2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Aslında çok rahat bir yer ama bazen düşünemiyorlar işte zaten burada da kar durdu yollar da iyiymiş:)))

Bu arada eşim eve erken gelmiş bana yemek hazırlıyormuş bakalım ne yapacak:)))) (Kesin menemen yapar bir onu biliyor çünkü:9::16:)

Olsun sıcacık huzurlu bir evde menemen bile en güzel yemek gibi olur sevdiğinle :16:
Benimde eşim bugün erkenci
Kendi dedi zaten yemekler benden diye :1:
Ama ben bayağı zor giderim gibi, metrobüs bu havada sıkıntı oluyor daha doğrusu gelmiyor bile boş boş bekliyoruz:19:
Başka türlü gideceğimden yolu uzatmış olacağım

Olsun sıcacık huzurlu bir evde menemen bile en güzel yemek gibi olur sevdiğinle :16:
Benimde eşim bugün erkenci
Kendi dedi zaten yemekler benden diye :1:
Ama ben bayağı zor giderim gibi, metrobüs bu havada sıkıntı oluyor daha doğrusu gelmiyor bile boş boş bekliyoruz:19:
Başka türlü gideceğimden yolu uzatmış olacağım

Yol gerçekten zor canım ya Allah yardımcın olsun....

Eşim düşünemezdi böyle şeyler ama geçen hafta konuşma yaptım yavaş yavaş taşlar kırılıyo galiba menemen çok severim zaten doğalgazı da açar ev de ısınır daha ne isterim ki:16:

Yol gerçekten zor canım ya Allah yardımcın olsun....

Eşim düşünemezdi böyle şeyler ama geçen hafta konuşma yaptım yavaş yavaş taşlar kırılıyo galiba menemen çok severim zaten doğalgazı da açar ev de ısınır daha ne isterim ki:16:

Zamanla daha da iyi olur inşallah
Şimdi yeni olduğundan alışma süreci sizin
Eskiden annesi evdeymiş herşey hazır olurmuş
Şimdi sende çalıştığından ve annesi değil eşi olduğundan 'hayat müşterek deyip' bişeylerin ucundan tutması gerektiğini öğrenecek inşallah :16:

kızlr günaydın dün eğitimim vardı acilen çıktım öyle cuma akşama kadar olacak yazamıcam size öpüldünüz hepiniz kuzular

günaydın kızlar :16: eylülcüm son yedi ayı da görmüşsün ne güzel ne güzel :31:

:17:evet yaa gerçi ben doğmadan don biçerken bir yandan da ihtiyatlı oluyorum..:26:
çok iş var çokk..nasıl altından kalkıcaz diyorum hep

bence hemen evlenin, böylece o işleri yapmaya gerek kalmaz ve altından kalkarsınız :9: ben hep öyle düşündüm :31: mükemmel diye bir şey yok ki ve o işler hiç bitmiyor, daha iyisi olabilir, biraz daha zaman diye düşünüp duruyorsun.

bence hemen evlenin, böylece o işleri yapmaya gerek kalmaz ve altından kalkarsınız :9: ben hep öyle düşündüm :31: mükemmel diye bir şey yok ki ve o işler hiç bitmiyor, daha iyisi olabilir, biraz daha zaman diye düşünüp duruyorsun.

gönül istiyorda ya şartlar canım:31: ailesi de burada değil ki başka sıkıntıları var atlatmaları gereken:26:
yoksa belki daha çabuk olabilirdi..bunun yanı sıra mayısa kadar ben bir hazırlık yapacak durumda değilim.
işler çok yoğun oluyor..sonrasında yaz dönemi ve sıcaklar..hemen de olabilir ama olası aksaklıklar ya da istemediğim şeyler olabilir hayırlısı
diyorum.ben 30 aşıma kadar beklemişim zaten:9::9::9:

Günaydın kızlar, bende geldiiimm...

Bircan, ay dönümün nasıl geçti? Eşin ne yemekler yapmış? İnşallah güzel geçmiştir.

Biz eşimle hala didişiyoruz... :9: :9:

Karlı bir İstanbul sabahından herkese kocaman günaydınlar :16:

Zamanla daha da iyi olur inşallah
Şimdi yeni olduğundan alışma süreci sizin
Eskiden annesi evdeymiş herşey hazır olurmuş
Şimdi sende çalıştığından ve annesi değil eşi olduğundan 'hayat müşterek deyip' bişeylerin ucundan tutması gerektiğini öğrenecek inşallah :16:

Canım Günaydın eşim hiç ailesinin yanında kalamamış ailesi köydeymiş o merkezde yurtta kalmış okul bitince de İstanbul'a gelmiş hep ablasının ya da abisinin yanında kalmış ilk defa kendine ait bir şeleri oluyor odası dolabı eşyası zor zamanlar geçirmiş yani o yüzden yavaş yavaş alışacak...:)))

Dün akşam bana patates kızartmış menemen yapmış sofrayı hazırlamış sonra durağa beni almaya gelmişti:16:

Karlı bir İstanbul sabahından herkese kocaman günaydınlar :16:

Canım Günaydın eşim hiç ailesinin yanında kalamamış ailesi köydeymiş o merkezde yurtta kalmış okul bitince de İstanbul'a gelmiş hep ablasının ya da abisinin yanında kalmış ilk defa kendine ait bir şeleri oluyor odası dolabı eşyası zor zamanlar geçirmiş yani o yüzden yavaş yavaş alışacak...:)))

Dün akşam bana patates kızartmış menemen yapmış sofrayı hazırlamış sonra durağa beni almaya gelmişti:16:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Ne güzel ne güzeelll...
Maşallah canım... :16:

Günaydın kızlar, bende geldiiimm...

Bircan, ay dönümün nasıl geçti? Eşin ne yemekler yapmış? İnşallah güzel geçmiştir.

Biz eşimle hala didişiyoruz... :9: :9:

Günaydın canım ay dönümümüz bugün akşam için pasta yaptım sadece..

Ama dün eşim papates kızartmış menemen yapmış sofrayı hazırlamıştı bir de beni durağa almaya gelmişti:9:

Günaydın ahali :3:

Günaydın canım sabah nasıl geldin yollar nasıldı?

benimki de dün fırında patatesli kıymalı yemek yapmış, fırın yemeklerinde usta. sabah da kahvaltı hazırladı, gülerek söyleniyor "oh ne rahatsın yemekler kahvaltılar" diye :9: ama dün çok hastaydım, bacaklarımın ağrısından uyuyamadım :14:

benimki de dün fırında patatesli kıymalı yemek yapmış, fırın yemeklerinde usta. sabah da kahvaltı hazırladı, gülerek söyleniyor "oh ne rahatsın yemekler kahvaltılar" diye :9: ama dün çok hastaydım, bacaklarımın ağrısından uyuyamadım :14:

Günaydın canım ohh ne güzel seninkinin elinden geliyo yemek yapmak.. Geçmiş olsun canım neden ağrıdı ki acaba?

Günaydın, ne yaptın dün akşam rahat gidebildin mi eve?

Ben çıktığımda metrobüs fena değildi... :31:

Ben dün burda yazılanlardan tırstım :1: otobüs zor gidiyor metrobüs hiç gidemez gibi bişeyler yazıyodu
Yolu uzatsam da otobüsler Aksaray ordan da metro ile geçtim eve 1 saat sürdü, hemen hemen aynı yani süre olarak birşey değişmedi :31:

Günaydın canım sabah nasıl geldin yollar nasıldı?

Biz dünden yeşil mercimek ıslamıştık, onu yapmış
Ben pek sevmem :1: benimde sevdiğim eşimden öğrendiğim bi çorba var havuçlu, patatesli.. Bana da ondan yapmıştı eşim :16:

Sabah her yer bembeyazdı
Metrobüs boş geldi Allah'tan koştum koştum oturdum :1:
Ama hızlı gidemiyordu tıngır mıngır geldik :3:

Back