2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın kızlarrr...Ben yüne boğazık burnum berbat şekilde uyandım..Bu kış hastalık yakamı bırakmayacak sanırım

kişisel gelişim uzmanı gibi konuşmuşsun haklısın canım haftasonu zaten bana kalıyor ve ondan haftasonunu bekliyorum tabi bana kalması haftalık temizlik ve alışveriş, kocişle film seyretmek, dışarda bir şeyler yemek gibi şeyler

daha demin eşim, sadece güzel bir gün dilemek için aramış görüşmeyeli bir saat olmuştu tatlımmmm benim

ben de hastayım, çok fena öksürüyorum, taş devri diyetine mi başlasak dedik kendi kendimize :44:
neler öğrendin eğitimde canım? keşke bizim kurum da yapsa, ama psikologlar yok gibi görülüyor bu kurumda, adımız yok

Günaydın kızlarrr...Ben yüne boğazık burnum berbat şekilde uyandım..Bu kış hastalık yakamı bırakmayacak sanırım

günaydın çileğim, geçmiş olsun çookk..:26: o kadar yorgunluğun üstüne...
bende de kırgınlık var dünden beri.:2
:

ben çok hayat hikayesi okurum.kırık dökük, parçalanmış, kimi zaman yeniden doğmuş, çok vasat şeyler.
şükrü öğretiyor bana.sızlandım epeyce zaman ama elime bir şey geçmedi.bir de en büyük çocuğum.
sıkıntıları bire bir yaşadım.kolay yaşamadım hiç bir şeyi.kendim yaşadım bir de görerek öğrenmeye çalışıyorum.

Sorma dün yemekli 12 kişi ağırladım üzerimden tır geçmiş gibiydim artık :)) Bütün yemekleri de beğendiler şükür.

Geçmiş olsun canım bir başladımı uzun sürüyor bu sene bana da aynısı olmuştu içtiğin şeyleri hastalık bitti diye bırakma bir süre daha içmeye devam et :)))

geçen hafta ben eğitimdeydimbu haftada ancak girebildim ne yapıyorsunuz

geçmiş olsun tatlım..Benim bebişimde hasta o haliyle koşturuyor

İyim canım çalışıyorum yoğun ama şu an çalışasım yok maalesef keyfim yerine gelsin çalışmaya başlıcam..

allah şifa versin canım ya..netcad çizim eğitimiydi canım burada bizim kurumda çok oluyor...

eylüüüülll naber kuzuk...tam tarihin belli oldumu 7 ay yazıyor

allah şifa versin canım ya..netcad çizim eğitimiydi canım burada bizim kurumda çok oluyor...

eylüüüülll naber kuzuk...tam tarihin belli oldumu 7 ay yazıyor

ben de biraz kırgınlık içindeyim, düne göre çok şükür..
sen de iyisin inşallah kuzum

bizim tarihimiz belli ki zaten, üç aşağı beş yukarı oynar sadece.
Allah sağlık versin yeter ki , yolcularımızı bekliyoruz işte o vakit kararlaştırılacak kısmetse..

göz kırpmamı ve huzurlu geceler dememi yanlış anladıysanız bır daha selam vermem.Cevabmıı yazmıştım ama sılmışler.Bende kabahatkı sanalda sohbetinize katılıyorum.

iyiyim kuzummm ben tam tarih ne işte onu sordum kaç eylülde diye..ben kına için bir kaaç salon bakıyorum pahalı lsun istemiyorum zaten orada ki otel 7-8 bin olacak boşuna bende vermeyeyim dedim ama güzel yerler 3bin 4 bin..siz hiç baktınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…