canım benim doktorum kahverengi leke gelirse telaşlanmana gerek yok demişti. inşallah bişey yoktur.Teşekkürler eksik olmayın. Geçen hafta cumartesi kanama oldu diye gittik doktora, doktor progestan verdi Dinlenmemi söyledi.Pazartesi gel dedi ama biz cumartesi gideceğiz. Kanama çok değil ama bitmedi hergün oluyor kahverengi renkte.
cumartesi günü randevum. çok korkuyorum bebeğim duruyordur değil mi yerinde
arkadaşlar
benım sat 17mart.
adetime 3 gün kala 14 nisan da beta hcg 11.51 çıkmıştı.
bugün ise yani 17 nisanda 86 çıktı sonucum sizce artış iyi mi hamile miyim?
günaydın bende aranıza yeni katıldım bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşaallah allah olmayan herkese versin bende dün bhcg ile erken dönemde öğrendim hala inanamıyorum 3 senedir uğraşıyordum 3düşükten sonra 3. çocuğumu kucağıma alıcam inşaallah benide listeye ekleyin
Gunaydin guzel anneler. Keyifler nasil. Gecmisi okudum ne kadar da cok konusmussunuz. Alinti yapmak benim icin cok zor olacak oyuzden yazamadim. Keselerini goren anneler kalp atislarini en kisa zamanda duyarsiniz insallah. Pit pitlari duyan annelerimiz sira geldu cinsiyetkerine. Yeni hamis arkadaslri tek tek tebrik ediyorum hosgeldiniz aramiza. Saglikla yavrularimizi kucagimiza alakim insallah. Bizim yarin pitpitlari duymak icin kontrolumuz var. Bakalim duyabikecekmiyiz. Bulantim bugun yok denecek kadar az o yuzden cok mutluyum....
selam kızlar allah muhabbetinizi arttırsın,nasıl da kaynaşmışsıznız..ben geçenlerde bi girdim bi daha pek fırsatım olmadı.6+4 günlük hamileyim.ilk bebişim olacak inşallah 27 yaşındayım,konya da yaşıyorum sat 23 şubat ama doktor geç yumurtlama olmuş olabilir dedi yani bebiş tam tamına 6+4 günlük.keseyi gördük hemde ultrasondan.ilk 29 martta gitmiştim o zaman göremiştik çok şükür gördüm.artık sabah bulantılarımda başladı.inanılmaz uykuya düştüm bıraksalar gün boyu uyurum.haftaya cumartesi bi daha gitcez
günaydınnnnnn
günaydın güzel anneler nasılsınız? yeni anne adayları gelmişşş hepsiii hoşgelmiş :) benim bu iki gündür az biraz mide bulantılarım başladı umuyorum bununla kalır ve çokk ileri gitmez. sağlık ocağına da gittim iyi ki gitmişim kan aldılar testlerimi yapmaya başladılar. aranızda varsa gitmeyen ihmal etmeyin oraya da gidin. takip edip çok ilgileniyorlar. birde kalp atışlarını duyarsam tamam dicem derin bir nefes alıcam :)Allah hepimize nasip etsin inşallah güzel güzell haberler almayı :)
Biz de cumartesi kontrole gideceğiz. Kanamam sürüyor.İnşallah bir aksilik çıkmaz.Hayırlısı inşallah.
kızlar napiyorsunuz? doktora giden gelen yok mu?
günaydın bende aranıza yeni katıldım bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşaallah allah olmayan herkese versin bende dün bhcg ile erken dönemde öğrendim hala inanamıyorum 3 senedir uğraşıyordum 3düşükten sonra 3. çocuğumu kucağıma alıcam inşaallah benide listeye ekleyin
Biz de cumartesi kontrole gideceğiz. Kanamam sürüyor.İnşallah bir aksilik çıkmaz.Hayırlısı inşallah.
maşallah canım maşallah. sadece keseyi mi gördü bebegide gördün mü? ben cumartesi gitcem tırsıyorummmmmmmmmmmmarkadaslar malum kontrollerım oluyo yada uykum oluyoo her an burda olamıyorum oyuzden lısteye eklenmek ısteyen kısıler basna kişisel mesaj gonderırse lutfen daha ıyı olur mesaj atanları eklıcem lısteye bılgınıze eger sızde gorursenız uyarın mesaj at hilbara dıye ...
