2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben de aynı şeyi yaptım hatta şirketin düğünde gönderdiği kocaman çiçek vardı onunda üzerinden almışlar kim aldı bilmiyorum.. Çok kızmıştım..

Benimkinde sim olmadığı için ben camsil kutusunun içerisine su doldurmuştum ve bolkonda dallarına su sıkıp peçete ile kurulamaya çalışmıştım.. Büyük çiçeği de Islak mendil ile arada temizliyorum

Benimde salonda yere koyduğum büyük beyaz bi çiçeğim var, yanı şekilde nişan çiçeğim
Henüz pek tozlu değil ama bende ara ara bakıyorum tozlanırsa ne yapacağım diye
Bembeyaz çünkü

canım sim olmayanları makineye bile atıyorlar

Benimde salonda yere koyduğum büyük beyaz bi çiçeğim var, yanı şekilde nişan çiçeğim
Henüz pek tozlu değil ama bende ara ara bakıyorum tozlanırsa ne yapacağım diye
Bembeyaz çünkü
benimki de beyaz Kader, yelken çiçeği sanırım

Yeme ablası o daha büyüyecek
Ben minik çiçek düşünüyordum masama koymak için
Evden çok işteyiz malum :126:

Ben de mi alsam masama acaba hep aklıma sokuyorsunuz eşim sonra sen nerden çıkarıyosun bunları diyor... Ben de "hiççç aklıma geldi öyle" diyorum... Yersee

canım sim olmayanları makineye bile atıyorlar

benimki de beyaz Kader, yelken çiçeği sanırım

yok artık makineye çiçek mi atılır mı ilk defa duyuyorum Benim de büyüğü beyaz hem ben bir gün size evimin fotosunu çekeyim.

benim evimde yok amaannemin evinde vardı bu gibi çiçekler, bircanında dediği gibi boş bir camsil sprey kutusuna su koyup balkonda fıslıyorduk ya bu şekilde yada ıslak mendille silinebilir bence

Ben de mi alsam masama acaba hep aklıma sokuyorsunuz eşim sonra sen nerden çıkarıyosun bunları diyor... Ben de "hiççç aklıma geldi öyle" diyorum... Yersee

Annem de gördü fotoğraftan çiçeği
Ben sana kaktüs alacaktım sevmezsin diye almaıdm ama bence ondan da alalım radyasyon için iyi dedi
Bende anne benim katta server var bütün bağlantılar orada küçücük kaktüs onların radyasyonuna yetmez ki dedim

menekşe direk güneşi sevmiyor kadercim.pencere önünde olsun yine aydınlık seviyor.
alttan veriyorsun suyunu..o da olur bir gün. evde de seviyorsun sen zatenn

menekşe direk güneşi sevmiyor kadercim.pencere önünde olsun yine aydınlık seviyor.
alttan veriyorsun suyunu..o da olur bir gün. evde de seviyorsun sen zatenn

Burda cam yok ki, karşımda balkon var tam
Balkonun kapısı ve camından güneş alıyor sadece yani

O zaman onu en iyisi evde yetiştirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…