2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
gerinme mi ben bunu bilmiyorum açılmak için hep gerinirim

Öyleymiş canım karnı geren her hareket sanırım plesantanın oluşmasında sıkıntı yaratıyomuş benimde hep gerinesim var
gerinme derken yukarlara uzanırken gerilmeden bahsetmiştir belki. Ben gerinmeye bile korkuyorum uyanınca ne evhamlıyım ya

Yok canım normal sabah kalktığındaki gerinme. Bende korkuyorum ama uyku hali kendimi gerinirken bulup hemen toparlanmaya çalışıyorum.

cnm ben khamile olduğumu hep unutuyorum hep aynı koştura koştura yürüyorum gerinmeyi şimdi duydum zaten kendi işlerimi kendim yapıyorum tabakları indir raftan yerleri sil saatlece duş her zaman ki gibiyim :44:

Bende tek olduğum için her işimi kendim yapıyorum önceki hayatımdan tek farkım daha dikkatliyim hem hareket hem beslenme konusunda.

Canım bende normalde bu kadar geriniyormuydum inan bilmiyorum sabah 40kere gerinesim geliyo.Gerinmenin bu kadar tatlı olduğunu da yeni keşfediyorum

Bu arada kalp atışına takma o nasıl lafmış ki 9 haftalıkken duyanlarınki özürlü oluyo benim arkadaşım 10.haftada duymuş tatlımı tatlı bir kızı var.

Canım bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum üstelik keseyi de gördüm.Kalp atışını duysam hissederim belki ama yinede sanmıyorum bence ilk 3 aydan sonra onları ultrasonda daha büyümüşken görmeden pek hissedemeyecekmişim gibi ya da karnım azcık çıkmadan.

biz henüz kesede görmedik benim ki çoktan havalarda sabah kediler kapıştı bende sıçradım diyo dağılın len çocuğumu korkutucaksınız

hayırlısıyla sankince atlatıcaz inş.

Yaa kızlar size bişey sorcam. Akşamları sanırım gazdan acayip karnım çıkıyo sabah foss diye sönüyo. Ama akşam dehşet yani Sizde de böylemi ne bileyim akşam bi garip hissediyom ben

merhaba herkse. ben kahve ve çayı çok özlüyorum. kahveyi hiç içmiyorum. çayı çok açık günde 2 fincan kadar.
doktoruna bu konuyu soran varmı?

Yaa kızlar size bişey sorcam. Akşamları sanırım gazdan acayip karnım çıkıyo sabah foss diye sönüyo. Ama akşam dehşet yani Sizde de böylemi ne bileyim akşam bi garip hissediyom ben

folik asit içince çok şişkinlik oluyor bende. bide ikincilerde karın hemen büyük görünüyor. berbat bi durum

Ben her istediğimi yaptırıyorum canım şunu istiyo diyorum alıyo. Ayaklarımı uzatıp yatıyorum haftasonu da evi süpürrcek. Sende tadını çıkar.

canım bende hamile gibi hissetmiyorum keseyi gördüm, yolk kesesini bile gördüm ama yine de karnımız büyümeden hissedemicez galiba. Hiç belirti yok derken kasık ağrısıda mı yok?

ben hamile pantolonu giydiğimi söylemiştim sanırım yanlız değilsin benimki inmiyo hiç. Hep öyle

merhaba herkse. ben kahve ve çayı çok özlüyorum. kahveyi hiç içmiyorum. çayı çok açık günde 2 fincan kadar.

Canım bende kahveyi çoooook özlüyom Çayı çok aramıyorum.Şu an ikisinide içmiyorum. Ben ablama sordum o da doktor içmemeye çalış çok istersen bi fincan kahve içebilirsin dedi çayı da çoook açık 1 fincan.

ya ne bilim soruyorum hamile olanlara netten okuyorum göğüslerde damarlanıp koyulaşma mide bulantısı sık idrar baş dönmesi hiç bişi yok sadece şişlik var karnımın altında bide soluma bir sancı uyuşukluk vuruyo adet sancısı sanki adet olucam böyle yaniii :44::44::44:

folik asit içince çok şişkinlik oluyor bende. bide ikincilerde karın hemen büyük görünüyor. berbat bi durum

Folik asitten kabızlıktan gazdan sanırım ama benimki ilk çocuk
ben hamile pantolonu giydiğimi söylemiştim sanırım yanlız değilsin benimki inmiyo hiç. Hep öyle

