göz kırpmamı ve huzurlu geceler dememi yanlış anladıysanız bır daha selam vermem.Cevabmıı yazmıştım ama sılmışler.Bende kabahatkı sanalda sohbetinize katılıyorum.
günaydın kız ne habersin
göz kırpmamı ve huzurlu geceler dememi yanlış anladıysanız bır daha selam vermem.Cevabmıı yazmıştım ama sılmışler.Bende kabahatkı sanalda sohbetinize katılıyorum.
iyiyim kuzummm ben tam tarih ne işte onu sordum kaç eylülde diye..ben kına için bir kaaç salon bakıyorum pahalı lsun istemiyorum zaten orada ki otel 7-8 bin olacak boşuna bende vermeyeyim dedim ama güzel yerler 3bin 4 bin..siz hiç baktınız mı
kısmetse 7 eylül canım, doğduğum gün
ben düğün istemiyorum, yani öle maan aman olsun diye ama bizimkinde öyle fena bir istek varken ben hayır olmaz da demem.
henüz yer falan bakılmadı, ailelere döküldükten sonra olacak şeyler.dediğin rakamlar bizim için uçuk biraz.
kına gecem için kafamda bir konsept var bakalım, o düğün gibi olsun istiyorum.istanbul ayağı malum.bir de adanası var işin.
ama sana şey diyebilirim, google da kına gecesi diye yazar mısın bir organizasyon firması var.fuarda da gördük
edacım günaydın.
sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.:26:
şahsen ben sohbetinden ve paylaşımlarından çok memnunum.
sanada günaydın başakcığım,
teşekkür ederim ama sohbete gırmeyeceğım bundan sonra çok sağolll.[/COLOR]
hoşgeldinizgünaydın kızlar bende aranıza yenı katıldım
arya ve beste hoşgeldiniz..
bestecim, sonuna yaklaştık mı sınavlarınn
göremiyorum seni pek..:13:
ben de biraz kırgınlık içindeyim, düne göre çok şükür..
sen de iyisin inşallah kuzum
bizim tarihimiz belli ki zaten, üç aşağı beş yukarı oynar sadece.
Allah sağlık versin yeter ki , yolcularımızı bekliyoruz işte o vakit kararlaştırılacak kısmetse..
Sağolun kızlar iyiyim sizi sormalı
Eda anlamadım ?
Gerçek anlamda sordum ima ya da hesap sorarak neden yaptım demedim ki ben
Cevabın neden silindi içeriği nasıldı onu da bilemiyorum ama trip atmanı gerektirecek birşey demedim ben
eda neden böyle yapıyorsun, bak sana gelinliği bu başlıkta bulduk bizsanada günaydın başakcığım,
teşekkür ederim ama sohbete gırmeyeceğım bundan sonra çok sağolll.[/COLOR]
canım Allah yardımcın olsun, inşallah geçer uzman olursunherkese günaydınnnnnnnnnn
sınavlarla boğuşuyorum son 2 sınavım bitiyor inşallah bütünlemeye kalmazsam
kk ya da çok az uğrayabiliyorum , hepinizi çok özledim kızlar ya
o mesajda içerik olarak kötü bir şey yoktu ki, ben görmüştüm, neden silindi ki:44: kaderin de edanın da niyeti kötü değilllll ki :44:
Herkesin kendi tercihi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?