• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Selam kızlarr.. Ev değiştirdik 2 ay önce biliyorsunuz..önceki evimiz 2+1 olduğundan oturma odamız yoktu. yeni evimizde kendimize oturma odası yapıyoruz yavaştan..koltuk aldık çok tatlı bi tane bi de tv aldık..Halı aldık. Çok güzel oldu.

Selam kızlarr.. Ev değiştirdik 2 ay önce biliyorsunuz..önceki evimiz 2+1 olduğundan oturma odamız yoktu. yeni evimizde kendimize oturma odası yapıyoruz yavaştan..koltuk aldık çok tatlı bi tane bi de tv aldık..Halı aldık. Çok güzel oldu.

çileğim pastam hayırlı olsun, güle güle oturunnn:16::16::16:

bence düğünden sonra böyle alışverişleri yapmak daha güzel, sakin sakin kafan rahat mobilya halı almak :31: hatırlıyorum sen bahariye halıları çok güzel demiştin bir keresinde .. ordan mı aldın bu sefer :31:

bence düğünden sonra böyle alışverişleri yapmak daha güzel, sakin sakin kafan rahat mobilya halı almak :31: hatırlıyorum sen bahariye halıları çok güzel demiştin bir keresinde .. ordan mı aldın bu sefer :31:

Burda onlardan yoktu biz daha düz bişi aldık dur özelden atayım beybi.

Sağol cancazım bizim salona sığmayan bi teklimiz vardı onu da koydum yanına fotoda görünmüyor.

koydum kızlar. cümleyi yazdım ama, oda aynı olmayacak. ilerde taşındığımda bu yemek odasına çileğin kanepesinin takımı uyar mı, sadece onu danışmak istiyorum sizlere.

kızlar yetişemiyorum sizeeee:52::52: bir yandan iş...

özüm geliyor, işleri toparlamam lazımmm:31: öpüyorum hepiniziiii:16::16::16::16:

Kızlar ben gelemedim yemekten sonra masam o kadar dağılmıştı ki aradığım hiç bir şeyi bulamıyordum kökten bir temizlik yaptım yarında arı gibi çalışmayı planlıyorum..

Selaaaamm hatuncanlarrr..
Ben de bugün biraz zorrr uyandım..Sanki uyku sineği ısırmış gibiyim..

Back