2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

acıların çocuğu kader :9:

"üzülme kardeşim, sana o kırmızı pabuçları alıcam" :9: küçük emrah geldi aklıma :9:

Evet dram işe yarıyo aslında :1:

Eşim de ' ben çamaşırları asarım ' diyo hemen
Pati pati gidiyo sepetiyle
Çok tatlı oluyo :16::17::1:

Kırmızı ayakkabıdan daha makbule geçiyo benim için :27:

Evet dram işe yarıyo aslında :1:

Eşim de ' ben çamaşırları asarım ' diyo hemen
Pati pati gidiyo sepetiyle
Çok tatlı oluyo :16::17::1:

Kırmızı ayakkabıdan daha makbule geçiyo benim için :27:

tabii o dakikadan sonra tatlı gelir :9: benim kocam çamaşır asmıyor, asamıyor ama bu konuda ufak girişimlerim var, havluları nevresimleri astırmak gibi :9: ama ilerisini göremeyebilirim :9:

tabii o dakikadan sonra tatlı gelir :9: benim kocam çamaşır asmıyor, asamıyor ama bu konuda ufak girişimlerim var, havluları nevresimleri astırmak gibi :9: ama ilerisini göremeyebilirim :9:

Aslında alışkanlıkları tatlı çocuğun :1:

Annesi de çalıştığından birçok şeyi yapıyormuş diye alışık
Yoksa sanmıyorum bu saatten sonra kaşımın gözümün hatrına bu kadar yapmazdı :1:
Geçen şey duydum mesela.. Perdeleri de o asıyormuş, kayınvalidem bahsederken duydum..

Hımmm dedim perdeleri yıkayınca değerlendirebilirim bu fikri içimden :8:

heheee:1::1: alışırsın mı diyorsunuz şimdi siz..

geçende ben kahvaltı hazırlarken çok emirverici gördüm zati kendimi:27:
şeker bitmiş şeker koyar mısın, şöle yapar mısın..o da en son ben bardakları koyayım bari falan dedi.:9::9:
umut var mı acaba bilmiyorum ki:17:

arada dağılsın, saçılsın yahuu..öyle de olsa birlikte olalım diyorum..

ben de olmadı gonzalese bağlarım kader gibin:10::10:

Geçen şey duydum mesela.. Perdeleri de o asıyormuş, kayınvalidem bahsederken duydum..

şanslısın annesinin evinde yaptığı herşey için :1: benimki asar perde onu biliyorum bak :9:

çok kötüsünn:23::23: kötü kadın müzeyyen senii:9::9::9:

şeker bitmiş şeker koyar mısın, şöle yapar mısın..o da en son ben bardakları koyayım bari falan dedi.:9::9:

seninki evde tek yaşıyor. ooo evlenene kadar hamarat bir ev erkeği olabiler :9:

Ben eşimle aynı boydayım :27: iyi mi kötü mü çözemedim :32:

allasen sen deme:27: yok eşimle aynı boydayım ne olcak şimdi , nikah defterine imza atılır mı bu durumda:37:
yok aynı boyda topulu giyer miyim..yahu alan almış seven sevmiş biri kısa biri uzun ne fark eder( sözüm düşüncelere:34:)

Ben eşimle aynı boydayım :27: iyi mi kötü mü çözemedim :32:

bak şimdi ben de çözemedim:9: dolapların üst raflarndan eşyaları çıkarmasını istemek, gardırobun üstünü sildirmek, kitaplığın üstündeki kitaplardan istemek, kucağında taşıması gibi bilumum şeyi istemek için bahane kalmıyor ama :44: bir taraftan da uzun boylu olmak yakışır herkese :31:

Evet ben bile alıştıysam herkes alışır :1:

Ben mutfakla arası olmayan biriydim
Ne öğrendiysem evlendikten sonra öğrendim
Kesinlikle öyle alıştır, zaten tek yaşıyomuş hatta ikiye bölündü işler artık şanslısın moduna geç :27:

Nasıl alışırsa öyle gider bu işler ve sende en az onun kadar işyerinde çalışıyorsun sonuçta
Hayat madem müşterek, yapsınlar ne olacak :8:

seninki evde tek yaşıyor. ooo evlenene kadar hamarat bir ev erkeği olabiler :9:

epeyce bir zamandır o bekar bekar takılıyor canım:31:

Yaşasın feminizim :23::27:

Niyeymiş o da 9 aylık bende
Hamur işi yapamıyo, bulaşık makinesini yerleştiremiyo madem başka şeyleri de ona devredeyim dedim :8:

evet evet hem fikirim..annem erkek kardeşlerimi öyle bir yetiştirdi ki ne yatak toplarım ne yemek hazırlarım onlara.

deprem olmuş yaaaa:14::14: bizde şakalaşıyorduk sallandık diye.hatta ben masama oturmuştum o sıra:26:

allasen sen deme:27: yok eşimle aynı boydayım ne olcak şimdi , nikah defterine imza atılır mı bu durumda:37:
yok aynı boyda topulu giyer miyim..yahu alan almış seven sevmiş biri kısa biri uzun ne fark eder( sözüm düşüncelere:34:)

Evet geçen öyle bi konu vardı :1:
Yetişin 1.71 im topuklu giyemiyorum diyordu
Sanki devasa bişey :1:
1,85 le bile giyiliyo ki topuklu

bak şimdi ben de çözemedim:9: dolapların üst raflarndan eşyaları çıkarmasını istemek, gardırobun üstünü sildirmek, kitaplığın üstündeki kitaplardan istemek, kucağında taşıması gibi bilumum şeyi istemek için bahane kalmıyor ama :44: bir taraftan da uzun boylu olmak yakışır herkese :31:

Bilmiyorum baktım huyu huyuma suyu suyuma , boyu da idare ederiz dedim :1:

evet evet hem fikirim..annem erkek kardeşlerimi öyle bir yetiştirdi ki ne yatak toplarım ne yemek hazırlarım onlara.

deprem olmuş yaaaa:14::14: bizde şakalaşıyorduk sallandık diye.hatta ben masama oturmuştum o sıra:26:
[/QUOTE]

Benim 2 kuzenim var erkek, yengemin kızı olmadı
Onları kız gibi yetiştirdi
Ellerinden her iş geliyo

Beni de gelini yapmayı düşündüler :30: yok dedim dünya ahiret bacımsın :1: şaka tabi öyle demedim de imkansız birşey olduğunu belli ettim

gönüller bir olsun canımmm :16: :16: diğer her şey fuzuli :16: inşallah hep bu aşkla, sevgiyle, şefkatle kalırız :17:

sizler şanslısınız yardım eden eşleriniz var ben ev hanımı olursam eğer iş bulamazsam benim yaptırmam zor evde oturuyorsun nasılsa diyecek inşallah iş bulur çalışırım

Back