2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım ben bişeye benzetemiyom zaten ultrason fotolarını hatta bebiş olsa bile kolunu bacağını ayırt edemiycem. Ama o okla gösterilen siyah yer mi ki senin kese benimki daha büyüktü.

sen kaçıncı haftada gittin ki doktora. valla ben keseyi göremiyorum.doktor gördüm dedi ama bilemiyorum

Kızlarr iki dakikada yine epey kaynatmışsınız. Ya benimde canım tatlı istiyo sürekli ama meyve yiyorum onun yerine her istediğinde tatlı yesem fil gibi olurum:KK52::KK52::KK52: Bende arada bir tatlı yemeye karar verdim onun dışında meyve yiycem. Çiğköfte benim de canım istiyo ama ben bi ara evde yapmayı düşünüyom dışardaki çok sağlıklı gelmiyoo eskiden olsa ne yerdim ama:KK52::KK52:

Hnk
ne güzel oğluşun var.Gerçekten zaman geçiyodur anlamıyosundur hamileliği sanırım 2. hamilelikler daha rahat geçer bu sebeple ama ben yinede çookkkk uzun bi süre düşünmüyom 2. yi. Hele bi birincisi olsun da sağlıklı sağlıklı:nazar:

evet canısm cidden cok güzel oyalıyor annesini.. ya aslında ilk baslarda bende hemen istemiyorum diyordum 1 bucuk yasına gelince bebekleri gördükçe içim gitmeye basladı. iki yasına gelincede ikinciye hamile kaldım:)) ama oglum uslu kolay bir çocuk onunda etkisi olabilir belkide..

ewt kızlar ilk defa resim yüklüyorum umarım olmuştur

Canım ultrasona karnından mı baktı? Orda minik bi kese var gibi ama çok koyu çıkmış kesenin bulunduğu yer. O yuvarlak beyazlık kesenin olduğunu gösteriyo ama çok az görünüyo. Sen başka doktora git ultrason aletinden de farkediyo olabilir. Sıkma canını hemen doktor var dediyse vardır bence.

resimde sanki bana orda bi kese var gibi geldi ama bence sen başka bi doktora daha git istersen çok küçük olduğu için normak ultrasoınlagörünmeyeblir. görünüyorsa bile biz ayırtt edemiyor olabiliriz. moralini sakın bozma.

Canım ultrasona karnından mı baktı? Orda minik bi kese var gibi ama çok koyu çıkmış kesenin bulunduğu yer. O yuvarlak beyazlık kesenin olduğunu gösteriyo ama çok az görünüyo. Sen başka doktora git ultrason aletinden de farkediyo olabilir. Sıkma canını hemen doktor var dediyse vardır bence.

evet karnımdan baktı. başka doktora gidecem zaten.yarında sağlık ocağı çağırdı kan alacaklarmış hepatite falan bakacaz dedi

resimde sanki bana orda bi kese var gibi geldi ama bence sen başka bi doktora daha git istersen çok küçük olduğu için normak ultrasoınlagörünmeyeblir. görünüyorsa bile biz ayırtt edemiyor olabiliriz. moralini sakın bozma.

saol cnm bi hafta sonra bi daha başka doktora gidecem. doktor seçmekte zor iş :)

evet canısm cidden cok güzel oyalıyor annesini.. ya aslında ilk baslarda bende hemen istemiyorum diyordum 1 bucuk yasına gelince bebekleri gördükçe içim gitmeye basladı. iki yasına gelincede ikinciye hamile kaldım:)) ama oglum uslu kolay bir çocuk onunda etkisi olabilir belkide..

