2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar bende oje seviyorum ama uzaktan :1:
Yani başkasında beğeniyorum ama kendim de sevmiyorum
Ellerim ve tırnaklarım minik, ilkokula giden yeğenlerimin yüzükleri bile aynı parmaklarımıza oluyo.. O derece yani
Tırnaklarım da kısacık hem, böyle oje sürünce daha bi gözüme batıyo sevmiyorum :17:

Bende ojenin sadece kokusunu seviyorum onun dışında hiç kullanmadım..

Güle güle kullan beybiii

Benim de şirinler köyüm varrrrrr..çok zevklii

Ben evlendim evleneli oje sürmüyorum sür çıkar sür çıkar sinir oluyorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

teşekkürler tatlım :16:
arkadaşımdan gördüm bende o oyunu .. telefonun saatini ileri alarak, hile yaparak oynuyor o ama ben öyle oynamıyorum öyle yaparsam çok vakit kaybediyorum telefonla. bahçemi ekiyorum bitince telefon uyarıyor gidiyorum topluyorum :9: :55:
bende evlendiğimden beri sadece regl dönemlerimde sürüyorum, dediğin gibi zor oluyor :23:

Bende ojenin sadece kokusunu seviyorum onun dışında hiç kullanmadım..

Sen benden de betermişsin :1:
Ben nadiren kullandım, başkalarında çok beğeniyorum ama hele de tırnak yapısı uzun olan kişilerin
Benim kısacık tırnak uzatmayı da sevmem, uzatsam da hoş durmuyo zaten

Sözüm de filan french yaptırdım, kadın boşuna yaptırıyorsun dedi :1:
Manikür için kesecek et bulamadık tırnak kenarlarımda kanattı pis :63:
Tırnakların da çok minik belli bile olmuyo dedi.. :17:

teşekkürler tatlım :16:
arkadaşımdan gördüm bende o oyunu .. telefonun saatini ileri alarak, hile yaparak oynuyor o ama ben öyle oynamıyorum öyle yaparsam çok vakit kaybediyorum telefonla. bahçemi ekiyorum bitince telefon uyarıyor gidiyorum topluyorum :9: :55:
bende evlendiğimden beri sadece regl dönemlerimde sürüyorum, dediğin gibi zor oluyor :23:

:30::30:aaa kırk yıl düşünsem aklıma gelmezz..bahçe genişletmek için belki iyi olabilir aslında..

HATUNLARR YAA BENİM Bİ DERDİM VARRR...Eşim bütün yorganı üstüne çekiyo gecee :84::84::84::60::60:

SELAM KIZLAR NABERSİNİZ :9:ders çalıştım sabahtan beri ev toparladım annemin gününe gitcem şimdi eşim bugün nöbetçi akşama görüşürüz :54:

:30::30:aaa kırk yıl düşünsem aklıma gelmezz..bahçe genişletmek için belki iyi olabilir aslında..

HATUNLARR YAA BENİM Bİ DERDİM VARRR...Eşim bütün yorganı üstüne çekiyo gecee :84::84::84::60::60:

çok aktif oynuyor o, hatta saatle oynadığında belli oluyor oyunda şirin baba kızıyor "bu yaptığın hiçte hoş değil, hmmm" diyor :9: sende dene boş vakitlerinde oynarken en azından :9:

evet sende onun üzerinden çek :9: seninki yine iyiymiş, benim ki hem benim üzerimi açıyor, hem kendisinin; sonra ben uyanıyorum bir bakıyorum ikimizde iki büklüm olmuş üşüyoruz ve akıllı kocam yorganın üstünde uyuyor :9: çekiyorum çekiyorum tabiki yorganı altından almaya gücüm yetmiyor sonra mecbur uyandırıyorum :9:

kuzucum 2 tane yorgan koy herkesin kendi yorganı olsun rahat edersin , hastalanma sonra açıkta kalıp :29::29::29:

kuzucum 2 tane yorgan koy herkesin kendi yorganı olsun rahat edersin , hastalanma sonra açıkta kalıp :29::29::29:

Ay teklif ettim şekerim yoookkk olmaz öyle şey diyo :))) valla dün banyo yapıp yattım bi de üstümü açmış sıpa şimdi hapşuruyorum :27::27:

çok aktif oynuyor o, hatta saatle oynadığında belli oluyor oyunda şirin baba kızıyor "bu yaptığın hiçte hoş değil, hmmm" diyor :9: sende dene boş vakitlerinde oynarken en azından :9:

evet sende onun üzerinden çek :9: seninki yine iyiymiş, benim ki hem benim üzerimi açıyor, hem kendisinin; sonra ben uyanıyorum bir bakıyorum ikimizde iki büklüm olmuş üşüyoruz ve akıllı kocam yorganın üstünde uyuyor :9: çekiyorum çekiyorum tabiki yorganı altından almaya gücüm yetmiyor sonra mecbur uyandırıyorum :9:

hahaha süper yaa şirin babayı bi kızdırayım ben de..
Aynen bizde büklüm büklüm uyanıyoruz :120:

hahaha süper yaa şirin babayı bi kızdırayım ben de..
Aynen bizde büklüm büklüm uyanıyoruz :120:

kızdır bence de :9:
eşim biraz daha alıştı ama biriyle uyumaya :9: şimdi daha az açıyor üstümüzü ve o da uyanıyor gece artık bakıyor üstümüz açık hemen örtüyor maşallah önceden yorganı çekiştirmelerimle bile uyanmazdı :9:

Back