sonundaoldu saol canım yazdıkalrın tabiki işe yarar şeyler. gözün aydın diyeyım doktorunda hayırlı olsun umarım memnun kalırsın. bu arada tatlı yasak demiş ay benım canım tatlı istyor ve tatlı yerken midem bulanmıyor tiksinmıyorum bunu farkettım. napsam bişey yıyemıyorum bari tatlı yerim diyordum
Canım bende 6,30 da kalkıyom hafta içi okul 1 saat sürüyo yolda uyuyom okula gidiyom en az 1 saatte parça parça okulda kestiriyom dönüş 1 saat yine uyku akşam 9 da uykum geliyo yine sabahları çok zor kalkıyom ama yaaa((
aynen yaaa ben 2 ye kadar zor sabrediyorum senin dönüş uzunmuş zor oluraman dikkat et benim geçen yıl öyleydi okuldan nefret ettim Allahtan tayinim çıktı 1.dönemin sonunda
gece eşim uyandırıyo öyle ilaç alıyorumm
Ayyy çok tatlııı yaaaBen sanki kıyabilirmişim gibime geliyo Çünkü onun iyiliği için olduğunu düşünüyorum uyuyan bebek daha mutlu olur uyusunda büyüsün dimi ama Tabi öyle saatlerce ağlatmaya kıyamam ama uygun bi yol bulurum inşallah. Bakalım daha tam araştırmaya başlamadım bi pıt pıtları duyayım kitap almaya o zaman başlıycam. Ama öyle dudak bükülüp gözler sulanınca nasıl kıyılır ki
Canım bende 6,30 da kalkıyom hafta içi okul 1 saat sürüyo yolda uyuyom okula gidiyom en az 1 saatte parça parça okulda kestiriyom dönüş 1 saat yine uyku akşam 9 da uykum geliyo yine sabahları çok zor kalkıyom ama yaaa((
aynen yaaa ben 2 ye kadar zor sabrediyorum senin dönüş uzunmuş zor oluraman dikkat et benim geçen yıl öyleydi okuldan nefret ettim Allahtan tayinim çıktı 1.dönemin sonunda
gece eşim uyandırıyo öyle ilaç alıyorumm
Canım çok zor yol ya. Bide öyle böyle bir yol değil tam bir köy yolu çukur viraj mahvoluyorum 1 saat git 1 saat gel. Son yılım inşallah okulda eş durumu istiycem yazın. Az kaldı diye sabrediyom. Benim eşimde yok yanımda sanırım o mecburiyetten azcık dinç olmaya çalışıyom
ayy işte canım bende aynı senin gibi uyusunda büyüsün mutlu bebek olsun diye dusundugumden aglatamadım:) çünkü tecrübeyle sabit canım 6 defa zorla yatırdım yanına yattım bende ama yanlız bırakmadım besiğinde agladı etti ama inat ettim cıkmadım yataktan aglaya aglaya uyudu ve bütün gece iç çekti ve gece sıcrayarak aglayarak defalarca uyandı. ertesi günü cok huzursuzdu. benimde içim gitti tabi öyle olunca bizde eşimle dedikki herkzin dediği yolu bir tarafa bırakalım kurallarımıı kendimiz yapalım ama mutlu bir cocuk olsun yorulsakta zaten daha kaç defa bebek olacakki dedik. biraz büyüyünce biz kucagımıza almak isticez o gelmick dedik. ama dogru mu yapıyoruz tabi tartışılır.. evet uslu mutlu sevecen cok canayakın bir cocuk ama bizimle beraber oda evde kurallarını koydu işine gelmeyen oldu mu oda isyan ediyor:))))
Canım zaten bizimki teori sadece şimdilik:)) Bakalım pratikte nolcak:)) Çocuğu olan arkadaşlara diyorum siz uyku eğitimi verdinizmi diye bi doğsun görürüz seni diyolar:))) Kim kime eğitim veriyo:)) Ayy senin oğluş çok tatlı ya maşallahSeni okudukça oğluş istiyom sanki:)))
günaydın güzel anneler nasılsınız? yeni anne adayları gelmişşş hepsiii hoşgelmiş :) benim bu iki gündür az biraz mide bulantılarım başladı umuyorum bununla kalır ve çokk ileri gitmez. sağlık ocağına da gittim iyi ki gitmişim kan aldılar testlerimi yapmaya başladılar. aranızda varsa gitmeyen ihmal etmeyin oraya da gidin. takip edip çok ilgileniyorlar. birde kalp atışlarını duyarsam tamam dicem derin bir nefes alıcam :)Allah hepimize nasip etsin inşallah güzel güzell haberler almayı :)
cumartesi günü randevum. çok korkuyorum bebeğim duruyordur değil mi yerinde
