Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulantı cok kötu kızlarrrrrr hayattan beziyorsunuz
Bulantısı olanlar neler yiyebiliyorsunuz. Belki birbirimize yardımcı oluruz.
Ben 2 gündür tost yıyebiliyorum bunun dışında meyve yiyince çıkarmıyorum
Armut ayva çilek 1 haftadır yediklerim
Akşam sıcak süte cici bebe batırıp (5-6 tane) yiyebiliyorum.
Bnm zengin menümde bunlar var kızlar
bende çok uzun süre aç kalınca çok çok bulanıyor o yüzden 2 gündür bulanmaya başladığı gibi çubuk kraker yiyorum,salatalık,erik,
tost bile yiyemedim koktu yaparken dün sürekli baskılamaya çalıştım sonra akşam az bir yemek yedim bu seferde gece miğde ağrısından uyuyamadım ya.Kısacası bulanmadığı an ağrıyo,ağrımadığı anda bulanıyo inşallah çok uzun sürmezz bu hallerimiz kızlar.
bende geçen haftalara kadar bulanmıcak galiba diye seviniyordum bulantısı olmayan arkadaşlar tadını çıkarın boşuna düşünmeyin benimki niye bulanmıyo diye.
hımm nasıl ya memnunmusun çok bekliyomusun pekii ben rahat 2 saat bekliyorum
hepinize merhaba arkadaşlar bende hamileyim sata göre 7 haftalık filan oluyor. bugün doktor randevum var dua edin herşey yolunda çıksın. ocakta düşük olduğu için insan ister istemez stres yapıyor. inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım. acile gittiğimde mide ağrısından ultrasona girmiştim bebek ile ilgili sıkıntı yok demişti doktor.inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür rabbim. üzülen arkadaşlara da tavsiyem kendilerini yıpratmasınlar çünkü herşey olacağına varıyor. ben hep kanamayla geçirdim bundan önceki hamileliğimi. tuvalete bile kalkmadığım halde malesef düştü. elden birşey gelmiyor. bunda maşallah hiç bir kanamam olmadı. inşallah inşallah herkese bu duyguları tattırsın rabbim. sıkıntı stres yapmayalım hiç. hepinize sağlıklı bebekler versin rabbim.
Kızlar bazı yabancı sağlık sitelerinde folik asitin aç karnına (kahvaltıdan yaklaşık yarım saat önce) alındığında vücut tarafından emiliminin daha kolay olduğunu yazmış. Bu nedenle tok değil de aç karnına kullanımını tavsiye ediyorlar. Ben hep tok karnına folik asit kullandım bu zamana kadar. Bugün kontrole gideceğim için, doktora da sorarım bu soruyu. Sizler folk asiti aç karnına mı tok karnına mı alıyorsunuz? Gerçi aç karnına almak mide bulantısı şikayeti olanların bulantısını arttırabilir.
İkimizde aynı durumdaymışız Eslaa. Bende ocak ayında kaybettim bebeğimi. Şimdi şükürler olsun rabbime yine nasip etti.
bende çok uzun süre aç kalınca çok çok bulanıyor o yüzden 2 gündür bulanmaya başladığı gibi çubuk kraker yiyorum,salatalık,erik,
tost bile yiyemedim koktu yaparken dün sürekli baskılamaya çalıştım sonra akşam az bir yemek yedim bu seferde gece miğde ağrısından uyuyamadım ya.Kısacası bulanmadığı an ağrıyo,ağrımadığı anda bulanıyo inşallah çok uzun sürmezz bu hallerimiz kızlar.
bende geçen haftalara kadar bulanmıcak galiba diye seviniyordum bulantısı olmayan arkadaşlar tadını çıkarın boşuna düşünmeyin benimki niye bulanmıyo diye.
evet canım şükürler olsun rabbim aratmıyor bebek. inşallah bu seferki bebeklerimiz de mutluluğu tadarız. ben bugün gidicem bakalım beni kürtaj yapan doktora. çok sevdim o adamı o yüzden yine ona gitmek istiyorum. ama işte devlette çok kalabalık oluyor. inşallah herşey yolundadır. bi düşük için 5 gün hastanede yattığım için hastanelerden nefret ettim desem yeridir
Öğlen oldu gerçi ama Merhaba kızlar
İnşallah canım. Benim ilk hamileliğimde başlangıçtan beri rahim içi kanamam ve bebeğim çoook aşağıya tutunduğu için düşük riskim vardı. Ama sonlanmasının nedeni kalbinin durması oldu. O da kanama bebeğe baskı yaptığı için oluyormuş
Rabbim bir daha kimseye acı yaşatmasın. Kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah.
kızlar günaydınnn bu grup çokkk güsell olmuşş:) bu arada işallah bugün güzell haberler alırsınız arkadaşlar. burda iyi haberlerinizi bekliyorum.
merhaba herkese
sanırım bende yeniden anne olacağım aralık annesi
oysa hala 2012 nisan annesiyim :S
1 yaşında kızım var ve en hamile olduğumu öğrendim
çok büyük şoktayım atlatamadım
hepinizi tebrik ediyorum bu arada çok fazla aktif olamasanda
takip edeceğim sizleri mutlaka
merhabalar :) kızlar sizde açkende tokkende aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı oluyo mu?
Kızlar bişey sormak istiyorum bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekeler var doktor düşük tehlikesi olabilir diyor başına gelen varmı acaba lekeleri uzun süren
kızlar bthcg 58188 bugün yaptırdım.p.tesi 49267 di az artmış yarın doktora göstercem bakalım ne dicek.sizcede az degilmi?
slm kızlar bende aralık annesiyim galiba dr gitmedim daha :18:
Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.
Hepiize çok teşekkür ediyorum kızlar.dün göremedim kalbini malesef bugün sonuç göstermeye gitcem doktor karar vercek ne yapılcagına.3 yıl beklemiştim bu bebegi çok mutlu olmuştum.şu saatler geçsede gitsem doktora boguluyorum bu evde ya.birde kızlar stresten geldi benim başıma biiyorum
kızlar sizde mide bulantısı oluyor mu bende hiç bulantı yok sadece mesela sabah hafiften bi bulantı ve yemek çok yedikten sonra oluyor. birde sucuklu yumurtadan tiksindim eşime yapmaya kalktım bi sabah kuru öğürtüden mahfoldum herkes normal diyor ama. benim göğüslerim ve midem ile ilgili çok sıkıntım var bu hamilelikte. ne yersem midme ağrıyor ekşiyor istifra edicek gibi oluyorum gerçi mide hafif azaldıda göğüslerim çok kötü 80 beden takıyordum şimdi 90 zor oluyor. ağrısıda acısıda çokk