2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın canım ohh ne güzel seninkinin elinden geliyo yemek yapmak.. Geçmiş olsun canım neden ağrıdı ki acaba?

benimki benden iyi yemek yapar, geçen karnıbaharı mahvettim diye, bu hafta alınca ben yaparım bunu dedi :63:
bilmiyorum canım adetim yakın ondan mıdır nedir , acaip fazla bir ağrı, anlamadım bir şey :50: dün biraz krem sürünce geçti de uyuyakalmışım :50: gerçi ben bacak ağrısını küçüklüğümden beri çekiyorum :14:

Ben dün burda yazılanlardan tırstım :1: otobüs zor gidiyor metrobüs hiç gidemez gibi bişeyler yazıyodu
Yolu uzatsam da otobüsler Aksaray ordan da metro ile geçtim eve 1 saat sürdü, hemen hemen aynı yani süre olarak birşey değişmedi :31:

Biz dünden yeşil mercimek ıslamıştık, onu yapmış
Ben pek sevmem :1: benimde sevdiğim eşimden öğrendiğim bi çorba var havuçlu, patatesli.. Bana da ondan yapmıştı eşim :16:

Sabah her yer bembeyazdı
Metrobüs boş geldi Allah'tan koştum koştum oturdum :1:
Ama hızlı gidemiyordu tıngır mıngır geldik :3:

Olsun tıngır mıngır oturarak gelmişsin o da güzel :)))

benimki benden iyi yemek yapar, geçen karnıbaharı mahvettim diye, bu hafta alınca ben yaparım bunu dedi :63:
bilmiyorum canım adetim yakın ondan mıdır nedir , acaip fazla bir ağrı, anlamadım bir şey :50: dün biraz krem sürünce geçti de uyuyakalmışım :50: gerçi ben bacak ağrısını küçüklüğümden beri çekiyorum :14:

Bilirim bacak ağrısını bende de romatizma olduğu için küçüklükten beri ağrıyor bu ara hiç ağrımadı çok şükür..
Biz karnıbahar hiç yemeyiz hatta annemler de yapmazdı...)))

bende de romatizma var sanırım. dra hiç gitmedim. ne yapıyorlar, nasıl bir tedavisi var?

Olsun tıngır mıngır oturarak gelmişsin o da güzel :)))

Evet :46:

Eşim tekli bi koltuğun başında durmuş otur diye beni bekliyodu
Çünkü metrobüste anında vızır vızır koşup yer kapıyo herkes :1:
Sen otur dedim hop koştum ben kendime oturcak başka yer kaptım :27:

İyi yapmışsın herkes üşüşünce ben artık yer bulamayız sandım diye seni bekliyordum :16:
Zaten tıngır mıngır geldik, oturmamız çok iyi oldu dedi :6:

Kızlar çeyiz tarafına sardım, pek ilgilenemedim bu taraf ile...
Kusura bakmayın bir ara geleceğim tekrar... :3:

çocuk psikolojisiyle ilgilenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm :55: :55: :55: :emir_bebek:

buralar da soğuk kızlar.
hoşgeldin çileklipasta ve arthea. umarım moraller yerindedir :31:

Ben de bakıcam kısmetse buraya da bir türlü bakamadım... :8:

Çilek canım Allah kolaylık versin sana, soğuklarda iyi taşınmayı göze alabildin.
Baya soğuk bugün de hava, inşallah senin evinin işleri bitmiştir.... :106:

Eylül'cüm valla burada da tipi var, Bir yağıyor bir duruyor.
Bir türlü adam akıllı yağmadı ki, şöyle yollar kapanaydı, evde mahsur kalaydık...
Muhteşem olurdu valla... :27: :27:

İlkay'cım hoş geldin... Ben varım, ama birazdan yemeğe gidicem... :56:
Gelince artık bol bol sohbet ederiz.

Krizsavar, alemsin canım ya.... :9:
Çocuk psikolojisi ile uğraşmak nerden çıktı şimdi? :44:

Dün kar nedeniyle parmağımdaki dikişleri aldıramadım.
İnşallah bu akşam fırsatını bulup aldıracağım, baya baya geçmiş sayılır.
Dün akşam pansuman yaptıkta. Şimdi de dikişleri alırken canım yanar mı onun düşüncesi rahatsız ediyor beni... :18:

Back