2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

tatlı boşa kilo aldırıır ve ilerde hamilelik şekeri olmaması için ayrıca çikolatada kafein var .kafeinde bize yasak ondan da demiş olabılır.

ayy işte canım bende aynı senin gibi uyusunda büyüsün mutlu bebek olsun diye dusundugumden aglatamadım:) çünkü tecrübeyle sabit canım 6 defa zorla yatırdım yanına yattım bende ama yanlız bırakmadım besiğinde agladı etti ama inat ettim cıkmadım yataktan aglaya aglaya uyudu ve bütün gece iç çekti ve gece sıcrayarak aglayarak defalarca uyandı. ertesi günü cok huzursuzdu. benimde içim gitti tabi öyle olunca bizde eşimle dedikki herkzin dediği yolu bir tarafa bırakalım kurallarımıı kendimiz yapalım ama mutlu bir cocuk olsun yorulsakta zaten daha kaç defa bebek olacakki dedik. biraz büyüyünce biz kucagımıza almak isticez o gelmick dedik. ama dogru mu yapıyoruz tabi tartışılır.. evet uslu mutlu sevecen cok canayakın bir cocuk ama bizimle beraber oda evde kurallarını koydu işine gelmeyen oldu mu oda isyan ediyor:))))

aynen bende bugun gittim çok ilgilendiler çünkü hamile cocuk ve yaşlılardan ekstra prim alıyorlarmış .ve takip etmezlerse para kesiliyormuş.gebeyim dediğimde hemşirenin gözleri acıldı annemle şaşırdık hatta sonrada öğrendik meger para geldi diye sevinmiş :))

cumartesi günü randevum. çok korkuyorum bebeğim duruyordur değil mi yerinde

dun ben yaşadım bu korkuyu bugnde sen mı .canım ben butun gece mı ve gunduzumu kendime zehir ettim sende yapma bunu ben ne senoryalar yazdım .bende cumartesi kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım.dua oku canım geçer sıkıntın.

saol canım destegin için yarın randevum var bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…