Yok benim sabah iniyo ama akşamla sabahı görsen inanamazsın. Bari tam çıksada gerine gerine hamileyiz diye gezsek bide foto paylaşsak

oda yok gibi bişi arada soluma sızı vuruyo oda şeyime resmen okadar bide dün gece adet olucam sandım öyle adet sancım oldu o kadar

biz henüz kesede görmedik benim ki çoktan havalarda sabah kediler kapıştı bende sıçradım diyo dağılın len çocuğumu korkutucaksınız

hayırlısıyla sankince atlatıcaz inş.
ayyy ilahiii kıız çok gudlurdun benii heee
hahahh bugunkı anneler benı öldurcek guldurmekden heralde aynen kız bendede oyle oluyoo sabah bakıyom dumduz karnım aksam 4 5 aylık gıbı
ben sordum benım doktorum cok katıı kurallıdır sigaraya gunde 1 taneye ızın veren doktorlara sasıyorum dıyoo gerızekalılar dıyoo çay kola kahve asitli tüm içecekler yasak dedı kafein içeren şeyleri içmiceksın dedı omur boyu ıcersın ölmessın bı 9 ay ıcmessen dedıı anaaaam cazgır karı sevıyom ama doktorumu
Ben her istediğimi yaptırıyorum canım şunu istiyo diyorum alıyo. Ayaklarımı uzatıp yatıyorum haftasonu da evi süpürrcek. Sende tadını çıkar.
hehehhe bende yaptırıyorum yazık şimdiden basladım canım sunu ıstıyo bunu ıstıyo demeye hıcede usenmıyo gıcık normaldfe olsa kaldırmaz kıymetlısini ama gecenın yarısında canım bısey ıstedı koştu buldu getırdıı cok cakal bunlar hee işlerıne gelınce nasılda yapıyolar ... daha dune kadar en kıytı köşeyi gorup bune burayı sılmıyomusun sen 1 aydır temızlık yapılmamıs bu evde dıye abartılar ustune abartıo koyuyodu şimdi aşkı dur sofrayı ben toplarım sakın iş yapma elını kaldırma oranı kasıma hahahhaha buranı elleme bılmem ne

oda yok gibi bişi arada soluma sızı vuruyo oda şeyime resmen okadar bide dün gece adet olucam sandım öyle adet sancım oldu o kadar

bekle bakalım canım keseyi gör en son ne zaman gittin doktora bir dahaki randevun ne zaman?

Oh yapsınlar tabi. Kaç defa gebe kalcaz tadını çıkartalım. Dur bakıyım bu gece benim canım ne istese :44:

Valla bak ben daha yeni pazartesi gittim duyulmadı. hep aklımda o var senin msjı görünce yine aklıma geldi... Offfff diyorummmm bencede duyulması lasımm özellikle artık benim duymam lasım.. ne zaman duyarız acaba çok merak ediyorumm hemde çok endişeleniyorum

ilerde çocuğuna söylersin sen çok inatçıydın kalbini duyamadık kaç hafta bekledik dersin. Sadece sabret inşallah duyarsın bebişin pıt pıtları.

Ben çayı çok sevdiğim içinsordum bana açık içmende herhangi bir sakınca yok dedi istediğin kadar içebilirsin. ama kahve kesinlikle yasak. bir tek çay serbesttt :) gazlı içeceklerde yasak. yasakkkk kii yasakkk yanii :) ben çayı içiyorummmmmm açıkk tabii.

bekle bakalım canım keseyi gör en son ne zaman gittin doktora bir dahaki randevun ne zaman?
Oh yapsınlar tabi. Kaç defa gebe kalcaz tadını çıkartalım. Dur bakıyım bu gece benim canım ne istese :44:

geçtiğimiz cuma gittim önümüzde ki p.tesi gidicem kontrole ben şuan bildiğiniz adet sancısı çekiyorum kuru kuru off ne uyuz ya kızlar çalışıyorum herşey aynı hayatımda canm bişide çekmiyo sadece ne bulursam yiyorum

aynen benım canım pizza istedi ama kocişim akşam eve balık getırcek cunkı once balık istemısdıı fikrimi deiştirmiyim bari siparişi vermiştir cunkı cokdan balık siparişi verdirdim ben uzanıyorum salata yaparım sadece yanınaa oooh hem bebsımde guclensın buysun balık iyi gelıyomus gelısımıne yarında pizza isterım hahahha canım yaaaa oof takma bosver benı az once eşimin kuzenının karısı aradı oda yenı dogum yaptı dıyokı ben ılk cocugumda kalp atıslarını 8 haftalıkken anca duydum dierinde 8 haftalıgı gecıyoduu bi kac gun oyle duydum gayette saglıklı bebeklerım var sen bılıyosun dedı bana sen takma kafana bıseyı herkesın deıskenlık gosterır dedı daha bır suru kadın saydıı oyle o sekılde istersen numaralarını verıyım ara yalan soylemıyorum dedııı benı cok rahatlattı o o yuzden 9 haftaya kadar bıle beklerım yanı

Ayy kız ne güzel bende kocişe telde nazlanıyom Gelince herşeyi ben yapacam sen rahat ol diyo. Şimdi aşerme ben gelince gece gündüz aşerersin ben de gider alırım diyo.Çok istiyom nolur beni bekle diyo aşermek için manyakk.Olur bebişe söylerim dedim.

vallahı ben bılerek canım sunu ıstıyo bunu ıstıyo demıyorum hakıkaten aşermeye başladım yada iştahım fena derecede açıldıı şuan cok açım ama ne yıcemı bılmıyorum okadar şaşkınımkii ama bı okadarda üşengecimm kocam gelsınde bari ona bırakırım hızmet işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…