arkadaşlar
benım sat 17mart.
adetime 3 gün kala 14 nisan da beta hcg 11.51 çıkmıştı.
bugün ise yani 17 nisanda 86 çıktı sonucum sizce artış iyi mi hamile miyim?
sonucu çok güzel katlanarak artmış canım evet hmişsin Allah tamamına erdirsin inşllah ama çok yeni bir gebelik henüz ultrasonda göremezsin keseyi
günaydın bende aranıza yeni katıldım bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşaallah allah olmayan herkese versin bende dün bhcg ile erken dönemde öğrendim hala inanamıyorum 3 senedir uğraşıyordum 3düşükten sonra 3. çocuğumu kucağıma alıcam inşaallah benide listeye ekleyin
Günaydın canlarımmmm
Hosgeldin arkadasim.insallah bu sefer saglicskla kucagina alacaksin bebisini inaniyoruz hepberaber. Hilbar arkdasimiz gelince listeye ekleyecektir seni. Tebrik ederim canm
teşekkür ederim canım liste için yazmam gereken başka bişi varmı
Merhaba herkese, buradaki güzel anne adaylarının heyecanını gördükçe ilk hamileliğim aklıma geldi, benim 9 buçuk aylık bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim, planlı bir bebek değildi ama madem gelmeye karar vermiş bize de hoşgeldin demek düşer inşallah...
Beni de aranıza alır mısınız yaş 30 2. bebek Ankara SAT 11 Mart
Biz de cumartesi kontrole gideceğiz. Kanamam sürüyor.İnşallah bir aksilik çıkmaz.Hayırlısı inşallah.
İşallah çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruzzz .. Sen içini ferah tut. herşeyin hayırlısı hem bizim hem bebeklerimiz için. doktorun ne dedi bu kanama için? ayrıca çok mu var