• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

göz kırpmamı ve huzurlu geceler dememi yanlış anladıysanız bır daha selam vermem.Cevabmıı yazmıştım ama sılmışler.Bende kabahatkı sanalda sohbetinize katılıyorum.

edacım günaydın.:31:
sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.:26:

şahsen ben sohbetinden ve paylaşımlarından çok memnunum.

günaydın kız ne habersin:27::27:

Sağolun kızlar iyiyim sizi sormalı

göz kırpmamı ve huzurlu geceler dememi yanlış anladıysanız bır daha selam vermem.Cevabmıı yazmıştım ama sılmışler.Bende kabahatkı sanalda sohbetinize katılıyorum.

Eda anlamadım ?
Gerçek anlamda sordum ima ya da hesap sorarak neden yaptım demedim ki ben
Cevabın neden silindi içeriği nasıldı onu da bilemiyorum ama trip atmanı gerektirecek birşey demedim ben :3:

iyiyim kuzummm ben tam tarih ne işte onu sordum kaç eylülde diye..ben kına için bir kaaç salon bakıyorum pahalı lsun istemiyorum zaten orada ki otel 7-8 bin olacak boşuna bende vermeyeyim dedim ama güzel yerler 3bin 4 bin..siz hiç baktınız mı:9:

kısmetse 7 eylül canım, doğduğum gün:31:
ben düğün istemiyorum, yani öle maan aman olsun diye ama bizimkinde öyle fena bir istek varken ben hayır olmaz da demem.
henüz yer falan bakılmadı, ailelere döküldükten sonra olacak şeyler.dediğin rakamlar bizim için uçuk biraz.:31:

kına gecem için kafamda bir konsept var bakalım, o düğün gibi olsun istiyorum.istanbul ayağı malum.bir de adanası var işin.:29:
ama sana şey diyebilirim, google da kına gecesi diye yazar mısın bir organizasyon firması var.fuarda da gördük:31:

edoşşş kzu yanlış anlaşılma olmuştur yaaa gel sen muhabbete canım..Bizi mahrum etm kendinden canım:29::29:

kısmetse 7 eylül canım, doğduğum gün:31:
ben düğün istemiyorum, yani öle maan aman olsun diye ama bizimkinde öyle fena bir istek varken ben hayır olmaz da demem.
henüz yer falan bakılmadı, ailelere döküldükten sonra olacak şeyler.dediğin rakamlar bizim için uçuk biraz.:31:

kına gecem için kafamda bir konsept var bakalım, o düğün gibi olsun istiyorum.istanbul ayağı malum.bir de adanası var işin.:29:
ama sana şey diyebilirim, google da kına gecesi diye yazar mısın bir organizasyon firması var.fuarda da gördük:31:

allahım hayırlısını versin inşallah bu arada özelden attığın mesaj içinde teşekkür derim tatlım...Doğru nasıl geçti fuar unutmuştum ben onu yaaaaa....Adı ne ki firmanın...hemen bakıyorum canım:52:

sanada günaydın başakcığım,
teşekkür ederim ama sohbete gırmeyeceğım bundan sonra çok sağolll
.[/COLOR]

Eda ben sohbete girme mi dedim neden bu kadar büyütüyorsun anlamadım
Merak ettiğim birşeyi sordum, bi daha da birşey sormam tamam
İstersen diğerleri gibi buna da cevap verme ama bu topik bana ait değil istediğin gibi girebilirsin

herkese günaydınnnnnnnnnn :16::16::16::16::16:
sınavlarla boğuşuyorum son 2 sınavım bitiyor inşallah bütünlemeye kalmazsam:9::9::9::9:
kk ya da çok az uğrayabiliyorum , hepinizi çok özledim kızlar ya :48::48::48::48:

ben de biraz kırgınlık içindeyim, düne göre çok şükür..:31:
sen de iyisin inşallah kuzum:29:

bizim tarihimiz belli ki zaten, üç aşağı beş yukarı oynar sadece.:17:
Allah sağlık versin yeter ki , yolcularımızı bekliyoruz işte o vakit kararlaştırılacak kısmetse..:17:

yolcular ne zaman geliyor :52: hayırlı bir işe daha resmen imza atıyoruz :10:

Sağolun kızlar iyiyim sizi sormalı

Eda anlamadım ?
Gerçek anlamda sordum ima ya da hesap sorarak neden yaptım demedim ki ben
Cevabın neden silindi içeriği nasıldı onu da bilemiyorum ama trip atmanı gerektirecek birşey demedim ben :3:

o mesajda içerik olarak kötü bir şey yoktu ki, ben görmüştüm, neden silindi ki:44: kaderin de edanın da niyeti kötü değilllll ki :44:
sanada günaydın başakcığım,
teşekkür ederim ama sohbete gırmeyeceğım bundan sonra çok sağolll
.[/COLOR]
eda neden böyle yapıyorsun, bak sana gelinliği bu başlıkta bulduk biz:31: ben seni çok seviyorum, sanatçısız kalmayalım, hayat damarlarımızı koparma :14: Atatürk'ü hatırla :14:

herkese günaydınnnnnnnnnn :16::16::16::16::16:
sınavlarla boğuşuyorum son 2 sınavım bitiyor inşallah bütünlemeye kalmazsam:9::9::9::9:
kk ya da çok az uğrayabiliyorum , hepinizi çok özledim kızlar ya :48::48::48::48:
canım Allah yardımcın olsun, inşallah geçer uzman olursun :24:

bilmiyorum ama eda gitmesin.
işyerinden biri beni monalisaya benzetti, ben o kadar yaşlı mıyım ya :19: tamam cuma yeni yaşıma gireceğim ama o kadın nerden baksan 35 üstü :20:

kızlar canan karatay'ı dinleyip su şişemin içine limon kattım, tatlı ekşi bir su oldu :10: tabi ben hastalıktan dolayı yaptım, ama şu taş devri olayını ciddi ciddi düşünmeye başladım daha sağlıklı yaşam için, eşim de göbüşü eritir hem:31: karatay diyeti bölümünde bir arkadaş bir seneden 48 kilo vermiş:53: bi o başlıpa bakayım neler yapıyorlar

Back