• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

huuuu kızlar nasılsınız... 2013 gelinleri bizi bastırmak üzere:))

ne var ne yok hayatınızda?? değişiklikler var mı? işe başlayan , işten ayrılan, eğitim alan, spora giden, kilo alan, hamile kalan:)))

evlilik yıldönümü kutlayan var mı peki?

ben iyim 8 aylık evliyim. her şey aynı. biraz iş yoğunluğu var. kışın geçmesini bekliyorum. bir kaç kilo aldım:((( öle işte.

öptm

dün misafir ağırladım ve çok yoruldum akşam çok geç gittiler, şimdi işteyim her yerim dökülüyor

ben evlendikten sonra kilo aldım kızlar:((( 5 kilo fazlam var ama eski pantolonlarımın içine giremiyom:(( ayın onunda da nikahımız kıyılalı 1 yıl olcak:52::52::52:

günaydın,
yaz gelmeden yemene içmene dikkat et biraz. bol su iç ama düzenli olarak:) belki faydası olur.
yıldönümünü kutlayacakmısınız

nikahımız nisanda düğünümüz haziranda oldu bakalım birşeyler düşünüyoruz ama kısmet artık:)) bol su içmek istiyorum da olmuor yürüyüşlere başladık eşimle kilo vermemm lasımm:26:

Ben de kilo aldımmm :50:
Henüz hamile değilim.
Çalışıyorum.
Yıldönümümüze 5 ay var, kısmetse o gün geldiğinde bi güzellik düşüneceğim :1:
Durumumu ne güzel özetledim di mi :9:

konumuz pasifleşmiş , herkes dağılmış ilkay ayşenur, paytak koala neerdesini kızlar... ben iyiyim, artık yeni hayatımıza iyice alıştık adapte olduk... arada gelirseniz yazın birbirimizden haberdar olalım...

ah ah haziranın onunda 1 yılımız olacak.nasıl geçmiş ya :(((

merhaba hati , evet benimde haziranın 10 unda elilik yıldönünüm,, nasılsın sen? var mı hayatında değişiklikler , en son bebek düşünüyorsun sanırım...

merhaba hati , evet benimde haziranın 10 unda elilik yıldönünüm,, nasılsın sen? var mı hayatında değişiklikler , en son bebek düşünüyorsun sanırım...

canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ?? evet bebek düşünüyoruz hala :49: ama çikolata kistim varmış ameliyat oldum.daha bebek olmadı sabırla bekliyoruz.sende değişiklik varmı :26:

Back