2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım hani bir ip almıştın markasına bakacaktın, hatırlıyomusun şimdi :31:

Ben ona bakmayı unuttum biliyor musun...
:17: :17: :17:
Çok utandım valla... Akşama bakayım kesinlikle...
Daha onu elime alamadım ya, kesikten sonra battaniye öylece kaldı kenarda.
O bitmeyince de kendi istediğime başlayamadım... :26:

selam kızlarr:3::3:

valla ara ara burada hava öyle bir coşuyor ki göz gözü görmüyor..ben de mutfağa geçtim arkadaşla,
bugün yemek getirmedim evden.mutfakta şehriyeli mercimek ve patates yaptık.:56:

amma zahmetli oluyor iş yerinde yemek işi yav.o yüzden evden getirmek daha mantıklı geliyor bana.:28:

acı acı dedinizde bırakın kesiği de ( canı yandımı insanın o da feci tabiki de:29: ) amaaaaa
ya doğum acısı:18::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çok tatlıdır-kimin değil ki :9: - nasıl olur bilmem..hele yaş ilerledikçe daha bir rahatına düşkün oluyor insan:8: ( şahsen ben:1::1: )

aman eylülcüm, sen ne diyosun...
sen böyle yazınca aklıma geldi, acilde doktor iğneleri yaptı parmağıma canım çok yanmıştı.
Sonra eşim de "bak geçicek şimdi, hem çok şükür aşırı birşey değil, daha kötü olanlar da var, Allah muhafaza" falan diye konuşuyordu.
Elime dikiş atan doktor da cerrah olduğu için, birden ağzımdan kaçtı dedim ki "ya haklısın hayatım, hamd olsun halime... aaaa doğum yapanlar nasıl sabrediyor, Allah onlara kolaylık versin, sancı acısını düşünemiyorum" :30: :30: dedim ve kızardım... :9: :9:

aman eylülcüm, sen ne diyosun...
sen böyle yazınca aklıma geldi, acilde doktor iğneleri yaptı parmağıma canım çok yanmıştı.
Sonra eşim de "bak geçicek şimdi, hem çok şükür aşırı birşey değil, daha kötü olanlar da var, Allah muhafaza" falan diye konuşuyordu.
Elime dikiş atan doktor da cerrah olduğu için, birden ağzımdan kaçtı dedim ki "ya haklısın hayatım, hamd olsun halime... aaaa doğum yapanlar nasıl sabrediyor, Allah onlara kolaylık versin, sancı acısını düşünemiyorum" :30: :30: dedim ve kızardım... :9: :9:

Canım muhakkak her acı kötü..benim de çok derin kesili üstelik dr a gidemedim korkumdan:27:
ama aklıma hep doğum geliyor:26:

suda doğrusak olmaz mıı:37::emir_bebek::emir_bebek:

Canım muhakkak her acı kötü..benim de çok derin kesili üstelik dr a gidemedim korkumdan:27:
ama aklıma hep doğum geliyor:26:

suda doğrusak olmaz mıı:37::emir_bebek::emir_bebek:

Ben onu şuan düşünmek istemiyorum canım.
Düşünürken bazen afakanlar basıyor...
Faaliyetlerden bile vazgeçirecek derecede... :17: :17:
Rabbim hayırlısını verir inşallah...

olsun şekercim, acelesi yok zaten bende hala pançomu bitirebilmiş değilim :9::6:

Ben onu şuan düşünmek istemiyorum canım.
Düşünürken bazen afakanlar basıyor...
Faaliyetlerden bile vazgeçirecek derecede... :17: :17:
Rabbim hayırlısını verir inşallah...

Her şeyin kolayı var diyorlar canım..:emir_bebek::emir_bebek: bu işin de oluyor zamanla..
hayırlısı ile olsun da Allah kuvvet veriyor bir şekilde..doğum yöntemlerine baktın mı bilmem ama
ben epidural normal doğum seçeceğim sanırım, her hangi bir komplikasyon olmazsa inşallah:26:

hi hi yanlış hatırlamışım :1:
farklı konulara takılabilirsin evet zira bugün buraya birileri gelecekmiş gibi görünmüyor :ssz: neler yapıyorsun? alıştın mı işle birlikte devam ettirdiğin ev hayatına? ev işlerine?

