• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

teşekkür ederim ilkay söylediklerini yapıcam artık kimseye tavırda yapmayacağım hatta sizdende uzak dururum

"benden uzak dur" gibi tavrım yok. kararı sen vereceksin. ben zaten senden uzak durmak istersem dururum merak etme. ister bu topikte olursun istersen başka topikte. başlıklara bakarsın, yaşamında sana yakın hangi konu varsa orda konuşursun,

açık öğretim mi okuyorsun, girersin açık öğretim konuşan kızların topiğine orda derslerin zorluğundan, evde çalışmanın avantajlarında dezavantajlarından bahsedersin.

sivilcen mi çıktı, girersin cilt bakımı topiklerine orda "ay ben bunu kullandım geçmedi, bunu sürdüm olmadı" gibi gibi konuşursun.

yani hayat bu kadar basittir. ya bir şeyi yapacaksındır, yada yapmayacaksındır :34: kendi kendimize ajitasyonlar yapmak ancak bize hayatı zorlaştırır :31:

türemiyecek ilkayın dediklerini yapacağım burası bana göre değil anladım evli değilim sevgilim yok

Bildiğini okuyup duygu sömürüsü yapmaya çalışıyorsun biz herkesi de aramıza alıyoruz insan ayrımı yapmıyoruz yapmayızda sen değişik kişilikler ile aramıza girdiğinde kızıyoruz haliyle bizi keklemeye çalışıyorsun çünkü ama hiç birimiz yemiyoruz başarılı değilsin...

Manolya ismiyle geldiğinde ben hatılıyorum kızlar sana çok yardımcı olmuştu snin niyetin sohbet etmek olsa şu an hala o isimle aramızda olurdun..

"benden uzak dur" gibi tavrım yok. kararı sen vereceksin. ben zaten senden uzak durmak istersem dururum merak etme. ister bu topikte olursun istersen başka topikte. başlıklara bakarsın, yaşamında sana yakın hangi konu varsa orda konuşursun,

açık öğretim mi okuyorsun, girersin açık öğretim konuşan kızların topiğine orda derslerin zorluğundan, evde çalışmanın avantajlarında dezavantajlarından bahsedersin.

sivilcen mi çıktı, girersin cilt bakımı topiklerine orda "ay ben bunu kullandım geçmedi, bunu sürdüm olmadı" gibi gibi konuşursun.

yani hayat bu kadar basittir. ya bir şeyi yapacaksındır, yada yapmayacaksındır :34: kendi kendimize ajitasyonlar yapmak ancak bize hayatı zorlaştırır :31:

haklısın istesen dururdun zaten beni dinlediğin için sağol gerçekten yapıcam bundan sonra dediklerini sabit üye olucam tek üyelik teşekkürler benimle konuştuğun yol gösterdiğin için

Bildiğini okuyup duygu sömürüsü yapmaya çalışıyorsun biz herkesi de aramıza alıyoruz insan ayrımı yapmıyoruz yapmayızda sen değişik kişilikler ile aramıza girdiğinde kızıyoruz haliyle bizi keklemeye çalışıyorsun çünkü ama hiç birimiz yemiyoruz başarılı değilsin...

Manolya ismiyle geldiğinde ben hatılıyorum kızlar sana çok yardımcı olmuştu snin niyetin sohbet etmek olsa şu an hala o isimle aramızda olurdun..

niyetim amacım gerçekten sohbet etmek

Benim sizin kadar sabrım yok kızlar
Ben kendisine çok şans verdim ama kullanamadı
Artık kullanasa da benim için önemi yok

Ya hep ya hiçtir benim için
Sonuna kadar da sabrımı kullandığı için yaptıklarının bi mantığı olmadığı için , artık hiç muhatap olmak istemiyorum

Uğurlar olsun

Sonuna kadar da sabrımı kullandığı için yaptıklarının bi mantığı olmadığı için , artık hiç muhatap olmak istemiyorum

Uğurlar olsun

takarsın bi gözlük olur biter tatlım :51:

Uğurlar olsun

Al benden de o kadar..

veeeeeee sıradaki şarkım; ...... bu sefer aklıma bi şarkı gelmedi kızlar :9: :9:

Dur bu kez ben bi şarkı patlatim :9:

Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım
Senin önünden geçip sana bakmayacağım
Beni kırdığın gibi kalbini kıracağım
Beni dinlemedin ya seni duymayacağım
Yürü anca gidersin

Yıldız Tilbe - Yürrrrü anca gidersin :10:

Dur bu kez ben bi şarkı patlatim :9:

Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım
Senin önünden geçip sana bakmayacağım
Beni kırdığın gibi kalbini kıracağım
Beni dinlemedin ya seni duymayacağım