• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar ya çiçek görünce aklıma geldi: be nişan çiçeğimi salonda konsolun üzerine koydum. üzerindeki tülü çıkarmıştım, ama acaip tozlanmış. üzerinde de küçük küçük pullar simler var, nasıl temizlicem :50:

Ben de aynı şeyi yaptım hatta şirketin düğünde gönderdiği kocaman çiçek vardı onunda üzerinden almışlar kim aldı bilmiyorum.. Çok kızmıştım..

Benimkinde sim olmadığı için ben camsil kutusunun içerisine su doldurmuştum ve bolkonda dallarına su sıkıp peçete ile kurulamaya çalışmıştım.. Büyük çiçeği de Islak mendil ile arada temizliyorum :9: :9:

kızlar ya çiçek görünce aklıma geldi: be nişan çiçeğimi salonda konsolun üzerine koydum. üzerindeki tülü çıkarmıştım, ama acaip tozlanmış. üzerinde de küçük küçük pullar simler var, nasıl temizlicem :50:

Benimde salonda yere koyduğum büyük beyaz bi çiçeğim var, yanı şekilde nişan çiçeğim
Henüz pek tozlu değil ama bende ara ara bakıyorum tozlanırsa ne yapacağım diye
Bembeyaz çünkü

$2012-06-23 10.07.51.jpg

İşte beyaz nişan çiçeğim
Temizliği zor olmalı :31:

Ben de aynı şeyi yaptım hatta şirketin düğünde gönderdiği kocaman çiçek vardı onunda üzerinden almışlar kim aldı bilmiyorum.. Çok kızmıştım..

Benimkinde sim olmadığı için ben camsil kutusunun içerisine su doldurmuştum ve bolkonda dallarına su sıkıp peçete ile kurulamaya çalışmıştım.. Büyük çiçeği de Islak mendil ile arada temizliyorum :9: :9:

canım sim olmayanları makineye bile atıyorlar :53:

Benimde salonda yere koyduğum büyük beyaz bi çiçeğim var, yanı şekilde nişan çiçeğim
Henüz pek tozlu değil ama bende ara ara bakıyorum tozlanırsa ne yapacağım diye
Bembeyaz çünkü
benimki de beyaz Kader, yelken çiçeği sanırım :50:

Yeme ablası o daha büyüyecek :1:
Ben minik çiçek düşünüyordum masama koymak için
Evden çok işteyiz malum :126:

Ben de mi alsam masama acaba hep aklıma sokuyorsunuz eşim sonra sen nerden çıkarıyosun bunları diyor... Ben de "hiççç aklıma geldi öyle" diyorum... Yersee :9: :9:

canım sim olmayanları makineye bile atıyorlar :53:

benimki de beyaz Kader, yelken çiçeği sanırım :50:

:53: yok artık makineye çiçek mi atılır mı ilk defa duyuyorum :9: Benim de büyüğü beyaz hem ben bir gün size evimin fotosunu çekeyim.

benim evimde yok amaannemin evinde vardı bu gibi çiçekler, bircanında dediği gibi boş bir camsil sprey kutusuna su koyup balkonda fıslıyorduk :1: ya bu şekilde yada ıslak mendille silinebilir bence :31:

Ben de mi alsam masama acaba hep aklıma sokuyorsunuz eşim sonra sen nerden çıkarıyosun bunları diyor... Ben de "hiççç aklıma geldi öyle" diyorum... Yersee :9: :9:

:9::9::9:

Annem de gördü fotoğraftan çiçeği
Ben sana kaktüs alacaktım sevmezsin diye almaıdm ama bence ondan da alalım radyasyon için iyi dedi
Bende anne benim katta server var bütün bağlantılar orada küçücük kaktüs onların radyasyonuna yetmez ki dedim :9:

Eylül
Menekşe de seviyorum hatta öncelikli fikrim oydu
Sonra da benim burası pek güneş görmüyo acaba yetiş mi diye ikilemde kaldım ?

Bu bende ki çiçek için
15 günde bir 6-7 kaşık su verseniz yeterli, gölgede de yetişir demişler

menekşe direk güneşi sevmiyor kadercim.pencere önünde olsun yine aydınlık seviyor.
alttan veriyorsun suyunu..o da olur bir gün.:34: evde de seviyorsun sen zatenn:31:

menekşe direk güneşi sevmiyor kadercim.pencere önünde olsun yine aydınlık seviyor.
alttan veriyorsun suyunu..o da olur bir gün.:34: evde de seviyorsun sen zatenn:31:

Burda cam yok ki, karşımda balkon var tam
Balkonun kapısı ve camından güneş alıyor sadece yani

O zaman onu en iyisi evde yetiştirmek :31:

Back