2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlarr naz dediniz de aklıma geldi. bende sabah kalktığımdan beri bi bulantı bi istifra birdeeee oda kokuyorr ev kokuyorrrrrr görmeniz lazım beni... balkon kapısını açsam üşüyorumm kapasamm kokuyorr çokk hasaasımm kıyafetlerrr bile kokuyorr banaa.... yatak odamda yatamıcammm artıkk oraya hiç giremiyorum bileeeee kocacımmm normalde hiç istemez başka odada yatmayııı amannn dioo olsunnnn hayatımmmm sen nerde istersen orda yatarızzz :) yemek konusunda da çokk yardımcı sağolsunnn :) bu günlerin tadını çıkaralımmm birde normaldeee bişiy söylesem hemen cvb verir.. geçen akşammm hiçbişiy söylemedii baya şaşırdımm oda şaşırmışş amaaaaa ilk defa cvb veremeyincee tuhaff hissetti tabii kendini :) ahhh ahhh var mı aranızda mide bulantısı kokuu hassasiyeti başlayanlar. ben ne güsel yok die seviniyordum bu sabah şokkk etti beniii hala daha devam ediooooo yemekkk içmekkkk hiçbişiy yokkk açımmm ama yiyemiyorum

aynen benımkıde normalde sınırlıdır bısey demeye gelmess bende aksiyim biraz ona zıt gıdıyorum genelde hergun ufak didişmelerımız olur tatlı tatlı bazende gıcık edecek derecede ama allha sukur huyu oyle benı kırdıgından deıl yanıı... netysee hamıle kaldım kalalı bı kibar oldu bi hassas dun bı sey soyledım hatırlamıyorum sonra cevap vermedı bılgısayarla ugrasıyodu , bagırdım bende sana dıyorum dıyee oda hıc sesını cıkarmadı hahah normalde olsa ne barıyon beee derdııı kıyamam ama aldım bılgısayrı elinden geçmişe baktım hamılelere nasıl davranmamız gerek hamile pskolojisi diye aratmıs yerım ben onu fılm bıle ızlerken sern bakma askım sen bakma aman dıyoo hahah kibar feyzoo benımde bulantım yok dıye sevınıyorum yaa ooff galiba baslar yakında kusmalarım napıcazzz

herkese merhabaaa

oglumla biz geldik:) havayı güzel bulunca uyanır uyanmaz kaan beyi kaptıgım gibi gezmeye cıktık oyun parkı olan bir kafeye gittik jetonlu arabalara bindik. birer tane portakal suyu içtik ve sonraa küçük beyler pusetine oturmak istemediler kolumda asılı canta, kucagımda oglum, tek elimle puseti ittire ittire eve geldik:)))) ayyy nasıl yorulmusum anlatamam:) bir an önce gece olsa da uyusa oglan bende uyusam:)))

bende hiç mide bulantısı yok ama kokuya karşı ben hep hassastım. Kimsenin duymadığı kokuları bile alıyor burnum mübarek

Ne kadar anlayışlıymış bak, benimki daha farkında değil hamileliğimin canım acayip çiğ köfte ve tavuk çekti zorla tavuğu aldırdım ama çiğ köfte yasakmış galiba. İçinde et olmayan çiğ köftede mi yasak acaba?

ahh bacııım kıyamam sana. Senin işin daha zor ben az önce kalktım çamaşır astım belim, sırtım ağrıdı sen kim bilir neler çekiyosun :26:

Çiğkötfe yiyebilirsin ama içinde et olmayanından :) ben geçen hafta öyle yemiştimmmm :) içinde et yoksaa sorun yok.

aynı durumdayız kardeşm sanki beni anlatıyosun mutfağa adımımı atamıyorum içim dışıma çıkıyo , bari dışarıda bişeyler yiyelim dedik dün lokantanın kapısına varır varmaz istafra ettim çok utandım. bana da herşey kokuyo kıyafetler ev hatta kocamm bile..

merhaba kızlar doktordan geldim şimdi... doktor keseyi gördüm dedi resmini çekip verdi ama bence kese falan yok uyduruyor doktor.. zaten doğru düzgün ilgilenmedi.bi folikasit verdi 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi

Sen ngi lcw dan aldın pantolonunu 20 tl ucuzmuş

Bütün lcw'larda uygundur biz aydına gitmiştik haftasonu ordakinden aldım. Mağazalarda 40 liradan başlıyo. Benimki spor tarzda ama orda kumaşı, kotu, gabardini her cinsi vardı fiyatları farklıydı. Ben birde bahçıvan pantolonu istiyorum o çok hoşuma gidiyo.

Çiğkötfe yiyebilirsin ama içinde et olmayanından :) ben geçen hafta öyle yemiştimmmm :) içinde et yoksaa sorun yok.

Ohhhh çok rahatladım bugün veriyorum siparişi Dışardakiler etli olmuyomuş zaten

Vajinal m ı baktı canım yoksa karından mı

neden uydursun ki canım? Sen ultrason görüntüsünde minik yuvarlak bi kese görmüyo musun karartı gibi? Eğer doktordan hoşlanmadıysan en kısa zamanda değiştir

Vajinal m ı baktı canım yoksa karından mı

sen göremiyor musun ultrasonda hani işaretlioyorlar ya yok mu öyle bir işaret. bu arada nerden baktığıda önemli. benim ilk ultrasından baktılar hiçbişiy görünmedi hamile falan deilsin dedi. sonra diğer türlü muayne edince gördü başka bi doktor tabii.. doktorunu değiştirebilirsin memnun kalmadıysan

birazdan resim yükleyecem bakın bi olur mu kafamkarıştı

ahh bacııım kıyamam sana. Senin işin daha zor ben az önce kalktım çamaşır astım belim, sırtım ağrıdı sen kim bilir neler çekiyosun :26:

ayy ewt sorma 16 kiloyu oyuncak gibi tasıyıp duruyorum kolumda.. ama avantajlarıda var. bu hamileliğim oglumdakinden daha rahat geciyor muhtemelen beni oyaladıgı için olabilir. mesela oglumda cok istifra ediyodum sonrada oturup aglıodum.. şimdide günde en az iki kere cıkartıyorum ama bu sefer aglamak yerine gülmekten yerlere yatıyorum. çünkü eşşek sıpası arkamdan taklidimi yapıyor.. ben öğürdükçe oda öğürüyor:)))

hahaha kaç yaşında oğlun? benim mide bulantım yok çok şükür.

ewt kızlar ilk defa resim yüklüyorum umarım olmuştur

Eklentiler

• $Ultrason[1].jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlarr iki dakikada yine epey kaynatmışsınız. Ya benimde canım tatlı istiyo sürekli ama meyve yiyorum onun yerine her istediğinde tatlı yesem fil gibi olurum Bende arada bir tatlı yemeye karar verdim onun dışında meyve yiycem. Çiğköfte benim de canım istiyo ama ben bi ara evde yapmayı düşünüyom dışardaki çok sağlıklı gelmiyoo eskiden olsa ne yerdim ama

Hnk
ne güzel oğluşun var.Gerçekten zaman geçiyodur anlamıyosundur hamileliği sanırım 2. hamilelikler daha rahat geçer bu sebeple ama ben yinede çookkkk uzun bi süre düşünmüyom 2. yi. Hele bi birincisi olsun da sağlıklı sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…