bu arada mujdeli haber geldı bugun beta hcg ye baktık değer 6072.66 çıktı doktor gelısımı gayet guzel dedı ustten ultrasonla baktı ve nıhayet keseyı gorduk ... 11 gun snraya randevu aldık kalp atısları ıcın garantı olsun dıye işallah kalp atıslarınıda duyarız aminn allah herkese nasip etsın işallah ... ultrasona gore 6. haftanın içine yenıgırmısım 5+1
Kızlar işyerindeyim. Erken diye kimseye söylemedim ama o kadar yorgun ve uykusuz hissediyorum ki, sürekli esniyorum, her akşam 9'da uyumama rağmen. Bence hamile kalır kalmaz doğum izni başlasın.
arkadaslar malum kontrollerım oluyo yada uykum oluyoo her an burda olamıyorum oyuzden lısteye eklenmek ısteyen kısıler basna kişisel mesaj gonderırse lutfen daha ıyı olur mesaj atanları eklıcem lısteye bılgınıze eger sızde gorursenız uyarın mesaj at hilbara dıye ...
bu arada mujdeli haber geldı bugun beta hcg ye baktık değer 6072.66 çıktı doktor gelısımı gayet guzel dedı ustten ultrasonla baktı ve nıhayet keseyı gorduk ... 11 gun snraya randevu aldık kalp atısları ıcın garantı olsun dıye işallah kalp atıslarınıda duyarız aminn allah herkese nasip etsın işallah ... ultrasona gore 6. haftanın içine yenıgırmısım 5+1
Ben görmedim açıkçası ama vardır baya ilgilendirler benimle. ilk başlarda yapılması gereken testlerimi yaptılar. ileride de ultrasonla bile bakabilirler.. tavsiye ederim kiloma ve tansiyonuma baktılarr. takip ediceklermiş.
Kızlar günaydın.
İyi dileklerinize cok teşekkür ederim
Bugün çok iyi olmamakla birlikte dünden daha iyiyim
Allah sabır versin bnm gibi olanlara
Kızlar biz 5+3 ken gidip kesemizi görmüştük 9 Nisan'da şimdi 27 Nisan'a randevu aldım
Bebeğin kalp atışı be kendisini görelim die sizce arayı çok mu uzatmış oluyorum.
Ben bu dönemi atlatana kdr cok yazmamaya bilirim
Listede varımdır heralde
Yoksamda benide ekleyin sat 4 Mart 2. Çocuğum Allah izin verirse.
bilginiz olsun yazanları uyarın bundan sonra buraya yazanları lısteye ekleyemıcem cunkı takıp edemıyorum okadar bende ... mesaj olarak atsınlar bana o sekılde ha rahat ve eksıksız olur eklıyorum lısteye canım senıde bende keseyı gordum bugun cok rahatlardım 5+1ım ultrasona gore 11 gun sornada kalp atısı ıcın gıdıcez işallah duyarızKızlar günaydın.
İyi dileklerinize cok teşekkür ederim
Bugün çok iyi olmamakla birlikte dünden daha iyiyim
Allah sabır versin bnm gibi olanlara
Kızlar biz 5+3 ken gidip kesemizi görmüştük 9 Nisan'da şimdi 27 Nisan'a randevu aldım
Bebeğin kalp atışı be kendisini görelim die sizce arayı çok mu uzatmış oluyorum.
Ben bu dönemi atlatana kdr cok yazmamaya bilirim
Listede varımdır heralde
Yoksamda benide ekleyin sat 4 Mart 2. Çocuğum Allah izin verirse.
