• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Her anlamda tercihlere saygı duyarım diyorum
Herkesin paşa gönlü bilir :3:

mustafa yıldızdoğan geldi aklıma :1: bizim ilçenin tek radyosu vardı küçükken, onun şarkılarını sık çalardı, biz de dinlerdik, öyle bir şarkısı vardı sallanan adam mustafa yıldızdoğanın da :1:

hoşgeldin bircan :) bitane (bir tane değil) sırdaş demekti biliyor musun :16: sanırım mesneviyle ilgili bir kitap okurken öğrenmiştim ve şaşırmıştım. yani bitanem derken sırdaşım da diyoruz :16:

merhaba şekerler :3:
nasılsınız;?herkes haftasonunu bekliyor anlaşılan .. bende hafta "günümü" bekliyorum, pazar günümü :16: planımız yok ama 2 haftadır kahvaltımızı dışarda yapıyoruz açık büfe :56: sonra yürüyüş yapıyoruz :16: ev işleri aksıyor ama keyfimden önemli değildir heralde dimi :9:

nasılsınız;?herkes haftasonunu bekliyor anlaşılan .. bende hafta "günümü" bekliyorum, pazar günümü :16: planımız yok ama 2 haftadır kahvaltımızı dışarda yapıyoruz açık büfe :56: sonra yürüyüş yapıyoruz :16: ev işleri aksıyor ama keyfimden önemli değildir heralde dimi :9:

merhaba ilkay :) aksasın boşver, bebiş olunca bu keyfi de bulamayabiliriz, bence çok iyi yapıyorsunuz :31:
carpe diem diyorum :16:

senin keyfini yirim...:9::9:

hoşgeldin canım:16::16:

ohh maşallahh, ne güzel yapıyorsunuz..:29:
boşver anacım eninde sonunda bize bakıyor temizlik..öle de olcek böle de:1::1:

hoşgeldin bircan :) bitane (bir tane değil) sırdaş demekti biliyor musun :16: sanırım mesneviyle ilgili bir kitap okurken öğrenmiştim ve şaşırmıştım. yani bitanem derken sırdaşım da diyoruz :16:

Hoşbulduk canım.. Bilmiyordum canım ama çok güzel gerçekten sırdaşımıza birtanem diyoruz:16:

Hoşgeldin canım :3: Bence de keyfinden önemli değil canım eminim evinde pırıl pırıldır.. Bence bugünlerin tadını çıkaralım...

Canım sinemaya gitmeyi düşünüyoruz da Cem Yılmaz'a giden var mı aranızda????

Hoşbulduk canım.. Bilmiyordum canım ama çok güzel gerçekten sırdaşımıza birtanem diyoruz:16:

Hoşgeldin canım :3: Bence de keyfinden önemli değil canım eminim evinde pırıl pırıldır.. Bence bugünlerin tadını çıkaralım...

arkadaşım gitmişti geçtiğimiz hafta, ben müsait olamadığımdan çağırmıştı ama gidemedik birlikte.
bu c.tesi müsait olursak gidelim diyeceğim ben de:31: biraz da gülelim yavv:9::9:
dün bensiz kıyamet gününe gitti adam:19: ama beğenmemiş:23:

merhaba ilkay :) aksasın boşver, bebiş olunca bu keyfi de bulamayabiliriz, bence çok iyi yapıyorsunuz :31:
carpe diem diyorum :16:

senin keyfini yirim...:9::9:

hoşgeldin canım:16::16:

ohh maşallahh, ne güzel yapıyorsunuz..:29:
boşver anacım eninde sonunda bize bakıyor temizlik..öle de olcek böle de:1::1:

iyi yapıyorum dimi kızlar :9:
biz gittik bircan, ben çok beğendim :31: duygu durumumu oldukça yükseltmişti :9: ama tabi klasik cem yılmaz, genel olarak bel altı esprileri vardı :34:

arkadaşım gitmişti geçtiğimiz hafta, ben müsait olamadığımdan çağırmıştı ama gidemedik birlikte.
bu c.tesi müsait olursak gidelim diyeceğim ben de:31: biraz da gülelim yavv:9::9:
dün bensiz kıyamet gününe gitti adam:19: ama beğenmemiş:23:

iyi yapıyorum dimi kızlar :9:
biz gittik bircan, ben çok beğendim :31: duygu durumumu oldukça yükseltmişti :9: ama tabi klasik cem yılmaz, genel olarak bel altı esprileri vardı :34:

Süper benim de kahkaha atmaya çok ihtiyacım var :9: :9: biz de hafta içi bir akşam gitmeyi planlıyoruz da bakalım 2 arkadaşımız var onlar da bizi bekleyin dediler ne zamandır müsait olamadılar eşimle bir konuşayım bakalım cuma akşam gideriz belki :)))

Boşver şekertoş yaa keyfine bakkk.. Nasıl olsa gene kirleniyo dermişim :)))

dimi :9: neyse ya olduğu kadar bu temizlik işleri.. napayım tek tatil günümü temizliğe harcayınca gece yatağa yattığımda ağlıyorum :5:

Al benden de o kadar.. hatta bi ton yemekli misafir ağırladım canım çıktı diye bugün çok mutsuzum.

Al benden de o kadar.. hatta bi ton yemekli misafir ağırladım canım çıktı diye bugün çok mutsuzum.

bende kalabalık misafirden sonra senin gibi oluyorum, onları uğurluyorum mesela sonra gidiyorum mutfağı topla falan filan koltuğa oturduğumda etrafıma bakıyorum saf gibi :1:

bende kalabalık misafirden sonra senin gibi oluyorum, onları uğurluyorum mesela sonra gidiyorum mutfağı topla falan filan koltuğa oturduğumda etrafıma bakıyorum saf gibi :1:

Ben de ilk kalabalık misafirimde senin gibi olmuştum İlkay :9:
Sizlere en azından misafirin ardından dolmayı iyi dizseydin keşke, pilavın suyu çok mu olmuş diyen bir eltiniz olmamıştır ben bir de bu tiplerle uğraşıyorum :9:

Benim saflığım gitmedi geceden beri üstüne hasta oldum her biyerim tıkalı beybi.

Sizlere en azından misafirin ardından dolmayı iyi dizseydin keşke, pilavın suyu çok mu olmuş diyen bir eltiniz olmamıştır ben bir de bu tiplerle uğraşıyorum :9:

Valla bi de sen yap ta biz yiyelim diyeydin :))

aman sende ağzının payını ver de bir daha demesin, sustukça uzuyor bu tür muhabbetler. bir kere konuşacaksın sonra rahat edeceksin, küserse kendi sorunu :9:

Back