Oğlunun karakteri mi öyleydi en baştan yoksa yetiştirme mi ağır bastı canım. Ben çok taktım şu uyku,beslenme ve oyun eğitimine.Sanki onlar olunca rahat olacak gibi. Bi doğuralım da bakalım belki bende isterim 2.yi. Zaten seninki çok ideal yaş aralığı olmuş bence ama benim gözüm kesmiyo gibi:)))

sen kaçıncı haftada gittin ki doktora. valla ben keseyi göremiyorum.doktor gördüm dedi ama bilemiyorum

Canım ben 7+2 de gittim kese 5+4 müş. Ama epey büyüktü benimki. Bana da karından baktı. Senin zamanlarda gitseydim sata göre benimkide böyle görünürdü belki

Oğlunun karakteri mi öyleydi en baştan yoksa yetiştirme mi ağır bastı canım. Ben çok taktım şu uyku,beslenme ve oyun eğitimine.Sanki onlar olunca rahat olacak gibi. Bi doğuralım da bakalım belki bende isterim 2.yi. Zaten seninki çok ideal yaş aralığı olmuş bence ama benim gözüm kesmiyo gibi:)))

Canım ben 7+2 de gittim kese 5+4 müş. Ama epey büyüktü benimki. Bana da karından baktı. Senin zamanlarda gitseydim sata göre benimkide böyle görünürdü belki

canım karakter agır basıyor diye düşünüyorum ben cok usluymusum mesela ama kardeşim feci yaramaz bir cocuktu. annem diyorki ben bu kadar cocuk severken 3. ye ondan sonra cesaret edemedim. ama bence aile içindeki huzurda cocuga cok yansıyor diye düşünüyorum. çünkü mesela kardeşimde cok hareketli yaramazdı falan ama huysuz asla diildi sıcakkanlı ve sevecendi her zaman.. büyük dayım benim son derece sakin agırkanlı adamdır yengemde öledir mesela.. küçükdayımsa tam tersi aksi hareketli sinirlidir benim. eşiyle de birbirilerini cok severler ama hep tartısırlar 3 ayda bir bosanma kararı alırlar sonra tabiiki ayrı da yapamazlar ama. büyük dayımın oglu 19 yasında aklı basında agırkanlı ailesini bir kere bile üzmemiştir. şimdi ünide okuyor. küçük dayımın kızı 12 yasında oda cok tatlı cok iyi huylu ir cocuk ama annesine babasına düşman sanki inanilmaz hırçın.

canım karakter agır basıyor diye düşünüyorum ben cok usluymusum mesela ama kardeşim feci yaramaz bir cocuktu. annem diyorki ben bu kadar cocuk severken 3. ye ondan sonra cesaret edemedim. ama bence aile içindeki huzurda cocuga cok yansıyor diye düşünüyorum. çünkü mesela kardeşimde cok hareketli yaramazdı falan ama huysuz asla diildi sıcakkanlı ve sevecendi her zaman.. büyük dayım benim son derece sakin agırkanlı adamdır yengemde öledir mesela.. küçükdayımsa tam tersi aksi hareketli sinirlidir benim. eşiyle de birbirilerini cok severler ama hep tartısırlar 3 ayda bir bosanma kararı alırlar sonra tabiiki ayrı da yapamazlar ama. büyük dayımın oglu 19 yasında aklı basında agırkanlı ailesini bir kere bile üzmemiştir. şimdi ünide okuyor. küçük dayımın kızı 12 yasında oda cok tatlı cok iyi huylu ir cocuk ama annesine babasına düşman sanki inanilmaz hırçın.

Kesinlikle aile içi iletişim huzur çok önemli.Ben uslu bi çocukmuşum ama eşim fırlamanın önde gideniymiş küçükken bakalım kime çekecek.Laf aramızda :KK1:bana çekse iyi olur:KK1::KK1: Eğitim de önemli bence. Bizim yurt dışında yaşayan akrabalarımızın minik mink çocuklarını gördüm hep ve çok özenmişimdir biberonla yatağa bırakırlar uyurlar, tek başlarına yemek yerler anne hiç zorlamaz, oyun oynamayı gayet iyi biliyolar falan bir de bi tane değil hepsi öyle işin sırrı ne ki:26::KK9: Aynı ailede değil bunlar ama mutlaka öğrenmem lazım:KK76:

ya benım morelım cok bozuldu kayınvalıdem aradı dıyokı bebegın kalp atısları 5 haftalıkken gozukur gorumcemınkı gozukmus benımkı nıye gozukmedı pekii offf :18: ama doktorum bana daha varr gelısımıde guzel 10 gun sonra gel kalp atısını duyarız dedııı anormallıkmı varkii...:44::KK14:

sennn sıkmaaa canınıı ben de doktora gittiğimde sata göree 6+1 idim ultrason görüntüsüne göree 5+1 imiş...bebeği bile göremedimm sadece yolk sacı vardı kesenin içinde...embriyoo onunla besleniyomuşşş...ve ben onu eş sanmıştım :KK1: :KK1: ama değilmiş....hiçç üzmee kendini....

Kesinlikle aile içi iletişim huzur çok önemli.Ben uslu bi çocukmuşum ama eşim fırlamanın önde gideniymiş küçükken bakalım kime çekecek.Laf aramızda :KK1:bana çekse iyi olur:KK1::KK1: Eğitim de önemli bence. Bizim yurt dışında yaşayan akrabalarımızın minik mink çocuklarını gördüm hep ve çok özenmişimdir biberonla yatağa bırakırlar uyurlar, tek başlarına yemek yerler anne hiç zorlamaz, oyun oynamayı gayet iyi biliyolar falan bir de bi tane değil hepsi öyle işin sırrı ne ki:26::KK9: Aynı ailede değil bunlar ama mutlaka öğrenmem lazım:KK76:

canım benim oglum uyku konusunda kolay diil maalesef hamile kalana kadar onu kucagımda hoplatarak uyutuyordum ben omzuma kafayı koyuyordu sarkılarla türkülerle dansederken uyuyordu ama maasallah tombul iride bir cocuk bu böyle olmaz dedim ve pusete alıstırdım pusette gezerek uyuyoruz. biberonla yataga konulupta uyuyan cocuklara bayılıyorum ama benimki olmadı maalesef öle ama o olay eğitime baglı diye düşünüyorum karakter falan diil:) ben kıyamadım hiç ağlatmadım cok gazlı bir bebekti ve geceleri cok aglıyordu ve öyle öyle kucaga alıştı işte. şimdide oğlum sen artık kocaman oldun yatıp kendin uyuyabilirsin anne seni uyutmasın bence artık diyorum dudaklarını büküp baslıyor gözyasıyla aglamaya kıyamıyorum bende:)))

güzel anne adayları hepınız ıyısınızdır ınsallah daha cok erken ama aklıma takıldı kızlar soramadan edemıycem simdi benim özel saglık sıgortam var oyuzden dogumumu acıbademde yapmak istiyorum ama suanda ki doktorumun dogum yapmasını istiyorum suan gıttıgım hastanede ozel fakat tam tesekkurlu degıl ve doktorumdanda cok memnunum ama acıbadem hastanesi bole bısıyı kabul edermı sızce kızlar

canım şimdi gördüm. bende dogumumu bakırköy acıbademde yaptım. doktorum acıbadem doktoru diildi ama dısarıdan kabul ettikleri anlasmalı doktorlarda var hastaneden ziyade doktorla görüş canım onu.. hangi hastanelere gidiyormus acaba

lekelenme varsa zaten bebisin yerlesiyor demektir ben ist.dayim ve yakinimda hangi hastaneyi aradiysam mayistan once gun vermiyorlar zor bela bi hast.cuma gunune rand. aldim keseyi gormesem bile tedviye baslarim bende kan pihtilasmasi var cunku sulandirici igne vutulmam lazim p.tesi kan tahlilim 500 kusurdu ins keseyide gorurum cunku bildigim 1000 in uzerine cikinca alttan gorunuyor bide karnimin alt tarafinda sanki agirlik tasiyorum baskada sikintim yok cok sukur 2 kaybim var umarim bu sefer beni birakmaz kizimda cok heveslendi

inşallah bi sıkıntı olmaz canım.senin daha yüksek çıkmış benden sonucun.pazartesi benim 115 di çarşamba lekelenme oldu diye tekrar yaptırsım 350 olmuştu.çarşambaya gel dedi doktor anca kese görünürmüş.hayırlısı artık.bebişimizi bi görseydik :) benim hala ağrılarım var gece ağrıyla ve gaz sancısıyla uyanıyorum.umarım yakında geçer..

