2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
arkadaşlar
benım sat 17mart.
adetime 3 gün kala 14 nisan da beta hcg 11.51 çıkmıştı.
bugün ise yani 17 nisanda 86 çıktı sonucum sizce artış iyi mi hamile miyim?

selam kızlar ben de inşallah ekim annesi olcam da 6-7 haft geriye dönüp bir bakayım dedim sizlerde toplaşmışsınız ne güzel Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:KK49::KK49:

arkadaşlar
benım sat 17mart.
adetime 3 gün kala 14 nisan da beta hcg 11.51 çıkmıştı.
bugün ise yani 17 nisanda 86 çıktı sonucum sizce artış iyi mi hamile miyim?

sonucu çok güzel katlanarak artmış canım evet hmişsin Allah tamamına erdirsin inşllah ama çok yeni bir gebelik henüz ultrasonda göremezsin keseyi

günaydın bende aranıza yeni katıldım bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşaallah allah olmayan herkese versin bende dün bhcg ile erken dönemde öğrendim hala inanamıyorum 3 senedir uğraşıyordum 3düşükten sonra 3. çocuğumu kucağıma alıcam inşaallah benide listeye ekleyin

Gunaydin guzel anneler. Keyifler nasil. Gecmisi okudum ne kadar da cok konusmussunuz. Alinti yapmak benim icin cok zor olacak oyuzden yazamadim. Keselerini goren anneler kalp atislarini en kisa zamanda duyarsiniz insallah. Pit pitlari duyan annelerimiz sira geldu cinsiyetkerine. Yeni hamis arkadaslri tek tek tebrik ediyorum hosgeldiniz aramiza. Saglikla yavrularimizi kucagimiza alakim insallah. Bizim yarin pitpitlari duymak icin kontrolumuz var. Bakalim duyabikecekmiyiz. Bulantim bugun yok denecek kadar az o yuzden cok mutluyum....

günaydın bende aranıza yeni katıldım bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşaallah allah olmayan herkese versin bende dün bhcg ile erken dönemde öğrendim hala inanamıyorum 3 senedir uğraşıyordum 3düşükten sonra 3. çocuğumu kucağıma alıcam inşaallah benide listeye ekleyin

Hosgeldin arkadasim.insallah bu sefer saglicskla kucagina alacaksin bebisini inaniyoruz hepberaber. Hilbar arkdasimiz gelince listeye ekleyecektir seni. Tebrik ederim canm

selam kızlar allah muhabbetinizi arttırsın,nasıl da kaynaşmışsıznız..ben geçenlerde bi girdim bi daha pek fırsatım olmadı.6+4 günlük hamileyim.ilk bebişim olacak inşallah 27 yaşındayım,konya da yaşıyorum sat 23 şubat ama doktor geç yumurtlama olmuş olabilir dedi yani bebiş tam tamına 6+4 günlük.keseyi gördük hemde ultrasondan.ilk 29 martta gitmiştim o zaman göremiştik çok şükür gördüm.artık sabah bulantılarımda başladı.inanılmaz uykuya düştüm bıraksalar gün boyu uyurum.haftaya cumartesi bi daha gitcez

Merhaba herkese, buradaki güzel anne adaylarının heyecanını gördükçe ilk hamileliğim aklıma geldi, benim 9 buçuk aylık bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim, planlı bir bebek değildi ama madem gelmeye karar vermiş bize de hoşgeldin demek düşer inşallah...
Beni de aranıza alır mısınız yaş 30 2. bebek Ankara SAT 11 Mart:KK49:

centaur SAT'ımız aynıymış. Allah sağlık versin bebeğede kızına da sanada

canım yaş 31 istanbuldan katılıyorum 3. bebiş allah kısmet ederse son adet 20 mart beklenen doğum 25 aralık tüm yoldaşlarıma başarılar dilerim sağlıkla gelsin bebişler inşaallah

günaydın güzel anneler nasılsınız? yeni anne adayları gelmişşş hepsiii hoşgelmiş :) benim bu iki gündür az biraz mide bulantılarım başladı umuyorum bununla kalır ve çokk ileri gitmez. sağlık ocağına da gittim iyi ki gitmişim kan aldılar testlerimi yapmaya başladılar. aranızda varsa gitmeyen ihmal etmeyin oraya da gidin. takip edip çok ilgileniyorlar. birde kalp atışlarını duyarsam tamam dicem derin bir nefes alıcam :)Allah hepimize nasip etsin inşallah güzel güzell haberler almayı :)

Biz de cumartesi kontrole gideceğiz. Kanamam sürüyor.İnşallah bir aksilik çıkmaz.Hayırlısı inşallah.

Biz de cumartesi kontrole gideceğiz. Kanamam sürüyor.İnşallah bir aksilik çıkmaz.Hayırlısı inşallah.

İşallah çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruzzz .. Sen içini ferah tut. herşeyin hayırlısı hem bizim hem bebeklerimiz için. doktorun ne dedi bu kanama için? ayrıca çok mu var

İşallah çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruzzz .. Sen içini ferah tut. herşeyin hayırlısı hem bizim hem bebeklerimiz için. doktorun ne dedi bu kanama için? ayrıca çok mu var

Teşekkürler eksik olmayın. Geçen hafta cumartesi kanama oldu diye gittik doktora, doktor progestan verdi Dinlenmemi söyledi.Pazartesi gel dedi ama biz cumartesi gideceğiz. Kanama çok değil ama bitmedi hergün oluyor kahverengi renkte.

X