bebegı gormedık daha 11 gun sonra kalop atıslarını gormeye gıttıgımzde işalah bebegıde gorucez allah izin verırse sımdı gerı sayım basladı yıne :d beklekı 11 gun gecsın :18:maşallah canım maşallah. sadece keseyi mi gördü bebegide gördün mü? ben cumartesi gitcem tırsıyorummmmmmmmmmmm
merhaba arkadaşlar
bugün kuzenime gittim gezmeye orda bişey öğrendim kesesi oval olanlar erkek bebişleri olurmuş yuvarlak olanda kızı olurmuş hadi keselerimize bakalım sonra cinsiyetini öğrenince kaçımızın ki tutmuş görürüz
benim kesem yuvarlak kızım olacakmış :))))))))
işallah ya pıtpıtlarını yerım ben onu ... allah herkese nasıp etsın bu duyguyu aminn...Canım gözün aydınnn.Çok şükür keseyi görmüşsün. Sıra pıt pıtlarda. O ultrasona göre haftayı da takma kafana bir anda kapanıyomuş beklenen doğum tarihini de etkilemiyomuş sen haftanı yine sata göre takip edeceksin.
canım kanamalı olur dusuk olsa sakın korkma belkı ıltıhap falan sokup atmısdır yada kıst gıtmısdır doktorum bana dedıkı hamıleyken vucutta ne varsa atıyo zaten merak etme dedı akıntın falan olur yada pırtılı seyler dusebılır korkma sadece kanaman olursa mutlaka bana gel dedı ama sen yınede doktoruna mutlaka sor ve parcayı eger atmadıysan yadatualete gıtmedıyse sakla onuda gotur doktoruna parcayı goster o cok onemlıKızlar dün akşam 8 gibiydi tuvalete gittiğimde ten rengi bir parça düştü 2-2.5 cm bişeydi. Kanamam falan yok ama açık kahverengi akıntım vardı. Doktor kahverengiyse önemli değil demişti. Pembe yada kırmızı bir damla bile kan olursa gel demişti. Ne parça gelmeden önce ne de sonra kanama yoktu. Parçada kanlı değildi. Bu ne olabilir ki? Sizde de oldu mu hiç böyle bişey? Herşey benim başıma mı geliyo anlamadım ki? Bugün sağlık ocağına sonuçlarımı almaya gidecektim oradaki doktora sorsam bilirmi ki? Bebeğime bişey olmamıştır diyorum kanama olmadığı için sizce ?
mrb kızlr nasılsınzzzzbn grip oldm hamilenolduğumu öğrendktn snra 2 grip oluşum öksürüyormda noldu bana anlamadm evden çıktığımda yok hep yatıyorm yattığım yerde hasta olmayı beceriyorm afern bana hibarcm, müdr yardmcım gçzünz aydn pıt pıtlarıda duyarz inşaAllah.. bnde yrn gdicm hem pıt pıtı duymaya hemde 2. kesede bebiş olmuşmu ona bakıcaz çok heyecanlıyımmm:18::18:
kızlr bnm kesemde yuvarlak resmini koymuştm hatta kız mı minnakım acaba kız olursa babası uçar havalara
Kızlar dün akşam 8 gibiydi tuvalete gittiğimde ten rengi bir parça düştü 2-2.5 cm bişeydi. Kanamam falan yok ama açık kahverengi akıntım vardı. Doktor kahverengiyse önemli değil demişti. Pembe yada kırmızı bir damla bile kan olursa gel demişti. Ne parça gelmeden önce ne de sonra kanama yoktu. Parçada kanlı değildi. Bu ne olabilir ki? Sizde de oldu mu hiç böyle bişey? Herşey benim başıma mı geliyo anlamadım ki? Bugün sağlık ocağına sonuçlarımı almaya gidecektim oradaki doktora sorsam bilirmi ki? Bebeğime bişey olmamıştır diyorum kanama olmadığı için sizce ?
işallah ya pıtpıtlarını yerım ben onu ... allah herkese nasıp etsın bu duyguyu aminn...
bu arada takmıyorum kafama doktorum gayet guzel dedı gelısımı cunkı ben zaten gec dollenme yasadıgım ıcın sorun yok sata gore sadece 5 gun gerıde ultrason ama normal dedı eşimde havalara ucdu gorsenız cok guzel tarıf edılmez bı duygu okadar duygulandımkıı eşim sureklı benım gozumun ıcıne bakıp bakıp guluyodu benıde hep gulduruyo ultrason sureklı oynuyoduonun yuzunden doktorum okadar ıyıkı besmele cekerek bakdı ultrasona ve gordugundede sankı kardesıymısım gıbı sevındı