canım benim oglum uyku konusunda kolay diil maalesef hamile kalana kadar onu kucagımda hoplatarak uyutuyordum ben omzuma kafayı koyuyordu sarkılarla türkülerle dansederken uyuyordu ama maasallah tombul iride bir cocuk bu böyle olmaz dedim ve pusete alıstırdım pusette gezerek uyuyoruz. biberonla yataga konulupta uyuyan cocuklara bayılıyorum ama benimki olmadı maalesef öle ama o olay eğitime baglı diye düşünüyorum karakter falan diil:) ben kıyamadım hiç ağlatmadım cok gazlı bir bebekti ve geceleri cok aglıyordu ve öyle öyle kucaga alıştı işte. şimdide oğlum sen artık kocaman oldun yatıp kendin uyuyabilirsin anne seni uyutmasın bence artık diyorum dudaklarını büküp baslıyor gözyasıyla aglamaya kıyamıyorum bende:)))

Ayyy çok tatlııı yaaa:nazar::nazar::nazar: Ben sanki kıyabilirmişim gibime geliyo:KK53::KK53:Çünkü onun iyiliği için olduğunu düşünüyorum uyuyan bebek daha mutlu olur uyusunda büyüsün dimi ama:KK52: Tabi öyle saatlerce ağlatmaya kıyamam ama uygun bi yol bulurum inşallah. Bakalım daha tam araştırmaya başlamadım bi pıt pıtları duyayım kitap almaya o zaman başlıycam. Ama öyle dudak bükülüp gözler sulanınca nasıl kıyılır ki:KK52::KK52::KK52:

burası ne kadar kalabalık olmuş maşallahhhh sayfaların hızına yetişemiyorum :)))) nasılsınız bakalım ey ahaliiiiiiii

ben kafamı kaldıramıyorum yaaaa :KK43:(( sabah 6 da kalkıyorum her gün ondan mıdır nedir öğle 14.30 da bir yatıyorum akşam üzeri 19 da zor kalkıyorum o da yemek yapacam diyeee oooof yaaaa

inşallah ben de aralık annesi olcam...erzurumda yaşıyorum ikinci bebeğim muhtemel sezaryen tarihi 3 aralık Rabbim hepimize sağ salim kavuşmak nasip etsin

burası ne kadar kalabalık olmuş maşallahhhh sayfaların hızına yetişemiyorum :)))) nasılsınız bakalım ey ahaliiiiiiii

ben kafamı kaldıramıyorum yaaaa :KK43:(( sabah 6 da kalkıyorum her gün ondan mıdır nedir öğle 14.30 da bir yatıyorum akşam üzeri 19 da zor kalkıyorum o da yemek yapacam diyeee oooof yaaaa

Canım bende 6,30 da kalkıyom hafta içi okul 1 saat sürüyo yolda uyuyom okula gidiyom en az 1 saatte parça parça okulda kestiriyom dönüş 1 saat yine uyku akşam 9 da uykum geliyo yine sabahları çok zor kalkıyom ama yaaa:KK43:((

inşallah ben de aralık annesi olcam...erzurumda yaşıyorum ikinci bebeğim muhtemel sezaryen tarihi 3 aralık Rabbim hepimize sağ salim kavuşmak nasip etsin

Hayırlı olsun sanım hoşgeldin aramıza.Maşallah aralık annelerinin çoğu tecrübeli:)))

X