2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben de bakıcam kısmetse buraya da bir türlü bakamadım... :8:

Çilek canım Allah kolaylık versin sana, soğuklarda iyi taşınmayı göze alabildin.
Baya soğuk bugün de hava, inşallah senin evinin işleri bitmiştir.... :106:

Eylül'cüm valla burada da tipi var, Bir yağıyor bir duruyor.
Bir türlü adam akıllı yağmadı ki, şöyle yollar kapanaydı, evde mahsur kalaydık...
Muhteşem olurdu valla... :27: :27:

İlkay'cım hoş geldin... Ben varım, ama birazdan yemeğe gidicem... :56:
Gelince artık bol bol sohbet ederiz.

Krizsavar, alemsin canım ya.... :9:
Çocuk psikolojisi ile uğraşmak nerden çıktı şimdi? :44:

dışarı çıkamasaydık, işe gidemeseydik, kocalarımızla evde pinekleseydik keşke :31:

Dün kar nedeniyle parmağımdaki dikişleri aldıramadım.
İnşallah bu akşam fırsatını bulup aldıracağım, baya baya geçmiş sayılır.
Dün akşam pansuman yaptıkta. Şimdi de dikişleri alırken canım yanar mı onun düşüncesi rahatsız ediyor beni... :18:

inşallah acımaz tatlım, acısa da eminim kestiğin andaki kadar bir acın olmayacaktır:31:

Merhaba canım evet bugün pek kimse yok benim de hiç bir şey yapasım yok kendimi zorluyorum çalışmak için

benimde yok, ki zaten görüşmem yok çok şükür sabahtan vardı sadece, yine kitaplara dalacağım :68:

Dün kar nedeniyle parmağımdaki dikişleri aldıramadım.
İnşallah bu akşam fırsatını bulup aldıracağım, baya baya geçmiş sayılır.
Dün akşam pansuman yaptıkta. Şimdi de dikişleri alırken canım yanar mı onun düşüncesi rahatsız ediyor beni... :18:

İnşallah canın yanmaz canım ya...

dışarı çıkamasaydık, işe gidemeseydik, kocalarımızla evde pinekleseydik keşke :31:

Keşkeeeee ama nerde bizde o şans eşim beni sabah servise bıraktı eve geri döndü işe de az önce gitti...

inşallah acımaz tatlım, acısa da eminim kestiğin andaki kadar bir acın olmayacaktır:31:

İnşallah canım ya.... Eminim dediğin gibi öyle bir acı olmayacaktır.
Hoş kesince de kestikten sonra da, iğne vurduğu acının yerindeki acı gibi olmadı.. :18:
O berbat birşeydi...
Bunun öyle olacağını sanmam... Ama yine de can işte.. :31:

İnşallah canım ya.... Eminim dediğin gibi öyle bir acı olmayacaktır.
Hoş kesince de kestikten sonra da, iğne vurduğu acının yerindeki acı gibi olmadı.. :18:
O berbat birşeydi...
Bunun öyle olacağını sanmam... Ama yine de can işte.. :31:

Allah kolaylık versin canım :31: şöyle düşünelim o zaman; bu parmağınla ilgili son acın, tabii eğer acırsa:34:

selam kızlarr:3::3:

valla ara ara burada hava öyle bir coşuyor ki göz gözü görmüyor..ben de mutfağa geçtim arkadaşla,
bugün yemek getirmedim evden.mutfakta şehriyeli mercimek ve patates yaptık.:56:

amma zahmetli oluyor iş yerinde yemek işi yav.o yüzden evden getirmek daha mantıklı geliyor bana.:28:

acı acı dedinizde bırakın kesiği de ( canı yandımı insanın o da feci tabiki de:29: ) amaaaaa
ya doğum acısı:18::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çok tatlıdır-kimin değil ki :9: - nasıl olur bilmem..hele yaş ilerledikçe daha bir rahatına düşkün oluyor insan:8: ( şahsen ben:1::1: )

Selam Eylül hoş geldin:3:
Bende kansız olduğumdan çok üşürüm
bu havalarda evden çıkasım bile gelmiyor
Bugün içerde mi yemek yesek dedim işyerinde
Eşim çıkmak istiyor, onların orası müsait değilmiş
Tamam dedim o zaman bende seni yalnız bırakmıyım :13: Birazdan çıkarız sanırım

Belki bir iki de kar topu atarım ona :1:

afiyet olsun Kadercim size.:31:

özüm olsaydı ben de bu hava da kesin dışarı çıkardım:27:
ama zaten 3 kişiyiz bugün burada..pek iş de yapamadım zaten:27:

şuan deli gibi yağdığı anlar biri meselaaa:4:

6'da çıkıyorum hem benim facebook yok başka topiklere bakayım:)))

hi hi yanlış hatırlamışım :1:
farklı konulara takılabilirsin evet zira bugün buraya birileri gelecekmiş gibi görünmüyor :ssz: neler yapıyorsun? alıştın mı işle birlikte devam ettirdiğin ev hayatına? ev işlerine?

Back