canım kanamalı olur dusuk olsa sakın korkma belkı ıltıhap falan sokup atmısdır yada kıst gıtmısdır doktorum bana dedıkı hamıleyken vucutta ne varsa atıyo zaten merak etme dedı akıntın falan olur yada pırtılı seyler dusebılır korkma sadece kanaman olursa mutlaka bana gel dedı ama sen yınede doktoruna mutlaka sor ve parcayı eger atmadıysan yadatualete gıtmedıyse sakla onuda gotur doktoruna parcayı goster o cok onemlı
mrb kızlr nasılsınzzzzbn grip oldm hamilenolduğumu öğrendktn snra 2 grip oluşum öksürüyormda noldu bana anlamadm evden çıktığımda yok hep yatıyorm yattığım yerde hasta olmayı beceriyorm afern bana hibarcm, müdr yardmcım gçzünz aydn pıt pıtlarıda duyarz inşaAllah.. bnde yrn gdicm hem pıt pıtı duymaya hemde 2. kesede bebiş olmuşmu ona bakıcaz çok heyecanlıyımmm:18::18:
kızlr bnm kesemde yuvarlak resmini koymuştm hatta kız mı minnakım acaba kız olursa babası uçar havalara
Canım sor mutlaka doktora hiçbir bilgim yok benim kendi doktoruna da söyle bence inşallah bişey yoktur.Belki akıntıdır o:26:
Kesinlikle çok güzel bi duygu keşke bende eşimle yaşayabilsem bu duyguyuOlsun napalım kısmet bebeğimiz sağlıklı olsunda daha çok ultrasona gircez eşim o zaman yanımda olur. Şu pıt pıtları duysak hakikaten şöyle derin bir oh çekecez hepimiz. Kızzzz bebeğinde senin gibi kıpır kıpır güleç olur inşallahhh
Bende grip oldum sorma bir hapşuruyorum karnım yerinden çıkçak gibi oluyo :2::2:
İnşallah bişey yoktur çok korktum dünden beri bi bebeğe sahip çıkamadım diye ağladım sonrada düşündüm kanama yoktu sonuçta dedim kendime geldim
Kız dikkat et kendine. Sağol canım inşallah duyarız. Kızzz seninki çok heyecanlı inşallah ikizdir ne güzel pıt pıtları da duyarsın inşallah. Hayırlısı olsun da kız erkek farketmez ama seninki ikizse bi kız bi erkek olursa tadından yinmezz
Kız üzülme ne alakası var bebeğe sahip çıkmakla. Ne yaptında sahip çıkmadın sanki allah allah üze kendini kötüde düşünme kanama olmamış bu çok önemli bence. İçin rahat etsin sağlık ocağına sor bi.
İnşallah bişey yoktur çok korktum dünden beri bi bebeğe sahip çıkamadım diye ağladım sonrada düşündüm kanama yoktu sonuçta dedim kendime geldim
maşallah canım benimbilginiz olsun yazanları uyarın bundan sonra buraya yazanları lısteye ekleyemıcem cunkı takıp edemıyorum okadar bende ... mesaj olarak atsınlar bana o sekılde ha rahat ve eksıksız olur eklıyorum lısteye canım senıde bende keseyı gordum bugun cok rahatlardım 5+1ım ultrasona gore 11 gun sornada kalp atısı ıcın gıdıcez işallah duyarız
bebegı gormedık daha 11 gun sonra kalop atıslarını gormeye gıttıgımzde işalah bebegıde gorucez allah izin verırse sımdı gerı sayım basladı yıne :d beklekı 11 gun gecsın :18:
onlar tadından yenmez bni yerler artıkheyecnlı valla hele eşim çok istiyo ikiz olsn bakalım hayırlısı olsn tek çift farketmezz
tamam saat 2de gitcem. Acaba şimdi gitsem sonuçlar çıkmış olurmu? Hem sonucu alayım hem doktora sorayım. İnşallah inşallah inşallah bebeğim benimledir. Anneme söyledim annem belki ikizi vardı o düştü dedi ama yine de kanama olmalıydı dedim. Bende öyle düşünüyorum ama ne bileyim. Ne sorunlu çocuksun sen dedi. İyice kendimi kötü hissettim.[/QUOTE
Canım ikiyi bekle bence. Sen hassas olduğun için kendini kötü hissetmişsindir canım. Yoksa annen seni rahatlatmak için söylemiştir.
saol canım allah herkese nasıp etsın işallah pıtpıtlarıda dyarız umarım... benımde eşim hasta baya bi souk almıs bende ona yaklasmamaya calısıyorum hasta olamam valla bıde onunla ugrasamammrb kızlr nasılsınzzzzbn grip oldm hamilenolduğumu öğrendktn snra 2 grip oluşum öksürüyormda noldu bana anlamadm evden çıktığımda yok hep yatıyorm yattığım yerde hasta olmayı beceriyorm afern bana hibarcm, müdr yardmcım gçzünz aydn pıt pıtlarıda duyarz inşaAllah.. bnde yrn gdicm hem pıt pıtı duymaya hemde 2. kesede bebiş olmuşmu ona bakıcaz çok heyecanlıyımmm:18::18:
kızlr bnm kesemde yuvarlak resmini koymuştm hatta kız mı minnakım acaba kız olursa babası uçar havalara
ohooo sen bwnden betersin hee kız ne boşa üzüyon kendini bebeğini sakin ol kanaman olmamış bişi olmamış ağlıyosun hem Allahın takdr ettiği olucak eğer bu çocuk gelecekse dünyaya gelr ama gelmiicekse naparsak yapalım kayar gider elimzden Allah göstermez inşaAllahhh
maşallah canım benimherşey güzel olacak inşallah. bende cumartesi gidicem doktora inşallah kesem gelişmiş olur dua edin baanaaaaaaaaaaaa
pazartesi gittim doktor keseyi gördü cumartesi tekkrar gel dedi. bende asistanına nie çağrıdı dedim oda kesenin gelişip gelişmediğine bakacak dedi. ooffffffffff :18: korkuyorum ya hep aklımda orda mı geliştimi diyeİnşallah gelişmiş olur canım. Daha erken değilmi ama 5. hafta gözüküyon gerçi belli olmuyo herkeste farklı gelişiyo.
hayır canım su içme bir arkadaşım öle senin gibi su içip gitmiş. doktoru kızmış ona.arkadaşlar keseyi görmek için gittiğinizde su içmeniz, idrara sıkışık olmanız gerekti mi? ben geçen sene keseyi ve kalp atışını görmek için gideceğim zaman çok su içmemi söylemişlerdi ultrasonla bakarken sancıdan ölecektim neredeyse. şimdi hem kese görünsün hem kalp atışı duyulsun diye biraz bekledim. gidince yine su içsem mi diye kafama takıldı bu defa başka bi hastaneye gideceğim o nedenle muallakta kaldım cevaplarınıza göre karar vereceğim
ya orasıda öyle ama ne bileyim işte ilk hamileliğin tecrübesizliğini yaşıyorum herhalde. Yok yok üzmüyorum artık ama çok korkuyorum, merak ediyorum. Bir yandan da hala onun içimde olduğunu düşünüyorum.
arkadaşlar keseyi görmek için gittiğinizde su içmeniz, idrara sıkışık olmanız gerekti mi? ben geçen sene keseyi ve kalp atışını görmek için gideceğim zaman çok su içmemi söylemişlerdi ultrasonla bakarken sancıdan ölecektim neredeyse. şimdi hem kese görünsün hem kalp atışı duyulsun diye biraz bekledim. gidince yine su içsem mi diye kafama takıldı bu defa başka bi hastaneye gideceğim o nedenle muallakta kaldım cevaplarınıza göre karar vereceğim
hayır canım su içme bir arkadaşım öle senin gibi su içip gitmiş. doktoru kızmış ona.
rica ederim canımyaa. içmesem benim için çok iyi olacak çünkü gerçekten zor durumda kalıyor insan. teşekkür ederim cnm