- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarrr...Ben yüne boğazık burnum berbat şekilde uyandım..Bu kış hastalık yakamı bırakmayacak sanırım![]()
rahat mı göbek adım..ben de yalnız kalmayı bilhassa çok severim o yüzden yalnız sinemaya gider, yemek bile yerim.
zamanla yemek yapman hızlanır sanıyorum.bu biraz alışkanlıkla ilgili olsa gerek..eğer h.içi işlerinin büyük bir kısmını halletmiş olsan h.sonu size kalır.
sonra yakın yerlere gezmeye gidebilirsiniz.bildiğim oralarda kaplıca vs var.güzel olurdu mesela...
bulunduğunuz çevrenin etkisi tabi ki çok büyük.ama şimdi çekip gitmeniz söz konusu değil ise daha nasıl yaşabilir
bir hal alabilir buna bakmak lazım.ne bileyim, bir şekilde merkezi bir yer vardır.15 günde bir ya da en kötü ayda bir alış veriş için
çıktığında aklında olan ya da önceden hazırladığın listenle her şeyi alabilirsin hem de deşarj olursun![]()
yollar kapalı diye oturup beklemektense bu o tıkalı olan yolları açmayı seviyorum sanırım.![]()
günaydın kuzular![]()
geçen hafta ben eğitimdeydimElifff nerelerdesin kuzum sen
Günaydın kızlarrr...Ben yüne boğazık burnum berbat şekilde uyandım..Bu kış hastalık yakamı bırakmayacak sanırım![]()
kişisel gelişim uzmanı gibi konuşmuşsunhaklısın canım
haftasonu zaten bana kalıyor ve ondan haftasonunu bekliyorum
tabi bana kalması haftalık temizlik ve alışveriş, kocişle film seyretmek, dışarda bir şeyler yemek gibi şeyler
daha demin eşim, sadece güzel bir gün dilemek için aramışgörüşmeyeli bir saat olmuştu
tatlımmmm benim
![]()
günaydın çileğim, geçmiş olsun çookk..:26: o kadar yorgunluğun üstüne...
bende de kırgınlık var dünden beri.:2:
ben çok hayat hikayesi okurum.kırık dökük, parçalanmış, kimi zaman yeniden doğmuş, çok vasat şeyler.
şükrü öğretiyor bana.sızlandım epeyce zaman ama elime bir şey geçmedi.bir de en büyük çocuğum.
sıkıntıları bire bir yaşadım.kolay yaşamadım hiç bir şeyi.kendim yaşadım bir de görerek öğrenmeye çalışıyorum.
geçen hafta ben eğitimdeydimbu haftada ancak girebildim ne yapıyorsunuz
geçmiş olsun tatlım..Benim bebişimde hasta o haliyle koşturuyor![]()
allah şifa versin canım ya..netcad çizim eğitimiydi canım burada bizim kurumda çok oluyor...ben de hastayım, çok fena öksürüyorum, taş devri diyetine mi başlasak dedik kendi kendimize :44:
neler öğrendin eğitimde canım? keşke bizim kurum da yapsa, ama psikologlar yok gibi görülüyor bu kurumda, adımız yok![]()
günaydın çileğim, geçmiş olsun çookk..:26: o kadar yorgunluğun üstüne...
bende de kırgınlık var dünden beri.:2:
ben çok hayat hikayesi okurum.kırık dökük, parçalanmış, kimi zaman yeniden doğmuş, çok vasat şeyler.
şükrü öğretiyor bana.sızlandım epeyce zaman ama elime bir şey geçmedi.bir de en büyük çocuğum.
sıkıntıları bire bir yaşadım.kolay yaşamadım hiç bir şeyi.kendim yaşadım bir de görerek öğrenmeye çalışıyorum.
allah şifa versin canım ya..netcad çizim eğitimiydi canım burada bizim kurumda çok oluyor...
eylüüüülll naber kuzuk...tam tarihin belli oldumu 7 ay yazıyor![]()
İyiyim çok şükür sizi sormalı ?
Neden göz kırpıp duruyorsunuz ama
Geçen de başka topikte saat daha 18:00 mesaim bitti çıkıyorum diye
Güle güle Kader 'huzurlu geceler'yazmanızı anlamamıştım :44:
ben de biraz kırgınlık içindeyim, düne göre çok şükür..![]()
sen de iyisin inşallah kuzum
bizim tarihimiz belli ki zaten, üç aşağı beş yukarı oynar sadece.
Allah sağlık versin yeter ki , yolcularımızı bekliyoruz işte o vakit kararlaştırılacak kısmetse..![]()