gerinme derken yukarlara uzanırken gerilmeden bahsetmiştir belki. Ben gerinmeye bile korkuyorum uyanınca ne evhamlıyım ya
haftaya perşembe çağırdı o zaman gitcem. İnşallah duyarız minik pıt pıtları.
şu gerinme olayını bende cok yapıyorum yaaa hatta duydugumda bıle bulasıcı gıbı yapasım gelıyoo aksilikya işde ha bıyere uzanmıssın ha gerınmıssın aynı seymıs hatta gerınmek daha tehlıkelıymıs dıkkat etmeye calsıyorum ben ... benımde pıtpıtları duymaya gıdıcegım zamn onumuzdeki pazartesi deıl bıdahakı pazartesigerinme derken yukarlara uzanırken gerilmeden bahsetmiştir belki. Ben gerinmeye bile korkuyorum uyanınca ne evhamlıyım ya
senin adına çok sevindim canım kalp atışlarını da duysak daha rahat olacağız, sonra cinsiyeti beklegerçi o telaşlı olmayacak ne de olsa elimizde olmayan bir şey ne çıkarsa bahtımıza:)
şu gerinme olayını bende cok yapıyorum yaaa hatta duydugumda bıle bulasıcı gıbı yapasım gelıyoo aksilikya işde ha bıyere uzanmıssın ha gerınmıssın aynı seymıs hatta gerınmek daha tehlıkelıymıs dıkkat etmeye calsıyorum ben ... benımde pıtpıtları duymaya gıdıcegım zamn onumuzdeki pazartesi deıl bıdahakı pazartesiaz kaldı az 11 gun sonra bebişimin canlılıgına tanık olcam işallah
Ben çok kız istiyorum o yüzden biz en çok cinsiyette telaşlanırız herhalde
ya benım morelım cok bozuldu kayınvalıdem aradı dıyokı bebegın kalp atısları 5 haftalıkken gozukur gorumcemınkı gozukmus benımkı nıye gozukmedı pekii offf :18: ama doktorum bana daha varr gelısımıde guzel 10 gun sonra gel kalp atısını duyarız dedııı anormallıkmı varkii...:44:inşallah duyacaksın. en erken 6.5 haftalıkken duyulurmuş 8 haftaya kadar yolu var. Duyarsınnnn
biz de çok kız istiyoruz ama şu an için sağlıklı olsun yeter diyorum:)
ya benım morelım cok bozuldu kayınvalıdem aradı dıyokı bebegın kalp atısları 5 haftalıkken gozukur gorumcemınkı gozukmus benımkı nıye gozukmedı pekii offf :18: ama doktorum bana daha varr gelısımıde guzel 10 gun sonra gel kalp atısını duyarız dedııı anormallıkmı varkii...:44:
ya benım morelım cok bozuldu kayınvalıdem aradı dıyokı bebegın kalp atısları 5 haftalıkken gozukur gorumcemınkı gozukmus benımkı nıye gozukmedı pekii offf :18: ama doktorum bana daha varr gelısımıde guzel 10 gun sonra gel kalp atısını duyarız dedııı anormallıkmı varkii...:44:
bende sağlıklı bir kız olsun istiyorum :) bu daha etkilidir belki.
Hilbarcım takma sen kafana bana da öyle söylediler ama önemli olan doktorunun ne söylediği bak bende duymadım hatta 7 haftalık arkadaşlar daha duymayı bekliyo takma kafana.
oyyy sanki benım bebeişim konusuyoda bana bıseyler anlatıyo gıbı geldııKızlar bakın ben ne buldum 1 aylık bebeğin güncesi -alındır-
CENİN'İN GÜNCESİ
Ben çok küçük, minnacık bir damlayım, uzun bir yolculuğa çıkmam gerektiği söylendi; hem uzun hem de çok zorluymuş, bu yolculuğun her aşamasında büyüyüp hayal bile edemediğim kadar büyük olunca bilmediğim bir dünyaya geçecekmişim. Oysa ben ne kadar mutluydum burada, herkes beni çok seviyordu, hep o yaramaz spermlerin yüzünden, beni hiç çekemiyorlar, üzerime geliyorlar, saklanıyorum yine de olmuyor. Olamaz yine mi, aaaaaaah yine üstüme geliyorlar, offf kocaman bir x kromozomu ile çarpıştık, kayıyorum yardım edin bana aaaaaahhhhhh .
Burası da neresi böyle! Benden başka kimse yok, yolculuğumdan önce bana anlattıkları yer herhalde, biliyor musunuz bu yerin sahibinin adı anne imiş, bir de yardımcısı baba varmış, ben öteki dünyaya geçtiğimde beni onlar karşılayıp, benimle ilgileneceklermiş, yani rezervasyonum yapıldı, aslında bu yolculukla ilgili her şey bana anlatıldı, bir süre küçük ressamlar gelip pürüzsüz vücuduma organlarımı çizeceklermiş, bu ressamlar böyle bütün damlaları ziyaret eder, güzel bebekler çizerlermiş, sakin ve rahat olursam her şey yolunda gidermiş, ama çok heyecanlıyım. Buraya üç haftada düştüm ve artık yeni adım embriyo, bu ismi bir türlü hatırlayamıyorum zaten önemli de değil çünkü ben büyüdükçe ismimde değişecekmiş ne kadar tuhaf değil mi? Ama en güzeli öteki dünyaya geçtiğimde kız ya da erkek olarak doğuşuma göre anne ile baba bana yeni bir isim vereceklermiş, hani bu yolculuğa sebep olan o spermler bana hücum edince bir X kromozomu ile çarpışmıştım ya, bunun için ben anne gibi bir kızmışım, ya bana o kocaman Y kromozomu çarpsaydı işte o zamanda baba gibi erkek olacakmışım. Tam da embro, yine söyleyemedim emb-ri-yo olmaya alışmıştım ne kadar zevkli, bu sıvıda hem yüzebiliyor hem de besleniyorum.
canım ne alakası var, takvime göre ben senden 9 gün önde gidiyorum geçen perşembe ben de duyamadım kalp atışını taa 30 nisanda gideceğim, ayrıca kişiden kişiye de değişir bence hiç takma kafana
dimi yaaa bende oyle soyledım kişisine gore deısıyomus dedım 9 haftalıkken bıle duyan varmıs dedım 9 haftalıkken duyanlarınki özurlu oluır dıyo oyle seymı olurmus dıyooo ayyy cok morelım bozulduu yaaa ooff neyse ben doktorum soyledıgıyle hareket edıyım bariiii yoksa herseyı kafama tak tak nereye kadar ...bende sağlıklı bir kız olsun istiyorum :) bu daha etkilidir belki.
Hilbarcım takma sen kafana bana da öyle söylediler ama önemli olan doktorunun ne söylediği bak bende duymadım hatta 7 haftalık arkadaşlar daha duymayı bekliyo takma kafana.
tamam o zaman ben de sağlıklı bir kız isteyeyim gelir belkigerçi ultrasonda oval görünüyor ve çin takvimi de erkek diyor, eşim de hamile kalmadan erkek bebek görmüş rüyasında, yani bizde bütün işaretler erkek diyor
oyyy sanki benım bebeişim konusuyoda bana bıseyler anlatıyo gıbı geldııbide ben acayıp kız ıstıyorum saglıklı olsunda yerım onu ben yerr
dimi yaaa bende oyle soyledım kişisine gore deısıyomus dedım 9 haftalıkken bıle duyan varmıs dedım 9 haftalıkken duyanlarınki özurlu oluır dıyo oyle seymı olurmus dıyooo ayyy cok morelım bozulduu yaaa ooff neyse ben doktorum soyledıgıyle hareket edıyım bariiii yoksa herseyı kafama tak tak nereye kadar ...
benimki ilk yuvarlaktı bu sefer oval çin takvimide kız diyo çocuk arada kaldı herhalde
evet hiç takma kafana yok öyle bişey doktorunu dinle sen. Kayınvalideler böyledir takma kafana hiç. Seninle konuşurken aklını karıştıran biri olursa az görüşmeye çalış rahat edersin
seninki doğana kadar karar versin bence yoksa sonra karar vermek daha zor
Bende trafik hastanesinde dilek hanıma gidiyorum.central hospitaldede ahmet beye gidiyorum oda yaşlı.kafam karıştı ya ne zormuş bu doktor hastane secmek .ben testleri trafikte yaptırcam salı günü bakalım belki degiştiririm doktoru
kızlar artık bence sabırsızlanmanın bı anlamı yok keyfını cıkaralım gunlerın cunkı aslında herkes dıyokı nasıl gecdıgını anlamıcaksınız ınsan hayyatta kac kere hamıle kalıyokıı hamılelık donemı okadar ozlenen bı donemmıskı sabırsızlanmıcam artık tadını cıkarıcam işallah gobuslerımızın resımlerınıde paylaşıcaz burda
evet canım hemen hemen herkez aynı seylerı hissedıyo yalnız deılsın ... bende kalp atıslarını ve bebegı gorene kadar kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmyorum cunkı gozle gorulur bısey yok ortada daha bılemıyoruz hele bıde benı dusun ben 2 ay once dusuk yasadım hıc ınanamıyorum suan hamıle olduguma ama bugun keseyı gorduk yınede ıcım rahat deıl kalp atıslarını duyana kadar bebegı gorene kadar hamıleyım dıyemıyorum kendıme kocam coktan havalara gırdı bana hamilleee diye seslenıyooinş. canm
sana birşey sorucam canmm ben hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba henüz keseyi görmediğim için mi böyle hissediyorum :44: yatıyorum aklımda bebişim kalkıyorum yine aynı ama kendimde hiç bir değişiklik yok psikolojik olarak bile hala inanamıyorum offf yaaa :18: