Valla ben su fln içmedim direkt gittim kimsede su iç fln demedi ama bnm durumun ultrasonu çok iyi renkli
Eski model olanlarda istiyorlar sanırım arkadasımdan Dr U istemişti ve cok eski bi ultrasondu belki ondandır bilemiyorum
canım bebek diildir o korkma kanaman olurdu ama tas falan düşürüyor olabilir misin canım agrın sızın ne haldeydi yada idrar tahlili yaptırmısmıydın. gerçi yanlıs anlamadıysam 2 2bucuk cm demişssin o kadar tas dahi olsa düşerken kanama yapardı.. sen yine de doktorunla bir an önce irtibata geç canım. kesinlikle bebek diildir o konuda rahat ol ama sebebinide blki rahatla
hiiç sancım yoktu herşey normaldi. Yine adet olcakmışım gibi kasık ağrım vardı zaten oda adetimin geciktiği ilk 5-6 günden beri vardı. Ara ara geliyo bazen hiç ağrımıyo mesela. Şu anda da durumum aynı ağrım sızım yok. Taş değildir sanmıyorum çünkü suyu dökünce gitti. Hilbar'ın dediği gibi kist olabilir çünkü küçük küçük kistlerim vardı hamilelikten önce. Bende bebek olduğunu düşünmüyorum artık. İçimi öyle rahatlattınızki. Sağlık ocağına gittiğimde sorcam eğer doktoruna görün derse gidip göstercem bugün. İnşallah bebiş iyidir.
kızlar ben sağlık ocağına gidiyorum bakalım benim için dua edin. Gelince görüşürüzz.
arkadaşlar keseyi görmek için gittiğinizde su içmeniz, idrara sıkışık olmanız gerekti mi? ben geçen sene keseyi ve kalp atışını görmek için gideceğim zaman çok su içmemi söylemişlerdi ultrasonla bakarken sancıdan ölecektim neredeyse. şimdi hem kese görünsün hem kalp atışı duyulsun diye biraz bekledim. gidince yine su içsem mi diye kafama takıldı bu defa başka bi hastaneye gideceğim o nedenle muallakta kaldım cevaplarınıza göre karar vereceğim
arkadaslar malum kontrollerım oluyo yada uykum oluyoo her an burda olamıyorum oyuzden lısteye eklenmek ısteyen kısıler basna kişisel mesaj gonderırse lutfen daha ıyı olur mesaj atanları eklıcem lısteye bılgınıze eger sızde gorursenız uyarın mesaj at hilbara dıye ...
bu arada mujdeli haber geldı bugun beta hcg ye baktık değer 6072.66 çıktı doktor gelısımı gayet guzel dedı ustten ultrasonla baktı ve nıhayet keseyı gorduk ... 11 gun snraya randevu aldık kalp atısları ıcın garantı olsun dıye işallah kalp atıslarınıda duyarız aminn allah herkese nasip etsın işallah ... ultrasona gore 6. haftanın içine yenıgırmısım 5+1
iyikide erken gitmişim cunkı zaten ben doktordan geldıgım benı hastaneden araılar ve yarınkı randevunuzu iptal edıcez doktorunuz konferansa katılcak dedıler bende gerek kalmadı bugun zaten gorundum dedım pazartesıye almayın dedımcanım çok sevindim maşallah diyelim darısı kalp atışlarını almaya:))dayanamayıp 1 gün önceden gittin yine ama iyi ki erken gitmişin rahatlamış oldun
güzel anne adayları hepınız ıyısınızdır ınsallah daha cok erken ama aklıma takıldı kızlar soramadan edemıycem simdi benim özel saglık sıgortam var oyuzden dogumumu acıbademde yapmak istiyorum ama suanda ki doktorumun dogum yapmasını istiyorum suan gıttıgım hastanede ozel fakat tam tesekkurlu degıl ve doktorumdanda cok memnunum ama acıbadem hastanesi bole bısıyı kabul edermı sızce kızlar
merhaba kızlar, dünkü idrar tahlili sonuçlarımı aldım az bakteri varmış, bugün de kan verdim. tıpta okuyan kuzenim diyor ki idrar tahlilinde idrarınızın ilk birkaç damlasını tuvalete yapın sonra kaba diyor, çünkü ilk damlalarda bakteri oluyormuş genellikle, sizin de haberiniz olsun dedim. ayrıca benim tek belirtim olan kasık ağrılarım da bayağı azaldı yok gibi yaa acaba sorun mu var:44:
Bu arada sağlık ocağından döndüm. Çok olmadığı sürece böyle kanama olmadan parça gelebilir dedi. Sık olursa yine doktoruna görün dedi. Bol bol yat dinlen, cam silme, ayakta kalma dedi. Çatlak oluşmaması için bacaklarına falan sıcak soğuk duş uygula dedi. Çok sıcak banyo yapılmamalıymış bebeğe zararlıymış. Testlerimde normal çıktı. Bu arada geçen haftadan bu yana 1.5 kilo almışımşaştım kaldım. Hcg değerim 9819 çıktı ilk baktırdığımda 2744 çıkmıştı. Hihohoyt çok mutluyum.
Bende kalp atışlarını duyunca tahlilleri yaptırcam. Söylediğin iyi oldu öyle yapalım bari:))
Canım gözün aydın içini rahat tut boşuna stres yapma. tüh bende sıcak duşu çok severim. napalım bebiş için onada katlanırız. Hakikaten annelik baştan sona fedakarlıkmış sigarayı bırak, abur cubur sağlıksız yeme, deli gibi sağlıklı beslen, gerinme, sıcak duş alma,kilo al ooo daha bu başlangıç bide
Canım bence kilo olayına az dikkat et çünkü bu ilk başlardaki kilo genelde anneye kalırmış zaten sonlarda coşacakmışız
Bende kalp atışlarını duyunca tahlilleri yaptırcam. Söylediğin iyi oldu öyle yapalım bari:))
Canım gözün aydın içini rahat tut boşuna stres yapma. tüh bende sıcak duşu çok severim. napalım bebiş için onada katlanırız. Hakikaten annelik baştan sona fedakarlıkmış sigarayı bırak, abur cubur sağlıksız yeme, deli gibi sağlıklı beslen, gerinme, sıcak duş alma,kilo al ooo daha bu başlangıç bide
Canım bence kilo olayına az dikkat et çünkü bu ilk başlardaki kilo genelde anneye kalırmış zaten sonlarda coşacakmışız
yok canım benımde mıde bulantım yok hıc kendımı normal hıssedıyorum sadece arada kasık agrım var bide içtiğim progestandan dolayı arada basım donuyo uyku halı oluyo okadar ama bugun doktora gıttım hersey cok guzel ılerlıyo dedı ıcını rahat tut dedı keseyıde gordukmerhaba kızlar, dünkü idrar tahlili sonuçlarımı aldım az bakteri varmış, bugün de kan verdim. tıpta okuyan kuzenim diyor ki idrar tahlilinde idrarınızın ilk birkaç damlasını tuvalete yapın sonra kaba diyor, çünkü ilk damlalarda bakteri oluyormuş genellikle, sizin de haberiniz olsun dedim. ayrıca benim tek belirtim olan kasık ağrılarım da bayağı azaldı yok gibi yaa acaba sorun mu var:44:
ooohh masallahNeden acıbadem hastanesine sorup kesin cevap almıyorsun? Orada doğum yapan bir akrabam var çok memnun kalmıştı.
Bu arada sağlık ocağından döndüm. Çok olmadığı sürece böyle kanama olmadan parça gelebilir dedi. Sık olursa yine doktoruna görün dedi. Bol bol yat dinlen, cam silme, ayakta kalma dedi. Çatlak oluşmaması için bacaklarına falan sıcak soğuk duş uygula dedi. Çok sıcak banyo yapılmamalıymış bebeğe zararlıymış. Testlerimde normal çıktı. Bu arada geçen haftadan bu yana 1.5 kilo almışımşaştım kaldım. Hcg değerim 9819 çıktı ilk baktırdığımda 2744 çıkmıştı. Hihohoyt çok mutluyum.
gerinme mi ben bunu bilmiyorum açılmak için hep gerinirim
yok canım benımde mıde bulantım yok hıc kendımı normal hıssedıyorum sadece arada kasık agrım var bide içtiğim progestandan dolayı arada basım donuyo uyku halı oluyo okadar ama bugun doktora gıttım hersey cok guzel ılerlıyo dedı ıcını rahat tut dedı keseyıde gorduk
ooohh masallahkalp atıslarını nezamn duymaya gıdıceksın bana doktorum dedıkı 10000 ı gecdıgınde kalp atısları duyulur
yok canım benımde mıde bulantım yok hıc kendımı normal hıssedıyorum sadece arada kasık agrım var bide içtiğim progestandan dolayı arada basım donuyo uyku halı oluyo okadar ama bugun doktora gıttım hersey cok guzel ılerlıyo dedı ıcını rahat tut dedı keseyıde gorduk
ooohh masallahkalp atıslarını nezamn duymaya gıdıceksın bana doktorum dedıkı 10000 ı gecdıgınde kalp atısları duyulur