Alıştım canım sıkıntı olmuyor temizliği şimdilik cumartesi günleri yapıyorum ütüyü pazar akşamı yemekeride her akşam gittiğimde yapmaya çalışıyorum yemek bilmediğim için zorlanıyorum biraz ama ona da alışırım inşallah..
Tek sorunum annemleri çok özlüyorum hafta sonu erkek kardeşim geldi o giderken bile ağladım umarım alışırım bir an önce eşimde üzülüyor en mutlu anda bile durup durup gözlerim doluyo :(((

Alıştım canım sıkıntı olmuyor temizliği şimdilik cumartesi günleri yapıyorum ütüyü pazar akşamı yemekeride her akşam gittiğimde yapmaya çalışıyorum yemek bilmediğim için zorlanıyorum biraz ama ona da alışırım inşallah..
Tek sorunum annemleri çok özlüyorum hafta sonu erkek kardeşim geldi o giderken bile ağladım umarım alışırım bir an önce eşimde üzülüyor en mutlu anda bile durup durup gözlerim doluyo :(((

hmm cumartesi tatil senin dimi? o zaman alışman daha kolay tabi tatlım:31: annenleri haftada bir görmüyor musun:26:

Ben bazen çok üşeniyorum
Bazen de zamansız da olsa bir çalışkanlık tutuyor ki her yeri çamaşır suyu ile silesim geliyo :1:

Ben bazen çok üşeniyorum
Bazen de zamansız da olsa bir çalışkanlık tutuyor ki her yeri çamaşır suyu ile silesim geliyo :1:

maşallah :9: ben bazen çok erteliyorum sonrada sıkışıyorum, bazen çok düzenli vakitli tüm işlerimi hallediyorum :9: halet-i ruhiyeme bağlı sanırım :9:

beni evlilikte ne çok korkutan temizlik, ütü..vs..:4:

salnıp uzanmak, film izlemek isterim.:1: alıştım şimdi rahata bunca sene zor gelcek vala:6:

salnıp uzanmak, film izlemek isterim.:1: alıştım şimdi rahata bunca sene zor gelcek vala:6:

bende alışmıştım, üniversitede yurtta kaldım hep,mezun olduktan sonra da evde hiç bir şey yapmadım arada temizlik ve ütü yaptım sadece, mutfağa hep yemek yemek için girdim :9: şimdi iş başa düştü yapıyorum da, temizlik günüm diyebileceğim bir günüm yok malesef, temizlik gecelerim var :9: :9:

maşallah :9: ben bazen çok erteliyorum sonrada sıkışıyorum, bazen çok düzenli vakitli tüm işlerimi hallediyorum :9: halet-i ruhiyeme bağlı sanırım :9:

Benim de değişiyo
Temizledim mi hele bir havaya giriyorum ki, eşime bir bardak bile yerine konulmalı gibi ahkam kesiyorum :21::27:

Bazen de ohooo bardak , sürahiyi bırak eşim kıyafetlerini bile koysa çıtım çıkmıyo :1:

Duruma göre değişiyo
Misafir gelecekse hızlı gonzales gibi ikimizde hemencik yapıp bitiriyoruz hatta ben hızımı alamayıp kollayı sıvayıp hamurişine girişiyorum
Ama hafta içi iş dönüşü ve soğuklarda pilim bitiyor bazen :19:

Ütüyü bende sevmem
Ama sansima esim de kendi utusunu kendi yapanlardan cikti :1:

Kizlar klavyeme bisey yaptim :1: neye basinca duzeliyodu
Su noktali harfler krizi

Benim de değişiyo
Temizledim mi hele bir havaya giriyorum ki, eşime bir bardak bile yerine konulmalı gibi ahkam kesiyorum :21::27:

Bazen de ohooo bardak , sürahiyi bırak eşim kıyafetlerini bile koysa çıtım çıkmıyo :1:

Duruma göre değişiyo
Misafir gelecekse hızlı gonzales gibi ikimizde hemencik yapıp bitiriyoruz hatta ben hızımı alamayıp kollayı sıvayıp hamurişine girişiyorum
Ama hafta içi iş dönüşü ve soğuklarda pilim bitiyor bazen :19:

evet ben bu aralar salıyorum, haftalardır bekleyen ve gitgide büyüyen ütülenecek bir minik dağ var :9: bir akşam yaparım inşallah diyorum :9: neyse ki ne eşimin işi ne de benim işimde kıyafet sıkıntımız yok, kumaş pantolon gömlek gibi :31:

evet ben bu aralar salıyorum, haftalardır bekleyen ve gitgide büyüyen ütülenecek bir minik dağ var :9: bir akşam yaparım inşallah diyorum :9: neyse ki ne eşimin işi ne de benim işimde kıyafet sıkıntımız yok, kumaş pantolon gömlek gibi :31:

Evet iyi ki bankaci olmamisim diyorum bazen :1: onlarda mecburi ya :27:

Bende camasir asinca cok usuyorum zaten kansizim :17: bazen esim asiyo bu yuzden
Hem bahce tarafi diye kapali olsa da soguk hemde islak camasirlar minik ellerimi buz gibi yapiyo :25: ben kuccuk Kader :27:

Evet iyi ki bankaci olmamisim diyorum bazen :1: onlarda mecburi ya :27:

Bende camasir asinca cok usuyorum zaten kansizim :17: bazen esim asiyo bu yuzden
Hem bahce tarafi diye kapali olsa da soguk hemde islak camasirlar minik ellerimi buz gibi yapiyo :25: ben kuccuk Kader :27:

acıların çocuğu kader :9:

"üzülme kardeşim, sana o kırmızı pabuçları alıcam" :9: küçük emrah geldi aklıma :9:

Back