aaa benimkiside 23 martt bakarmısınn :) ne güzel denk geldik kayseride yaşıyorum canım ben dün gittim ben de abdominal baktı minicik bir kese gördük inş. sende görüceksin hayırlısıyla
Satımız aynı canım hayırlı olsun gördünmü bebişini ultrasonda
ben dünden beri hastanelerdeyim bebegimin kalp atışını göremediler ölmüş dediler.mahvoldum üç hastane gezdim.sonra ege ünv. ne gittim ayrıntılı baktılar karar veremediler yarın tekrar gitcem karar verilcek.sata göre 8 haftalık ama doktorlar 6 haftalık diyo daha bük olmalıymış.bthcg 52970 çıktı bilmiyom yarın başıma ne gelcek çok kötüyümmm
ben dünden beri hastanelerdeyim bebegimin kalp atışını göremediler ölmüş dediler.mahvoldum üç hastane gezdim.sonra ege ünv. ne gittim ayrıntılı baktılar karar veremediler yarın tekrar gitcem karar verilcek.sata göre 8 haftalık ama doktorlar 6 haftalık diyo daha bük olmalıymış.bthcg 52970 çıktı bilmiyom yarın başıma ne gelcek çok kötüyümmm
iyi akşamlar kızlaaar nasılsınızzz :):)
ben hala aynıyım bulantım yok bişeyim yok geziyorum sürekli evde durunca içim daralıyo.bulantı olmayınca tedirginim inş iyidir hepimizin bebişleriii
iyi akşamlar kızlaaar nasılsınızzz :):)
ben hala aynıyım bulantım yok bişeyim yok geziyorum sürekli evde durunca içim daralıyo.bulantı olmayınca tedirginim inş iyidir hepimizin bebişleriii
canım inş hersey yarın yolunda gider.aslında bthcg degerın cok yuksek.ben dünden beri hastanelerdeyim bebegimin kalp atışını göremediler ölmüş dediler.mahvoldum üç hastane gezdim.sonra ege ünv. ne gittim ayrıntılı baktılar karar veremediler yarın tekrar gitcem karar verilcek.sata göre 8 haftalık ama doktorlar 6 haftalık diyo daha bük olmalıymış.bthcg 52970 çıktı bilmiyom yarın başıma ne gelcek çok kötüyümmm
Gunaydin kizlar sizi surekli takip ediyorum ama yazamiyorum pek. Aramiza yeni katilan anneler hosgelmisler sefa getirmisler. Kese ve kalp atislarini duyan annelerimizi ise tebrik ediyorum. Bulantisi olan annelerimize acil sifslar dilerim . Benim bulantularim gecmus durumda cok sukur. Insallah bi daha da olmaz.
Dun hafif bir gorme ksybi yasadim kizlar. Tek gozum yaklasik 45 dk kadar bulanik ve karanlik olacak sekilde goruyordu. Pek endise etmedim aslinda yakladik 2 ay once de tekrarlamisti. Gozum duzeldikten sonra suddetli bir srkilde bas agrisi basladi bende ve acile gittim. Beyin cerrahi , goz doktoru muaynesi sonucunda goz damarimda tikanma olusmus ve pihti atmis dedilrr. Acil bir sekilde kadin dogum uzmanina yinkendirdilet. Cok sukur yine bebegimin kalp atsini gordum.6+5 satacgore. 4 gun gerde cikti. Sol yumurtaligimda 3 cm buyunda kist oldugu fakat onemli olmafigi hatta bebegin bu kist ile beslenecegi ve sinradan ksybolacagi soylendi. Kan sulsndirici aspirin dusuk tehlikesi icin vajinal fitil verdi. Folic plusi kesmemi ve vitamin kullsnmami soyledi. Kese rahim icinde okdukca asagiya yerledmis. Daha iyi olabirdi dedi. Simdilik benden bu kadar kizlar. Kendinize dikkat edin ve asla olagan ustu durumlarinizi ihmal etmeden doktora basvurun...
canım hayırlı olsun bebeğin.
kayseri de yaşıyormuşsun.bende Kayseriliyim.sen hangi hasta haneye ve doktura gidiyorsun
kızlar bende kayseridenim bana da doktor önerin gaçan hafta aytül hanıma gittim hiç sevmedim ilgilenmedi
ayyy ne guzel tesaduf peki vajinalmi bakti abdominal ne demek? bilemedim