• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bundan sonra tek üyelik burada olacağım bircan güven vermicek naptım baştan bilmiyorum tek üyelik aldım onunla burada olacam kimseyide kandırmadım neyse güvenmeyin problem değil

Günaydın Kızlar :3: Nasılsınız bakalım?

Eşim de arada çıkalım der, rejimde de kendisi
Ama ben bu ara soğuk diye istemiyorum :1:

Kader dün yürüyüşe çıkamadık marketede tabi... Eşim çok yorgundu yemekten sonra hemen uyudu ben de kitap okudum :9: :16:

günaydın bircann:31: kış vakti yürüyüş pek içaçıcı olmuyor nedense:1:
ama bahar geldi mi bahar akşamları güzeldir.ne okuyorsun bu arada?
ben bir türlü niyetimi gerçekleştiremiyorum.:26:

günaydın bircann:31: kış vakti yürüyüş pek içaçıcı olmuyor nedense:1:
ama bahar geldi mi bahar akşamları güzeldir.ne okuyorsun bu arada?
ben bir türlü niyetimi gerçekleştiremiyorum.:26:

Günaydınnn... Eşim tartıda 90 görünce gözleri kocaman açıldı haftada iki üç akşam yürüyüşe çıkalım dedik ama ilk günden fire verdik o ayrı mesele :9: :9:
Bir arkadaşım getirmişti eski kitaplardan "Piramitlerin Kızı" beni de sardı baya onu okuyorum..

Günaydınnn... Eşim tartıda 90 görünce gözleri kocaman açıldı haftada iki üç akşam yürüyüşe çıkalım dedik ama ilk günden fire verdik o ayrı mesele :9: :9:
Bir arkadaşım getirmişti eski kitaplardan "Piramitlerin Kızı" beni de sardı baya onu okuyorum..

muyluluk ve huzur iştah açıyor o kesinn:nazar::9::9:

hmm bakacağım şimdi kuzum..ismi farklı geldi birden..

sürekli tuvaletim geliyor :14: eşime söylüyorum, progesteronun artmıştır diyo :50:
10 dkda bir tuvalete gitmek yorucu :50:

günaydın arkadaşlar :31:
iyisinizdir umarım :31:

Ben iyiyim canım hatta bir enerji var içimde bugün çok işim var ve hepsini bitirmem gerekiyor ondan herhalde :9:

sürekli tuvaletim geliyor :14: eşime söylüyorum, progesteronun artmıştır diyo :50:
10 dkda bir tuvalete gitmek yorucu :50:

Üşütmüş olabilir misin canım ben ayaklarımdan çok üşüdüğüm zaman çok sık çıkarım tuvalete...

İşte minik çiçeğim

$2013-02-19 18.01.14.jpg

kızlar ya çiçek görünce aklıma geldi: be nişan çiçeğimi salonda konsolun üzerine koydum. üzerindeki tülü çıkarmıştım, ama acaip tozlanmış. üzerinde de küçük küçük pullar simler var, nasıl temizlicem :50:

Back