olduğunu söyledi. şimdi eşim ile cok yeni öğrendiğimizi düşünüyoruz zaman nasıl gececek hiç bilmiyorum ozellikle de su 2 ay cok önemli. Allah inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip eder :)
kızlar 5+0 lık hamileyim iki gün önce kan değerim 656 idi Allah nasip ederse kalp atışını ne zaman duyarım acaba..
hanımlar merhaba,ben bugün ilk doktor ziyaretimizi gerçekleştirdim minik kesemiz oluşmuş çok şükür.Ama kalp atışları için çok erken dedi 15 gün sonra gel dedi hayırlısı bakalım.Bu arada yım ve medipol ünv hastanesi Lebriz Hale hanıma gidiyorum aranızdan giden varmı medipole. Doktorumdan ise şimdilik memnunum.
hayırlı olsun canım aynı ayın annesi olucaz kısmetse. ben 5+2 de gidicem. ilk değerim 238 di. hemen 10 gün sonrasına ultrason verdiler pazar a denk geldiği için pazartesiye kalmasın diye cumartesi gidicem 1 gün erken :)kızlar 5+0 lık hamileyim iki gün önce kan değerim 656 idi Allah nasip ederse kalp atışını ne zaman duyarım acaba..
canım kaç haftalıkken gittin? kese için 5+2 iken vajinal ultrasona kese görmeye gidicem. gözükür inşallah.kalp atışları için de genelde 2 hafta sonra çağırıyolar canım merak etme .
hayırlı olsun canım aynı ayın annesi olucaz kısmetse. ben 5+2 de gidicem. ilk değerim 238 di. hemen 10 gün sonrasına ultrason verdiler pazar a denk geldiği için pazartesiye kalmasın diye cumartesi gidicem 1 gün erken :)
canım kaç haftalıkken gittin? kese için 5+2 iken vajinal ultrasona kese görmeye gidicem. gözükür inşallah.kalp atışları için de genelde 2 hafta sonra çağırıyolar canım merak etme .
hayırlı olsun canım aynı ayın annesi olucaz kısmetse. ben 5+2 de gidicem. ilk değerim 238 di. hemen 10 gün sonrasına ultrason verdiler pazar a denk geldiği için pazartesiye kalmasın diye cumartesi gidicem 1 gün erken :)
merhaba kızlar
bende sat a göre 5+3 lük hamileyim.doktora gtmedm henüz bu cumartesi gidicz inşallah. 5+6 olucak bebeğim kısmetse.inşallah keseyi görebilirim . kalp atışlarınıda duyarsam değmeyin keyfime aslında kalp atışı 7-8 haftalıkken diye biliyorum ama diğer topikte bi anne adayımız 5+6 lıkken görmüş hem keseyi hem kalp atışını duymuş darısı başıma.Rabbim hepimize Sağlıkla yavrularımızı almayı nasip etsin. beni de listeye eklerseniz sevinirim hani bilgiler lazım?
sağlıkla kalınnnnn