- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Yazıyorum hem de severek takipçim de var bekle beybi
takipçinim bebişimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıyorum hem de severek takipçim de var bekle beybi
takipçinim bebişimm
Kesinlikle öyle..
Ben 9 ay içinde evlendim , son dakikaya kadar da eksik bitmiyordu
İki ayağımız bi pabuca girdi ve eski eşimde kafamı kaşıyacak vaktm bile yoktu çok ta geç çıkıyordum
Eşim zaten panik biri, düğün gününe kadar bişeyler çıktı illa
bir harf neleri değiştiriyor, ben de düşünüyorum Kader'in ikinci evliliği mi acep diye
Çok fenasınnn
Bende şaşırdım yorumunu listeden görünce
Bi girdim ki eski işim yerine eski eşim yazmışım
çok aktif oynuyor o, hatta saatle oynadığında belli oluyor oyunda şirin baba kızıyor "bu yaptığın hiçte hoş değil, hmmm" diyor sende dene boş vakitlerinde oynarken en azından
evet sende onun üzerinden çek seninki yine iyiymiş, benim ki hem benim üzerimi açıyor, hem kendisinin; sonra ben uyanıyorum bir bakıyorum ikimizde iki büklüm olmuş üşüyoruz ve akıllı kocam yorganın üstünde uyuyor çekiyorum çekiyorum tabiki yorganı altından almaya gücüm yetmiyor sonra mecbur uyandırıyorum
çok fena uyku bastırdı :44:
ben çıkıyorum arkadaşlar, hoşçakalın
şekli buna benziyo bildiğimiz açma bükerek yapılıyo umarım begenirsiniz elossadan sonra sizlede paylaşayım yapın havanız olsun yeni gelinlerrrr
günaydın arkadaşlar
haftasonunu iple çekiyorummmm, çabuk gel haftasonu
günaydınlarr
sen de mi kriz..
Günaydın Kızlar
Kriz bende hafta sonunu iple çekiyorum şimdilik plan yok ama evimi toparlarım en azından ve kuaföre de gitmem gerek seninle aynı duyguları paylaşıyorum canım ya sürekli bir yorgunluk bir uyku halidir gidiyor
evet haftasonu ev dışında olunca haftam çok yorgun geçiyor, evi toparlıyamıyor, kendimle ilgilenemiyorum, dolayısıyla eşimle de karambole giden bir haftaiçi geçiriyorum şimdilik bu gibi durumlarda yorgunum deyip duruyorum, bir gün kızacak da ne zaman bilmiyorum senin gibi hoş planlarımız yok bizim doğumgünümü de pastayla geçiştireceğiz sanırım :44:
zamanını etkin kullanamadığını düşünüyorum ben
bizden çok önce çıkıyorsun,evin yakın.nerden baksan beşbuçukta evdesin.eşinin kursa gittiği
zamanları değerlendirip o gelene kadar temizlik ve yemek işlerini halledebilirsin.hafta sonuda sana kalırdı.
size daha doğrusu ben zamanı etkin kullanmaya gayret ederim, hayatım sevgiliden ibaret değil inan.
iş yoğunluğu, her gün trafikte geçen 3-4 saat zaman ( haftada olanı sen hesapla artık ) sonra arkadaşlarıma ve aileme
ayırmam gereken zaman.ve tabi kendime derken ....nasıl bir koşturmaca var sen düşün artık...
ben senin yerinde olsam kafayı yerdim
rahatıma düşkün olmamdan kaynaklanıyor bunlar. bir de yemeği çok yavaş yapıyorum, en az 1.5 saatimi alıyor
bir de yorulmak istemiyorum hayatın sevgiliden ibaret demedim zaten canım, bu şartlarda ondan ibaret olması imkansız zaten :44:
evin şehirden uzak olması beni atalete itiyor belki. çıkıp gezemiyorum, sadece haftasonu bir gün çıkıyorum. en ufak ihtiyacımı alacak küçük bir yer bile yok çevrede işten eve, evden işe sıkıcı geçiyor günler, kafamı dağıtamıyorum ve hep iş ortamındayım lojman olduğundan :44: