2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydin amin insallah hepimiz guzel haberler alacagiz. 17:30 bebegimi gorucem simdiden heyecanliyim.mutlu, huzurlu, saglikli gunler...
hadı hayırlısı haberını beklıyoruz işallah benımde daha 10 gun var bebegımı gormeme

Gunaydin amin insallah hepimiz guzel haberler alacagiz. 17:30 bebegimi gorucem simdiden heyecanliyim.mutlu, huzurlu, saglikli gunler...

gunaydınnn ayy çok heyecanlı olmasın ılk kez mı gidiyorsun.senınle aramızda bir gun var .gelnce anlatırsın detaylı.

günaydn güzel anne ve anne adaylarıı...
ben de yarın gidicem doktora. geçen hafta ptesi keseyi görmüştük 8,5 milimdi. umarım yarın bebeişimi ve kalp atışlarını da duyarız. dua edin kızlarr çok korkuyorum. ilk bebeğimin kalp atışlarını alamamıştık

Tüm aralık anne adaylarına günaydınlaaar !!! Çok güzel ve renkli bir gün olsun hepimiz için...

Son düzenleme:

Günaydınnn kızlarr :) umuyorummmm bebeğinin kalp atışlarını bu gittiğinde duyarsınnn.. bu konuya bende fena halde takmış durumdayımmmm zati hala duyamadım bende pazratesi kontrolüm var duyarım die umut ediyorym. canımızı sıkmayalımmmmm keyfiimizi kaçırmayalımmmmmmmm pozitifff olalımmm :) duymamamız için bir sebep yokkkkk duyarızzz tabiiikiiiiiii diyorrr ve güneee güzellll başlıyoruzz :) Kokular git gide artıooo bende sizde duurummm ne alemde? dün gece yatağımda uyayamadımm herşey herkezzz kokuooo

selam kızlar..ben iki kimyasal gebelik geçirdim ve şimdi 3.ye hamilyimppazratesi evde tast yaptım çift çizgiyi gördüm
13 mart sat
dun kan testi yaptrdım 773.6 çıktı..bugn 38. gnüm..
öncekilerde 540 çıkmıştı tam bugnde.sizce durum nedir..bi bignz vrmı..
2 nisanda dr gttmde yumurta çatladı demişti

rabsonic sennde sat 13 mart...adet günün ne kdr sürüyor..ben 33 gnde bir adet oluyorum..
sen değerin kç çıktı n e zmn dr gttnmi

kızlar sizde kasık karın ağrısı oluyormu bende bi kaç gündür devam ediyor ??
normal mi acaba ??

canım bende ilk gebeliğimde kimyasal yaşadım beta hcg 29 du sonra yükselmedi
bu ay yine hamileyim degerim 352 çıktı ikinci yapışımda 2katına yükseldi. korkma her gebelik farklı olur. rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

benm kese aşamasında bişele roluyor ve değer düşmeye başlıyor..ikinci gebeliğimde 540 sonra kese diye gittim bi bnaktım 732 dr dış gebelik olbnilr dedi konrole aldı meğer oda kimyaslmışş...bu seferki olsun istyorum bol bol dua ediyorum...
haftaya cuma dr gidicemm..inşşlhh keseyi görrsem bende aranıza sığışırmm inşşlhh

inşallah canım sen içini ferah tut insallah saglıkla alacaksın bu sefer kucagına her gebelik farklıdır bence..

bende de oluyor dün ve bugün ara ara giriyor geçiyor. mesela şuan sızlıyor ama birazdan geçer :)

Ben ilk gebeliğimde böyle bi ağrı hatırlamıyorum..bu sefer ağrı olunca endişelendim açıkcası..ama herkezde oluyorsa korkmama gerek yok herhalde çok sağol cnm cvp verdiğin için

canım oluyor endişelenme özellikle 5. haftada en yogun olarak sanıyorum. yani bende öle idi şimdi azaldı

Hnkçim sende de oluyor cnm inşallah geçer çünkü bi acayip karnım içi böyle ağrıyor bi tuhaf anlatamıyorum bile..ara ara gelip gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…