Canım çok zor yol ya. Bide öyle böyle bir yol değil tam bir köy yolu çukur viraj mahvoluyorum 1 saat git 1 saat gel. Son yılım inşallah okulda eş durumu istiycem yazın. Az kaldı diye sabrediyom. Benim eşimde yok yanımda sanırım o mecburiyetten azcık dinç olmaya çalışıyom
Canım zaten bizimki teori sadece şimdilik:)) Bakalım pratikte nolcak:)) Çocuğu olan arkadaşlara diyorum siz uyku eğitimi verdinizmi diye bi doğsun görürüz seni diyolar:))) Kim kime eğitim veriyo:)) Ayy senin oğluş çok tatlı ya maşallahSeni okudukça oğluş istiyom sanki:)))
hehhh canım aynen öyle:) kim kime egitim veriyor demişler ya cidden dogru:) ya şimdi kaan gece 12 gbi uyur ve sabaha 9 a kadar kalkmaz emzirmeyi kestiğimden beri ondan önce de 6 gibi kalkar emer geri uyurdu. öğlen 2 ye dogru bir yatıyor 5 30 da zorla uyandırıorum. ole bi cocuk uyudugu zaman güzel uyuyorda cocuk uyumak istemiyor:)) sorun uyutana kadar kaanda:))) ama herkes diyordki sanslısın biz gecede 3 4 defa kalkardık erken uyuyan cocuklardada öle bi problem olmus. ama oglana iki gündür kamp uyguluyorum:) 7.30 da evin ziline basarak uyandırdım:)))) 12 de yatırdım 12.30 a dogru uyudu iki bucuga dogru uyandırdım:) şimdi 9 30 a dogru yatırcam tekrar. yani yatırcam dediğim pusetinde gezicez hahahahaaa:) belki bu sekilde satler duzene girer yani umuyorum:)
bu arada Rabbim insallah sanada bnmki gibi bir evlat nasip etsin kız erkek farketmez..
bu arada canım resimdeki oglum diil o resmi netten koymustum daha oglum dogmadan önce cok şirin gelmişti..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...um-hikayeleri-bebislerin-fotograflari-38.html
bnm maviş oglum burda yeni dogmustu:)
bu arada canım resimdeki oglum diil o resmi netten koymustum daha oglum dogmadan önce cok şirin gelmişti..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...um-hikayeleri-bebislerin-fotograflari-38.html
bnm maviş oglum burda yeni dogmustu:)
Ayyyyyyyyyyyyy maşallah maşallahyerim ben onu ne tatlııııııııı Ayyy galiba ben oğluş istiyom ne bileyim sağlıklı olsun da farketmez ama gönlüme erkek düşmeye başladı:))
Senin oğlun gerçekten iyi uyuyomuş gece benim arkadaşın kızı 3ü bitirdi hala çok düzenli değil uykusu doğduğundan beri böyleymiş. Eğitimi kim kime verecek seneye bu zaman da onu konuşuruzBen yinede teorik olarak kapsamlı araştırma yapcam artık bebişim ne der bu işe görcez
Ayyyyyyyyyyyyy maşallah maşallahyerim ben onu ne tatlııııııııı Ayyy galiba ben oğluş istiyom ne bileyim sağlıklı olsun da farketmez ama gönlüme erkek düşmeye başladı:))
Senin oğlun gerçekten iyi uyuyomuş gece benim arkadaşın kızı 3ü bitirdi hala çok düzenli değil uykusu doğduğundan beri böyleymiş. Eğitimi kim kime verecek seneye bu zaman da onu konuşuruzBen yinede teorik olarak kapsamlı araştırma yapcam artık bebişim ne der bu işe görcez
evet canım iyi uyuyor gerçekten o yuzden geç uyumasını da dert etmiyorum her cocuk farklı işte.. teorik olarak cnm bende 2. de bazı şeyleri yapmayı düşünüyorum ne yalan söliim:) bu sıp şanslıydı kardeşine o kdr sabırlı davranmayabilirim:)))
bu arada cnm sen bursaya mı yerlescem demiştin ben mi yanlış hatırlıorum
evet canım iyi uyuyor gerçekten o yuzden geç uyumasını da dert etmiyorum her cocuk farklı işte.. teorik olarak cnm bende 2. de bazı şeyleri yapmayı düşünüyorum ne yalan söliim:) bu sıp şanslıydı kardeşine o kdr sabırlı davranmayabilirim:)))
bu arada cnm sen bursaya mı yerlescem demiştin ben mi yanlış hatırlıorum
evet canım inşallahhh bir an önce haziran olsa okul kapansa da bursaya gelsem.
