- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın güzel haberlerle gecsın gunumuz işallah ...Günaydın aralık anneleriiiiiiii. Nasılsınız. Herkese mutlu günlerrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın güzel haberlerle gecsın gunumuz işallah ...Günaydın aralık anneleriiiiiiii. Nasılsınız. Herkese mutlu günlerrrr
Günaydın aralık anneleriiiiiiii. Nasılsınız. Herkese mutlu günlerrrr
gunaydın güzel haberlerle gecsın gunumuz işallah ...
hadı hayırlısı haberını beklıyoruz işallah benımde daha 10 gun var bebegımı gormemeGunaydin amin insallah hepimiz guzel haberler alacagiz. 17:30 bebegimi gorucem simdiden heyecanliyim.mutlu, huzurlu, saglikli gunler...
Gunaydin amin insallah hepimiz guzel haberler alacagiz. 17:30 bebegimi gorucem simdiden heyecanliyim.mutlu, huzurlu, saglikli gunler...
günaydn güzel anne ve anne adaylarıı...
ben de yarın gidicem doktora. geçen hafta ptesi keseyi görmüştük 8,5 milimdi. umarım yarın bebeişimi ve kalp atışlarını da duyarız. dua edin kızlarr çok korkuyorum. ilk bebeğimin kalp atışlarını alamamıştık
Canım benimde bursada doğum yapmış tanıdıklarım var araştırıyorum bakalım. Randevu almak güçmüş diye okudum burdan. Canım bu söylediğin doktorlar hangi hastanede yada hangi hastane ile anlaşmalılar? Çok soru sordum ama haziranda burda da olsam ilk bursa randevumun ayarlanmış olmasını ve kontrole gitmeyi istiyorum.
güzelim özel muyenehaneden bakıyorlar ama hangi hastanelerle anlasmalılar emin diilim. medicabille doruktu bir ara. medicalpark a da gidiyordu faruk abi ama annemin dediği kadarıyla birçok özel hasntanede doğum yaptırtabiliyormuş.. sen arastır randevu iste her ikisindende eger sehirdısında diilse ertesi gune direk randevu ayarlarım ben canım sana merak etme..
Hoşgördük canım. Bakarsın tanışırız hıı
tanışırız tabii neden olmasın.....çok çokk sevinirim....
bende de oluyor dün ve bugün ara ara giriyor geçiyor. mesela şuan sızlıyor ama birazdan geçer :)kızlar sizde kasık karın ağrısı oluyormu bende bi kaç gündür devam ediyor ??
normal mi acaba ??
kızlar sizde kasık karın ağrısı oluyormu bende bi kaç gündür devam ediyor ??
normal mi acaba ??
canım bende ilk gebeliğimde kimyasal yaşadım beta hcg 29 du sonra yükselmediselam kızlar..ben iki kimyasal gebelik geçirdim ve şimdi 3.ye hamilyimppazratesi evde tast yaptım çift çizgiyi gördüm
13 mart sat
dun kan testi yaptrdım 773.6 çıktı..bugn 38. gnüm..
öncekilerde 540 çıkmıştı tam bugnde.sizce durum nedir..bi bignz vrmı..
2 nisanda dr gttmde yumurta çatladı demişti
benm kese aşamasında bişele roluyor ve değer düşmeye başlıyor..ikinci gebeliğimde 540 sonra kese diye gittim bi bnaktım 732 dr dış gebelik olbnilr dedi konrole aldı meğer oda kimyaslmışş...bu seferki olsun istyorum bol bol dua ediyorum...
haftaya cuma dr gidicemm..inşşlhh keseyi görrsem bende aranıza sığışırmm inşşlhh
kızlar sizde kasık karın ağrısı oluyormu bende bi kaç gündür devam ediyor ??
normal mi acaba ??
bende de oluyor dün ve bugün ara ara giriyor geçiyor. mesela şuan sızlıyor ama birazdan geçer :)
canım oluyor endişelenme özellikle 5. haftada en yogun olarak sanıyorum. yani bende öle idi şimdi azaldı