- 11 Eylül 2011
- 439
- 0
gerinme mi ben bunu bilmiyorum açılmak için hep gerinirim
Öyleymiş canım karnı geren her hareket sanırım plesantanın oluşmasında sıkıntı yaratıyomuş benimde hep gerinesim var
gerinme derken yukarlara uzanırken gerilmeden bahsetmiştir belki. Ben gerinmeye bile korkuyorum uyanınca ne evhamlıyım ya
Yok canım normal sabah kalktığındaki gerinme. Bende korkuyorum ama uyku hali kendimi gerinirken bulup hemen toparlanmaya çalışıyorum.
cnm ben khamile olduğumu hep unutuyorum hep aynı koştura koştura yürüyorum gerinmeyi şimdi duydum zaten kendi işlerimi kendim yapıyorum tabakları indir raftan yerleri sil saatlece duş her zaman ki gibiyim :44:
Bende tek olduğum için her işimi kendim yapıyorum önceki hayatımdan tek farkım daha dikkatliyim hem hareket hem beslenme konusunda.
şu gerinme olayını bende cok yapıyorum yaaa hatta duydugumda bıle bulasıcı gıbı yapasım gelıyoo aksilikya işde ha bıyere uzanmıssın ha gerınmıssın aynı seymıs hatta gerınmek daha tehlıkelıymıs dıkkat etmeye calsıyorum ben ... benımde pıtpıtları duymaya gıdıcegım zamn onumuzdeki pazartesi deıl bıdahakı pazartesi az kaldı az 11 gun sonra bebişimin canlılıgına tanık olcam işallah
Canım bende normalde bu kadar geriniyormuydum inan bilmiyorum sabah 40kere gerinesim geliyo.Gerinmenin bu kadar tatlı olduğunu da yeni keşfediyorum
Bu arada kalp atışına takma o nasıl lafmış ki 9 haftalıkken duyanlarınki özürlü oluyo benim arkadaşım 10.haftada duymuş tatlımı tatlı bir kızı var.