hayırlısı olsun cnm.. bende bursalıyımda ondan ilgimi çekti:))))
hayırlısı olsun cnm.. bende bursalıyımda ondan ilgimi çekti:))))
Ama bursada yaşamıyosun sanırım. Ben bursalı değilim ama çok seviyorum bursayı orada yaşıycaz kısmetse evimiz falan hazır yaza eşyalarımızı alcaz ek olarak bebek odasıı:)))
Bursada bildiğin iyi bir kadın doğumcu var mı??
Ama bursada yaşamıyosun sanırım. Ben bursalı değilim ama çok seviyorum bursayı orada yaşıycaz kısmetse evimiz falan hazır yaza eşyalarımızı alcaz ek olarak bebek odasıı:)))
Bursada bildiğin iyi bir kadın doğumcu var mı??
ben yasamıyorum canım evlenince ist e geldim 3 senedir burdayım ama annemler akrabalarım hepsi bursadalar. ya canım aslına bakarsan kadın dogumcu tanıdıklarım var hatta biri akrabam faruk dincsahin gerçekten cok iyi bir doktordur. birde gülin okan var faruk abiye gitmeye cekindiğimden ben ona gidiyorum oda çok iyidir. ama tabi sende arastır sorustur istersen yine de..
ben yasamıyorum canım evlenince ist e geldim 3 senedir burdayım ama annemler akrabalarım hepsi bursadalar. ya canım aslına bakarsan kadın dogumcu tanıdıklarım var hatta biri akrabam faruk dincsahin gerçekten cok iyi bir doktordur. birde gülin okan var faruk abiye gitmeye cekindiğimden ben ona gidiyorum oda çok iyidir. ama tabi sende arastır sorustur istersen yine de..
Canım benimde bursada doğum yapmış tanıdıklarım var araştırıyorum bakalım. Randevu almak güçmüş diye okudum burdan. Canım bu söylediğin doktorlar hangi hastanede yada hangi hastane ile anlaşmalılar? Çok soru sordum ama haziranda burda da olsam ilk bursa randevumun ayarlanmış olmasını ve kontrole gitmeyi istiyorum.
BEN DE BURSALII DEĞİLİMM AMA BURSA DA YAŞIYORUM...AZ KALMIŞŞŞ HAZİRANA HADİ BAKALIMMM ŞİMDİDEN HOŞGELDİNN DİYELİMMM SANA KIZCE...
saol canım destegin için yarın randevum var bakalım hayırlısıdun ben yaşadım bu korkuyu bugnde sen mı .canım ben butun gece mı ve gunduzumu kendime zehir ettim sende yapma bunu ben ne senoryalar yazdım .bende cumartesi kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım.dua oku canım geçer sıkıntın.
BEN DE BURSALII DEĞİLİMM AMA BURSA DA YAŞIYORUM...AZ KALMIŞŞŞ HAZİRANA HADİ BAKALIMMM ŞİMDİDEN HOŞGELDİNN DİYELİMMM SANA KIZCE...
Hoşgördük canım. Bakarsın tanışırız hıı